Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2 3D Global Versiyon Robot Süpürge Garantili

14.599 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
15.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
16.449 TL

Ürün Bilgileri

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2 3D Global Versiyon Robot Süpürge Garantili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SATÜRN Satıcı Ünvanı: SATÜRN TEKNOLOJİK ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0752090885500001 Vergi Kimlik Numarası: 7520908855
    Bu ürün SATÜRN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 61 Dba - 70 Dba
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Özellik Robot
  • Haritalandırma Kamera (VSLAM + SLAM)
  • Şarjlı Kullanım Süresi 1-2 Saat
  • Çalışma Modu Sayısı 3+
  • Yer Silme Özelliği Var
  • Uygulama Üzerinden Kontrol Var
  • Aşılabilir Engel Seviyesi 2 cm
  • Hazne Kapasitesi 250-500 L
Geri Bildirim Ver

Xiaomi Mop2pdist Mi Robot Vacuum Mop Pro 2 3D Global Versiyon Güncel Dijital Garantili Robot Süpürge

Ev temizliğini zahmetsiz hâle getiren teknolojiler, gündelik hayatı kolaylaştırır ve zamandan tasarruf etmeyi sağlar. Temizliğini yorucu bir iş olmaktan çıkaran Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2+3D, modern ve şık dizaynıyla yoğun ilgi görür. Temizlik ve teknolojiyi bir araya getiren model, minimum düzeyde efor harcayarak maksimum verim almanızı mümkün kılar. Yerleri süpürmeye ve silmeye zaman ayıramadığınız yoğun günlerde Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2 3D global versiyon, en büyük yardımcınız olur. Etkili ve verimli bir temizlik için tasarlanan cihaz, yaşam alanlarına konfor ve hijyen getirir.

  • Görsel navigasyon ve akıllı planlama rotası
  • 3,000 Pa emiş gücü ve 5200 mAh batarya
  • Uzaktan kumandayla temizlik

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2+3D Fonksiyonları

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2+3D Fonksiyonları

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro + 3D global versiyon siyah robot süpürge, akıllı teknolojilerden yararlanır. S-crossTM 3D özelliği sayesinde ev içindeki engelleri öğrenerek sonraki süpürmelerde doğru bir rota izler. Tasarımında kullanılan sensörler, mesafeleri hesaplayarak takılmadan temizliği sürdürmesini sağlar. Mi Robot Vacuum Mop Pro 2, çarpmayı önlemek için otomatik olarak yavaşlar. Hafızasına aldığı sanal duvarları kullanarak temizlenecek alanı en iyi şekilde hesaplar. Temizlik rotasını planlayabilen cihaz, mobil uygulama ile desteklenir. Mi Jia uygulaması sayesinde temizlik robotunu yönlendirebilir, uzaktan kumandayla planlarınıza uygun bir program oluşturabilirsiniz. Toplam 16 akıllı sensör ile donatılan Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2+3D, yüksek performanslı fırçasız motoru ve 3000 Pa emiş gücüyle kaliteli bir temizlik deneyimi sunar.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2+3D Performansı Nasıl?

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2+3D Performansı Nasıl?

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ 3D global versiyon siyah robot süpürge, temizleme performansını artıran optik akış ve yükseklik sensörleri ile donatılır. Şarj edildikten sonra 180 dakika aralıksız çalışarak küçük ve büyük alanları tek seferde süpürür. HEPA filtre özelliği, alerjik belirtilere sebep olabilecek en ince toz partiküllerini yakalar ve evlerinizi güvenli hâle getirmenize yardımcı olur. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2+3D süpürge, tüm alanları eşit bir şekilde ıslatır. Kontrollü paspaslamaya yardımcı olan 250 ml akıllı su deposu, süpürme sonrasında yerleri silerek eksiksiz bir hijyen sunar. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2+3D model, optik akış sensörü sayesinde az ışık alan ortamlarda dahi kolaylıkla rota belirler. Bu özellikleriyle zahmetsiz ve başarılı sonuçlar almayı mümkün kılar.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2+3D Kullanım Süresi Nasıl?

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2+3D Kullanım Süresi Nasıl?

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2+3D model, zeminde gösterdiği kusursuz performansla en küçük tozlardan hayvan kıllarına kadar tüm partikülleri içine çeker. Büyük alanlarda etkili sonuçlar almak için 5200 mAh kapasiteli pil ile donatılır. Standart modda 180 dakika çalışarak tek seferde 240 m² genişlikteki alanları temizleyebilir. Batarya gücünün %15’ten az bir seviyede olması hâlinde, kendi kendine şarj olma özelliği devreye girer. Şarj tamamlandıktan sonra temizliğe kaldığı yerden devam eder. Takılmayı önlemek için akıllı alan ölçümü yapmayı sağlayan ToF kamerası ve hassas sensörleri sayesinde engellere takılmadan uzun süreli çalışır. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ 3D global versiyon siyah robot süpürge yorumları, modelin performansının beğenildiğini gösterir. Siz de ev temizliğini kolaylaştırmak için akıllı süpürge modelini Trendyol’dan sipariş edebilir, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.