X-Lady Accessories Altın Renk Çelik Kutup Yıldızı Ve Hilal Figürlü Çok Katmanlı Kombin Kolye

124,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

X-Lady Accessories Altın Renk Çelik Kutup Yıldızı Ve Hilal Figürlü Çok Katmanlı Kombin Kolye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Luba Bijouterie Satıcı Ünvanı: VOLKAN AKGÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0250080405
    Bu ürün Luba Bijouterie tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Altın Renk Çelik Kutup Yıldızı Ve Hilal Figürlü Çok Katmanlı Kombin Kolye

Ürün Özellikleri

  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver

Altın Renk Çelik Kutup Yıldızı ve Hilal Figürlü Çok Katmanlı Kombin Kolye

Cildinizle temas eden maddeler rahatsızlıklara sebep olabilir. Bu nedenle alerji yapmayan ve zarar vermeyen ürünler seçilmesi gerekir. Altın renk çelik kutup yıldızı ve hilal figürlü çok katmanlı kombin kolye ile çelik farkını tecrübe edebilirsiniz. Ciltte alerjik bir reaksiyona neden olmaz ve kararmaz. Sıvı ile temas ettiğinde paslanmaz. Işıltılı altın rengine sahiptir. Üzerinde bulunan yıldız, kutup yıldızı ve hilal figürleri uyumlu bir görüntü oluşturur. Gökteki parlak cisimleri boynunuzda taşımak için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Kademeli olarak uzayan ve birlikte takılan ürün set halindedir. Tek bir kolye halinde üç farklı ürünü takarak şıklığınıza fark katabilirsiniz. Kaliteli malzemeden üretilen ürün, kullanım talimatlarına göre kullanıldığı takdirde deforme olmaz ve aynı ışıltıda kalır. Böylece uzun süre kullanabilirsiniz.

  • Paslanmaz çelik
  • Parıltılı altın rengi
  • Üç katmanlı tasarım

X-Lady Accessories Altın Renk Çelik Kolye Avantajları

Nikel ürünlerin hızlı şekilde kararmasına neden olabilir. X-Lady Accessories altın renk çelik kutup yıldızı ve hilal figürlü kolye içerisinde bu tarz maddeler barındırmayan çelik materyalden üretilir. Paslanmaz özelliği ile uzun yıllar sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Sağlam halkaları sayesinde kolye uçları zarar görmez ve düşmez. Bunlara ek olarak dayanıklılığıyla öne çıkar. Oldukça sağlamdır ve parfüm, deterjan gibi maddelerle temas ettirilmediği sürece ışıltısını kaybetmez. Renginde herhangi bir kararma olmaz ve bakım gerektirmez. X-Lady Accessories altın renk çelik kutup yıldızı ve hilal figürlü çok katmanlı kolye ile kombinlerinizi taçlandırabilirsiniz. Işıltısı göz alan bu katmanlı kolye ile uyumlu bir takı tasarımına sahip olursunuz. Zarif bir görüntüye sahiptir ve kıyafetlerinize şık bir hava kazandırır. Tasarımı ve rengi ile her ten ve kombinde uyumlu bir görüntü yakalayabilirsiniz.

X-Lady Çok Katmanlı Kombin Kolye Özellikleri

Takı seçerken dikkat edilmesi gereken faktörler bulunur. Bunlardan en önemlisi paslanmaya karşı dayanıklı olmasıdır. Kararma yapmaması ve tende herhangi bir iz bırakmaması da önemlidir. Altın rengine sahip bu çelik takı hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanmanızı sağlar. Tüm yıldızlar arasından yeri değişmeyen ve yol göstereni kutup yıldızıdır. Bu kolyede de bu özel yıldız orta katmanda yer alarak odağı üzerine toplar. X-Lady Accessories altın renk çelik kutup yıldızı ve hilal figürlü kolye yorumlarından yararlanarak bilgi edinebilir ve sipariş verebilirsiniz. Alerji yapmaması da çok önemli özelliklerinden birisidir. Özellikle hassas bir cilde sahip olan müşteriler tarafından güvenle tercih edilebilir. Benzer sıkıntılardan şikayetçiyseniz paslanmaz çelik katmanlı kolyeyi satın alabilirsiniz. Bu sayede hem şıklığınızdan hem de sağlığınızdan ödün vermemiş olursunuz. Rahatlıkla kullanacağınız ürünü detaylı inceleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.

X-Lady Altın Renk Çelik Katmanlı Kolye Fiyatları

X-Lady Accessories altın renk çelik kutup yıldızı ve hilal figürlü kolye fiyatı bütçe dostudur. Şıklığınıza bu tarz çözümler ile fark katabilirsiniz. Altın rengi olması ile dikkat çekici bir özellik kazanan katmanlı kolye, sade kombinleri dahi şık parçalara çevirebilir. Birden fazla kolyenin bir arada olmasıyla da avantaj sağlar. Böylece kendi içerisinde uyumlu parçaları birleştirmenize gerek kalmadan ortaya tam bir ürün çıkar. Kendinden kombinli bu kolyeyi her kıyafetinizle birlikte takabilir, zarif ve şık bir görünüme kavuşabilirsiniz. Antialerjik paslanmaz çelikten üretilmesi sayesinde hassas cilde sahip kişiler dahi güvenle tercih edebilir. Ürün ciltte irritasyona yol açmaz ve rahatça takılabilir. Spor veya şık her kombininizle birlikte kullanabilirsiniz. Trendyol ile çelik takı deneyimini X-Lady Accessories kutup yıldızı ve hilal kolye farkıyla deneyimleyebilirsiniz.