Würth Motor Koruma Cilası 400 ml

299 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,95 TL
2.500 TL'ye 200 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
350 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Würth Motor Koruma Cilası 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bizelazim Satıcı Ünvanı: MEHMET ONUR URAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Karabük Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8930254286
    Bu ürün bizelazim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüksek kaliteli akrilik bazlı motor koruması Motora, güç ünitelerine, kablolara ve hortumlara yeni bir görünüm kazandırır Motor aksamlarının ve güç ünitelerinin değerini gözle görülür şekilde iyileştirir ve korur/arttırır Koruyucu film tabakası oluşturur Korozyona karşı koruma sağlamak için nem, yol kiri ve yol tuzlarına karşı korur Elektrik bileşenlerindeki kaçak akımı önler Yüksek derecede elastik kaplama Plastikler, lastik hortumlar, kablolar vb. için de yüksek derecede esneklik Çok iyi sıcaklık direnci (+100°C) Motor koruyucu boyanın renginin solmasını önler Boya yumuşamasına ve dolayısıyla toz girişine karşı korur Çok çeşitli yüzeylere mükemmel tutunma Yüksek parlaklık Uygulama alanı İkinci el araçların temizliği için uygundur Talimatlar Kullanmadan önce kutuyu iyice çalkalayın. Kullanmadan önce uygulama yapılacak yüzeyleri ABSOBON® motor temizleyici ile temizleyin ve kurumasını bekleyin. Kontakt kapalıyken parlak bir film tabakası oluşuncaya kadar eşit bir şekilde püskürtün. Kullandıktan sonra kutuyu ters çevirin ve valf boşalana kadar püskürtün.

Ürün Özellikleri

  • Litre 1 Litre
  • Viskozite 0W-20
Geri Bildirim Ver