Würth Quık Fresh Pure Klima Koku Bombası & Araç Içi Köpük Temizleme Spreyi 500 Ml

482,50 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Würth Quık Fresh Pure Klima Koku Bombası & Araç Içi Köpük Temizleme Spreyi 500 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FAB E SHOP Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0830134873
    Bu ürün FAB E SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Würth Quık Fresh Pure Klima Koku Bombası Tazeleme SpreyiGeri Bildirim VerWürth quık fresh pure araç iç mekan tazeleme spreyi (klima koku bombası) Klima tesisatına bağlı havalandırma kanallarında ve araç iç mekanında bakteri ve mantarlar nedeniyle oluşan rahatsız edici kokuları güvenli şekilde yok eder.Içeriğindeki antibakteriyel gümüş iyonları kokuların yeniden oluşmasını engellerken , aynı zamanda alerjik reaksiyonlara karşı da koruma sağlar.Ürün uzun süre kalıcı tazelik kokusu verir.Tesisatta ve araç içinde herhangi bir demonte işlemi gerektirmeyen ürün , her araç tipinde aynı şekilde uygulanır.Küçük ambalajlı ve kullanışlıdır.Aox ve slikon Içermez.Su bazlıdır.Kullanım şekli Kullanmadan önce kutu iyice çalkalanır.Aracın kliması kapatılıp , havalandırma iç sirkülasyon konumuna getirilir.Fan en soğuk ayarda ve maksimum seviyede çalıştırılır.Sprey kutusu araç içinde merkezi bir noktaya yerleştirildikten sonra püskürtme düğmesine basılır.Kutu içeriği birkaç saniye içinde kendi kendine boşalır.Uygulama sırasında yaklaşık 10 dakika kapılar kapalı tutulur.Işlem tamamlandıktan sonra araç havalandırılır. Würth Araç Içi Köpük Temizleme Spreyi 500 ml Tüm boyalı ve plastik parçalar, cam yüzeyler ve döşemelerdeki nikotin, kir ve tozu temizler Tek hareketle iç mekan temizliği Antistatik katkı maddesi, yüzeyde geçici toz koruması sağlar Aracın iç kısmının uzun süreli temizliği. Dikey yüzeylerden akmaz, yani uygulandığı yüzeylerde tutunma sağlar Minimum çalışma süresi sayesinde tasarruflu kullanım Yoğun etkisi sayesinde kiri güvenilir şekilde gevşetir Tekrarlanan silme gerekmediği için zaman kazandırır Görünür beyaz köpük Her bir noktaya yalnızca bir kez püskürtüldüğü için zaman ve malzeme tasarrufu sağlar İç mekanda her zaman hoş, taze bir koku Torpido yüzeyinde artık hoş olmayan nikotin kokusu kalmaz Silikon içermez Not Hassas yüzeyler üzerine doğrudan püskürtmeyin. İç mekan temizleyiciyi temiz bir bez üzerine püskürtün ve temizlenecek yüzeyleri silin. Sıcak yüzeyler üzerinde veya doğrudan güneş ışığı altında kullanmayın. İdeal köpük oluşması için kullanmadan önce kutuyu iyice çalkalayın! Kullanım talimatları, yürüttüğümüz testlere ve deneyimimize dayanmaktadırher uygulamadan önce kendi testlerinizi yapın. Çok sayıda uygulamadan, depolama ve işleme koşulundan dolayı belirli bir uygulama sonucu için sorumluluk kabul etmeyiz. Ücretsiz müşteri hizmetimiz teknik bilgi sağladığı ya da bir danışma hizmeti olarak hareket ettiği ölçüdesağlanan danışma veya servisin, belirli, sözleşmeye bağlı olarak anlaşmaya varılmış hizmetimizin kapsamı içine girmesi ya da danışmanın kasıtlı olarak davranması dışında bu hizmet nedeniyle sorumluluk kabul edilmez. Ürünlerimizin kalitesinin sürekliliğini garanti ederiz. Teknik değişiklikler yapma ve ürünleri daha fazla geliştirme hakkımızı saklı tutarız.
Geri Bildirim Ver