3
Oto Tampon kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Würth Dış Plastik Ve Tampon Parlatıcı 1lt

944,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Würth Dış Plastik Ve Tampon Parlatıcı 1lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Techmarketim Satıcı Ünvanı: ZERTEK BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998182941100001 Vergi Kimlik Numarası: 9981829411
    Bu ürün Techmarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Würth Dış Plastik ve Tampon Parlatıcı 1000 ml Dış mekanda bulunan tüm plastik ve kauçuk parçalar için yüksek kaliteli bakım mumu Mükemmel renk tazeleme ve ipeksi mat parlaklık Mat, beyazlaşmış plastik parçalar için idealdir Görünümü iyi muhafaza eder, yeni gibi görünür Çevresel etkilere karşı kalıcı bakım ve koruma sağlar Plastik ve kauçuk parçalar esnek kalır Malzemenin kırılganlaşması ve beyazlaşmasına karşı korur Su ve kir itici Bakım mumu Yüksek verim, ekonomik kullanım Basit, hedefe yönelik kullanım Yağmur altında akmaz

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Maserati Quattroporte
Geri Bildirim Ver

Würth Dış Plastik ve Tampon Parlatıcı 1000 ml

Otomobiller ve diğer motorlu araçlar için düzenli aralıklarla bakım çalışmalarının yapılması dış görünüm açısından son derece önemlidir. Temizliğin yanı sıra çeşitli bakım malzemeleriyle gerçekleştirilen uygulamalar görünümü iyileştirmeye yardımcı olur. Würth dış plastik ve tampon parlatıcı aracınız için gerekli bakımı sağlar. Rutin uygulamalarda kullanılan bu ürün plastik yüzeylere etkileyici bir parlaklık kazandırır. Araçlarda bulunan tampon gibi önemli parçaların uzun yıllar korunmasını sağlayan malzeme sıklıkla tercih edilir. İlk günkü parlak görünümün geri kazanılmasına katkı sağlayan parlatıcı malzeme profesyonel bakım hizmeti sunar. Araç parçalarına zarar vermeden işlevini yerine getiren ürün severek kullanılır. Zararlı kimyasal madde içermeyen bu parlatıcı plastik ve kauçuk bölümler için oldukça güvenlidir. Siz de aracınızın görünümünü iyileştirmek amacıyla bu malzemeyi kullanabilirsiniz.

  • Profesyonel bakım ürünü
  • Etkileyici parlaklık
  • İlk günkü görünüm

Würth Dış Plastik ve Tampon Parlatıcı 1000 ml Yorumları

Würth Dış Plastik ve Tampon Parlatıcı 1000 Ml Yorumları

Araçta yer alan plastik ve kauçuk materyalden yapılan parçaların ilk günkü görünümünü geri kazanmasını sağlayan Würth parlatıcı, son derece kullanışlıdır. Kaliteli kimyasal yapısı sayesinde parçalara zarar vermeden parlaklık kazandırır. Estetik görünüm açısından son derece gerekli olan bu bakım kolay şekilde yapılabilir. Plastik ve kauçuk bölümler için güvenle uygulanan ürün özel olarak geliştirilir. Etkili bir koruma için rutin olarak uygulanması son derece önemlidir. Talimatlar sayesinde yapılan uygulamalar etkileyici sonuçlar ortaya koyar. Araç parçaları için geliştirilen bu ürün matlaşan parçaların parlaklığını geri kazandırır. Beyazlayan bölgeler için de oldukça iyi sonuçlar veren malzeme sıklıkla tercih edilir. Würth dış plastik ve tampon parlatıcı 1000 ml yorumları ile ürünün sonuçları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Müşteri yorumları bu bakım malzemesini yakından tanımanız için size yardımcı olur.

Würth 1000 ml Dış Plastik ve Tampon Parlatıcı Faydaları

Würth 1000 ml Dış Plastik ve Tampon Parlatıcı Faydaları

Würth dış plastik ve tampon parlatıcı 1000 ml ideal boyutuyla beğeni toplar. Malzemenin ideal boyutu sayesinde geniş bir alana uygulama yapılabilir. Uygulandığı yüzeyde su ve kir itici bir katman oluşturduğu için dış etkenlere karşı koruma sağlayan ürün araç bakımları için vazgeçilmezdir. Sağladığı etkileyici parlaklık otomobile yeni görünümü kazandırır. Oluşturduğu katman sayesinde su ve kiri uzak tutar. Dış etkenlere karşı korumalı olan bu katman yoğun yağışlı hava koşullarında akma göstermez. Kötü hava koşullarında dahi parçaları koruma özelliğini kaybetmeyen ürün son derece dayanıklıdır. Üstün koruma sağlanması için küçük bir miktar uygulanması yeterli olur. Son derece etkili bir performans sergileyen bakım malzemesi kolay uygulama şekli sayesinde oldukça pratiktir. Siz de aracınızın rutin bakımı için bu koruyucu ve parlatıcı ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

Würth Dış Plastik ve Tampon Parlatıcı 1000 ml Fiyatı

Würth Dış Plastik ve Tampon Parlatıcı 1000 Ml Fiyatı

Araç için yapılan bakım çalışmalarında tercih edilen malzemelerin zarar vermeden performans sergilemesi son derece önemli bir konudur. Würth tampon parlatıcı kaliteli kimyasal yapısı sayesinde uygulama esnasında yüzeylere zarar vermez. Yüzeyde meydana gelen katman araç parçaları için koruyucu özellik gösterir. Plastik ve kauçuk kullanım alanı bulunan ürün 1000 ml hacmi sayesinde uzun süreli uygulama sağlar. Bakım mumu olarak bilinen malzeme az miktarlarda uygulama ile üstün performans sergiler. Ekonomik kullanımı ile yüksek verim sağlayan malzeme birçok araç için kolaylıkla kullanılır. Yağmur altında akma göstermemesi güvenli kullanım sağlar. Araç parçalarını matlaşma ve beyazlamaya karşı korur. Würth dış plastik ve tampon parlatıcı 1000 ml fiyatı malzemenin kimyasal yapısıyla doğru orantılı olarak belirlenir. Siz de bu koruyucu bakım malzemesini Trendyol’dan inceleyebilir, avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.