Würth Multi Çok Amaçlı Sprey 400ml Motorsiklet Zincir Yağlama

324 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2 Al Sepette %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Würth Multi Çok Amaçlı Sprey 400ml Motorsiklet Zincir Yağlama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AİB GLOBAL Satıcı Ünvanı: ALİ İHSAN BAŞMISIRLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1480251614
    Bu ürün AİB GLOBAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Adı: Multi Çok Amaçlı Sprey 400 ml Motorsiklet Zincir Yağlama Ürün Adeti: 1 Adet / 400 ml Ürün Özellikleri: Motosiklet zincir yağlama spreyi yağlayıcı temizleyici pas sökücü özellikleriyle hepsi bir arada BİZ KİMİZ? 1963 yılından bugüne aile şirketimizde bisiklet, motosiklet, atv ürünlerinin yedek parça ve aksesuarlarının perakende tedarik ve satışını yapmaktayız. Kendi şehrimizde verdiğimiz hizmete olan güvenimizden güç alarak 2018 yılında 3. Kuşak genç nesilimizin atılımıyla e-ticaret ile satış yapma fikri oluşmuş ve e ticarete ilk adımlarımızı atmış bulunmaktayız. Rekabetçi fiyat, yüksek kalite ve satış sonrası destek geleneğimizi parekende mağazamızda olduğu gibi pazaryerlerine de yansıtmış bulunmaktayız. ÜRÜNLERİMİZ Saat 14:00’den önce verilen siparişleriniz gün içerisinde kargoya teslim edilmektedir. Ürün adı, ürüne ait bilgilendirici görsel ve açıklamalar sayesinde ihtiyacınıza uygun olan ürüne ait kafanızdaki tüm soruların cevabını bulabilmeniz için satışta olan ürünlerimiz hakkında tüm bilgiler açıklama kısmında özenle belirtilmiştir. Bu sayede yanlış ürün seçiminden kaynaklı iade ve ürüne erişim noktasındaki tüm problemler ortadan kaldırılmıştır. Aksi bir durumla karşılaşıldığında Mağaza Müşteri Destek takım arkadaşlarımız seve seve sorulanırızı yanıtlayacaktır. Sorularınızı ürün soruları kısmından sorabilirsiniz. İhtiyacınız olan tüm ürünler için Mağazamızı ziyaret edebilirsiniz. İADE Mağazamızdan aldığınız tüm ürünleri yeniden satışa uygun vaziyette olması şartı ile iade edebilirsiniz. Kullanılmış, deforme olmuş veya eksik parça/ekipman olan ürünlerin iadesi kabul edilememektedir. Gerekli şartları sağlayan ürünleri koşulsuz ve ücretsiz şekilde iade edebilirsiniz. İade ile ilgili tüm sorularınız için Pazaryeri Canlı Destek’ten yardım alabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 250 ml
Geri Bildirim Ver