Xiaomi Mi Note 10 Lite Ekran LCD Dokunmatik

1.899 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Xiaomi Mi Note 10 Lite Ekran LCD Dokunmatik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: themobile Satıcı Ünvanı: HAKAN VAROL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9230260040
    Bu ürün themobile tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mi Note 10 Lite ekran hassasiyet açısından yüksek seviyededir ve olası bozulmalarda en kısa sürede değiştirmek gerekir.
  • Ekran, Mi Note 10 Lite telefon modeli ile birebir uyumludur. LCD ekran kavisli yapısıyla ve 1080p ekran çözünürlüğüyle mükemmel bir netlik sunar.
  • Mi Note 10 Lite LCD ekranı doğrudan kendiniz takabilirsiniz ya da bir servise taktırabilirsiniz. Telefonun orijinal ekranıyla aynı özellikleri sunar ve hiçbir fark hissettirmez.
  • Mi Note 10 Lite dokunmatik ekran A sınıfı kaliteye sahiptir ve yüksek görüntü çözünürlüğü sunar.
  • Kaliteli ve uzun ömürlü materyallerden üretilen LCD ekran dokunmatik hızı açısından da verimlidir.
  • Yüksek performansa sahip olan ekran telefonu ilk haline döndürür.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Materyal Metal
Geri Bildirim Ver

Xiaomi 1549 Mi Note 10 Lite LCD Ekran Dokunmatik

Telefon ekranlarının bozulması veya kırılması günlük işlerimizin aksamasına yol açar. Bu sorundan en kısa sürede kurtulmak için ekranın en kısa sürede değişimini yapmak gerekir. Xiaomi Mi Note 10 Lite LCD dokunmatik ekran, bu modeldeki telefonunuza en iyi şekilde uyum sağlar. Eskisini aratmayan kalitedeki LCD ekran yüksek görüntü kalitesini kesintisiz bir şekilde aktarmaya devam eder. Kavisli yapıdaki dokunmatik ekran, komutlarınızı anında gerçekleştirerek işlerinizi en hızlı şekilde halletmenize yardımcı olur. Ürünün değişimini kendiniz yapabileceğiniz gibi telefon tamiri yapan dükkanlarda da kolaylıkla sağlayabilirsiniz. Xiaomi Mi Note 10 Lite LCD dokunmatik ekran hem kalitesi hem de uygun fiyatı sayesinde kullanıcıların dikkatini üzerinde toplamayı başarır.

  • Materyal: Metal
  • Uyumluluk: Xiaomi Mi Note 10 Lite
  • Şekil: Kavisli

Xiaomi Mi Note 10 Lite Ekranın Özellikleri Nelerdir?

Xiaomi Mi Note 10 Lite Ekranın Özellikleri Nelerdir?

Xiaomi Mi Note 10 Lite LCD dokunmatik ekran, bu model telefonlara birebir uyumludur. Bozulan veya kırılan Xiaomi Mi Note 10 Lite ekranlarınızı kolayca değiştirebilmeniz için özel olarak tasarlanmıştır. Bu ürün sayesinde ekranlarınızı kolayca yenileyebilir, cihazınızı ilk günkü haline getirebilirsiniz. Bu sayede telefonunuzun kullanma süresini uzatmanız mümkün hale gelir. Oldukça dayanıklı bir ürün olan Xiaomi Mi Note 10 Lite LCD dokunmatik ekran sayesinde telefonunuzu uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Xiaomi Mi Note 10 Lite model telefonunuzun ekran ölçülerine tam olarak uyumlu olması sayesinde kullanımda herhangi bir zorluk yaşatmaz. Kırık ekranlarınızdan kolayca kurtularak cihazınızın ekranını üstün performansla kullanmaya devam edebilirsiniz. Dokunmatiği oldukça iyi çalışan ekran, komutlarınıza anında cevap verir. Böylece telefondaki işlerinizi en hızlı şekilde kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Xiaomi Note 10 Lite Lcd Ekran Kaliteli midir?

Xiaomi Mi Note 10 Lite dokunmatik ekran oldukça kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Birinci sınıf kaliteye sahip ekran yüksek görüntü çözünürlüğüne sahiptir. Böylece ekran değişimi sağladıktan sonra cihazınızdan en net görüntülere ulaşabilirsiniz. Özellikle film veya dizi izlerken yüksek verim almanızı sağlayan LCD ekran kullanıcılarının beğenisini kazanmayı başarır. Kaliteli materyallerden üretilmesi sayesinde akıllardaki soru işaretlerini ortadan kaldırır. Oyun oynarken yüksek verim alabileceğiniz ekran sayesinde başarı elde edebilirsiniz. Oyunda hareketlerinizi anında algılayan dokunmatik ekran, ani aksiyonlar almanıza katkı sağlar. Xiaomi Mi Note 10 Lite LCD dokunmatik özelliğe sahip ekran kırılan camlarınızın yerini alarak kaliteli bir kullanım vadeder. Kaliteli işçilik ve materyallerle üretilen ürün, orijinal modelde olduğu gibi kavisli bir tasarıma sahiptir. Böylece telefonu ilk aldığınız haline getirerek kullanmaya devam edebilirsiniz.

Xiaomi Note 10 Lite Dokunmatik Ekranın Montajı Kolay mıdır?

Xiaomi Mi Note 10 Lite LCD dokunmatik ekran, kolay montajı ve yüksek kalitesi sayesinde kullanıcılar tarafından sıkça tercih edilen bir üründür. Ürünün montajının anlatıldığı birçok videoya Youtube üzerinden kolayca ulaşabilir ve konuyla alakalı bilgi toplayabilirsiniz. Aşamaları birebir takip ederek kendi başınıza ekran değişimini sağlayabilirsiniz. Oldukça kolay bir işlem olan ekran değişimi evde kendi başınıza yapabileceğiniz bir işlem olup ekstra masrafa engel olur. Aynı zamanda telefon tamiri yapan dükkanlardaki yetkili kişilere de bu işlemi yaptırabilirsiniz. Dakikalar içinde gerçekleştirilebilecek bir işlem olduğundan kısa süre içerisinde telefonunuza sağlam bir şekilde kavuşabilirsiniz. Hem işlevsel hem de bütçe dostu olan Xiaomi Mi Note 10 Lite LCD dokunmatik ekran fiyatlarının uygunluğu sayesinde de kullanıcılarından tam not almayı başarır. Siz de kırılan telefon ekranlarından kolayca kurtulmak isterseniz bu ürüne Trendyol üzerinden kolay ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. Öncesinde ise Xiaomi Mi Note 10 Lite LCD dokunmatik ekran yorum kısmına göz atarak gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.