Xiaomi Fotoğraf Yazıcısı Taşınabilir Photo Printer Portable

2.799 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.299 TL

Ürün Bilgileri

Xiaomi Fotoğraf Yazıcısı Taşınabilir Photo Printer Portable

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZELA Satıcı Ünvanı: ZELA TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0997161517900001 Vergi Kimlik Numarası: 9971615179
    Bu ürün ZELA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Taşınabilir fotoğraf yazıcısı termal baskı teknolojisi ile çalışır. Birinci sınıf seviyede baskı almanızı sağlar.
  • Mi fotoğraf yazıcısı maksimum 5x7.6 cm baskı alanına sahiptir. Android ve iOS işletim sistemlerini destekler.
  • Xiaomi taşınabilir fotoğraf yazıcısı ev, ofis tüm alanlarda kullanılabilecek ergonomik bir tasarıma sahiptir.
  • Xiaomi taşınabilir fotoğraf yazıcısı 300 DPI megapiksel seviyesinde kaliteli görüntüler elde etmenizi mümkün kılar.
  • Mi mini yazıcı Lityum-İyon (Li-Ion) pil teknolojisine sahip olup, güç kaynağı olarak pil ile çalışır. Pil performansı 500 mAh seviyesindedir.
  • Xiaomi marka taşınabilir fotoğraf yazıcısı 181 gram ağırlığındadır.
  • Maksimum kağıt girişi 10 adettir. Bluetooth bağlantısı mevcuttur.

Ürün Özellikleri

  • Tip Lensler ve Filtreler
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Xiaomi MiPortablePhoto Mi Portable Photo Printer

Xiaomi Mi portable photo printer, fotoğraflarınızın çıktısını almak için kullanabileceğiniz pratik bir cihazdır. Boyutu sayesinde bu ürünü istediğiniz her yere yanınızda götürebilirsiniz. Cihaz aynı zamanda oldukça şık bir görüntüye sahiptir. Kompakta tasarımıyla çantanızda veya cebinizde bu ürünü istediğin yere rahatlıkla götürebilirsiniz. Ürün oldukça geniş bir paket içeriğine sahiptir. Cihazla birlikte kullanma kılavuzu, şarj kablosu ev 5 adet baskı kâğıdı da gönderilir. Ürün normal kâğıtlar üzerine baskı yapmaz. Cİhazla yalnızca kendi özel baskı kâğıtları kullanılabilir. Bu kâğıtların arka kısmında özel bir koruyucu katman mevcuttur. Bu film çıkarıldığında fotoğraflar stickera dönüşür. Böylelikle Xiaomi portable photo printer ile bastığınız eğlenceli fotoğrafları istediğiniz yere kolaylıkla yapıştırabilirsiniz.

  • Boyut: 85 x 124 x 24,6 mm
  • Pil: 500 mAh
  • Baskı Çözünürlüğü: 313 x 400 DPI

Xiaomi Mi Portable Photo Printer Özellikleri Nelerdir?

Xiaomi Mi Portable Photo Printer Özellikleri Nelerdir?

Xiaomi Mi portable photo printer; evde okulda veya seyahatlerde yanınızda götürebileceğiniz pratik bir cihazdır. Oldukça hafif bir yapıya sahip olan ve yalnızca 85 x 124 x 24,6 mm boyutuna sahip olan bu cihaz cebinize bile kolaylıkla sığar. Ürün çektiğiniz fotoğrafları ve internette hoşunuza giden görselleri basılmış hâle getirebilmenizi sağlar. 500 mAh kapasiteli bir pile sahip olan cihaz, oldukça uzun bir çalışma süresine sahiptir. Böylelikle bu pratik ürünü seyahatlerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Cihaz yalnızca fotoğrafları basmakla kalmaz, üzerlerine çeşitli eklemeler yapabilmeniz de imkân tanır. Mi portable photo printer ile bastığınız bir fotoğrafın üzerine görünmez kodlar ekleyerek taratıldığında bir şarkı çalmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu gelişmiş cihazla videoları da baskı hâline getirebilirsiniz. Cihazın özel uygulamasındaki tarayıcıda fotoğrafı okutarak videoyu oynatabilirsiniz.

Xiaomi Mi Portable Photo Printer Nasıl Kullanılır?

Xiaomi Mi Portable Photo Printer Nasıl Kullanılır?

Xiaomi Mi portable photo printer oldukça pratik bir çalışma şekline sahiptir. Ürün şarjlı bir tasarıma sahiptir. Kutusu içerisinde yer alan şarj kablosuyla oldukça kısa bir sürede bataryası tamamen doldurulabilir. Ayrıca bluetooth bağlantısı da bulunan ürün, kablosuz bir şekilde çalışır. Telefonunuza ve tablet, bilgisayar gibi bri akıllı cihaza ürünün özel uygulamasını indirdikten sonra cihazı kullanmaya başlayabilirsiniz. Ürün baskı yapabilmek için kendi özel kâğıdına ihtiyaç duyar. Bu kâğıt içerisine yerleştirilip uygulama üzerinden açılmak istenen fotoğraf seçildikten sonra Xiaomi photo printer bakısı oldukça kısa bir sürede hazırlar. Ürün JPEG, PNG formatlarını destekler. Bu tipteki görseller cihazla basılabilir.

Xiaomi Mi Portable Photo Printer Baskı Kalitesi Nasıldır?

Xiaomi Mi Portable Photo Printer Baskı Kalitesi Nasıldır?

Xiaomi Mi portable photo printerin baskı kalitesi oldukça yüksektir. Cihazın baskı çözünürlüğü 313 × 400 dpi’dir. Bu oran bir baskı cihazı için oldukça yüksektir. Ürün hem renkli hem siyah beyaz yazdırma işlemi yapabilir. Xiaomi Mi portable photo printer farklı bir teknoloji ile çalışır. Cihazın içerisinde herhangi bir kartuş bulunmaz. Bu özellik mürekkebin azalmasına bağlı olarak fotoğrafın renk kalitesinde bir bozulma yaşanmasını engeller. Cihaz sahip olduğu özel fotoğraf kâğıtlarına ısıyla renk verir. Bu özellik görsellerin oldukça yüksek bir kaliteyle basılabilmesini sağlar. Mi portable photo printer özel kâğıtlarıyla renkleri gerçeğe oldukça yakın bir şekilde kâğıda aktarır. Fotoğraflarda basım sürecinde herhangi bir bozulma yaşanmaz. Dilerseniz Xiaomi Mi portable photo printer yorumlarını inceleyerek satın alanların ürünün baskı kalitesi hakkındaki değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Eğer bu özelliklerin size hitap ettiğini düşünüyorsanız Xiaomi Mi portable photo printerı Trendyol güvencesiyle ve uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.