5
Oto Cam Temizleyici kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Würth 10 Cam Temizleme Sabunu 32 ml

345 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Würth 10 Cam Temizleme Sabunu 32 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AİB GLOBAL Satıcı Ünvanı: ALİ İHSAN BAŞMISIRLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1480251614
    Bu ürün AİB GLOBAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CAM TEMIZLEME SABUNU 32ML Yüksek konsantreli - Cam temizleyici 1:100 Karışım Oranı Özel temizleme maddesi içerir. Avantajlarınız: • Yüzeysel yağlanma yapmaz. • Yansıma ve yağ şeritlerini yok eder. • Temiz ve net görüntü sağlar. • Zor haşere ve diğer kirlenmeleri giderir. • Polikarbonat cama hasar vermez. • Boya ve lastiğe dosttur. • Kullanım kolaylığı, 1:100-Konsantresi. • 32 ml, 2,5-3 Litre temizleme suyu için yeterlidir • Binek araçlar için 3 Litreye kadar temizleme suyu hacmi • 1 25 ml, 1 2,5 Litre temizleme suyu için yeterlidir • Ağır vasıta, otobüs ve ticari araçlar için genişletilmiş temizleme suyu hacmi • 250 ml, 25 Litre temizleme suyu için yeterlidir • Tüm araçlar için pratik dozaj şişesi Hoş şeftali kokusu verir. Renk: Portakal.
Geri Bildirim Ver

Würth 10x Cam Temizleme Sabunu 32 ml 477047

Würth konsantre cam temizleme sabunu 32 ml cam temizliğinde sağladığı avantajlar ile öne çıkar. Lekesiz ve parlak cam görünümü imkân tanıyan ve temizlik sırasında camlara zarar vermeyen cam temizleme sabunu bu özellikleri nedeni ile pek çok kişi tarafından tercih edilir. Konsantre bir temizlik ürün olması da kullanım kolaylığına imkân tanıyarak yanlış temizleme ürünü miktarı seçiminin önüne geçer. Würth cam temizleme sabunu araç camlarında, yaşam alanlarının camlarında ve duşa kabin temizliğinde kullanılabilir. Özellikle araçların camlarının temizliğine oldukça önem verilir. Bunun nedeni ise görüş kalitesinin etkilenebilmesidir. Würth cam temizleme sabunu kullanımında mat ve yağlı cam görünümü gibi problemlerin önüne geçilebilir, görüş kalitesi en yüksek seviyede olur. Bu sonuçlara ulaşılırken de temiz içerikli bir temizlik ürünü tercih edilmiş olur.

  • Temiz İçerik
  • Lekesiz Camlar
  • Yüksek Konsantre

Würth 10x Cam Temizleme Sabunu 32 Ml 477047 Avantajları

Würth 10x Cam Temizleme Sabunu 32 Ml 477047 Avantajları

Würth cam temizleme sabunu kullanımı beraberinde pek çok avantajı getirir. Cam temizliği önem verilen ve cama özel temizlik ürünlerinin kullanıldığı bir temizliktir. Yüzeyi nedeni ile camların temizliği kolay değildir. Doğru temizlik ürünlerinin kullanılması ve temizliğine dikkat edilmesi gerekir. Bu şekilde parlak ve net cam görünümlerine ulaşılabilmesi mümkün olur. Würth cam temizleme sabunu 32 ml tek kullanımlık konsantre ürün olarak adlandırılabilir. Ortalama 2,5 ile 3 litre su içerisine eklenerek rahatlıkla kullanılır. Yoğun kirli camlar da dahil olmak üzere kısa süre içinde cam temizliği yapılabilir. Özellikle araba camlarında böcek kalıntıları ya da farklı kirler gibi zorlayıcı durumlar ile karşılaşılabilir. Ancak konsantre cam temizleme sabunu bu kirlerden kolaylıkla kurtulmak için yeterli bir temizlik ürünüdür. Camlarda sıklıkla karşılaşılan yansıma gibi problemlerin de ortadan kaldırılmasını sağlar. Hoş bir kokuya sahip olması da bu temizlik sabunu tercih etmek için yeterli görülür. Würth cam temizleme sabunu 10 adet olarak satışa sunulması ve kullanımı da tüketiciler için avantajlı bir konudur. Uzun süreli ihtiyaçları karşılayabileceği gibi büyük alanlarda kullanımında da miktar avantajı sağlar.

Net Cam Görünümleri İçin Würth 10x Cam Temizleme Sabunu 32 Ml 477047

Net Cam Görünümleri İçin Würth 10x Cam Temizleme Sabunu 32 Ml 477047

Würth 10x cam temizleme sabunu 32 ml avantaj sağlayan miktarı ve temizleme özellikleri ile tercih edilir. 10 adet satışa sunulan bu temizleme sabunu ile büyük araç camlarının yüksek miktarda sular ile temizlenebilmesi mümkün olur. Bunun yanı sıra tek şişe kullanılan ihtiyaç durumlarında ise uzun süre ürünü yeniden satın alma ihtiyacını ortadan kaldırır. Ürün miktarının sağladığı avantajların yanı sıra net görünüm elde edilmesinde rol oynar. Camlarda dalgalanma olarak adlandırılan sorunların ya da yağlanma problemlerinin giderilmesinde etkili olur. Würth 10x cam temizleme sabunu 32 ml içeriği de zarar vermeyen temizlik maddelerinden oluşur ve şeftali kokusuna sahiptir. Temizlik ürünlerinin avantajlarından ve kullanımlarından farklı olarak kokuları da dikkat çeker.

Würth 10x Cam Temizleme Sabunu 32 Ml 477047 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Würth 10x Cam Temizleme Sabunu 32 Ml 477047 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Würth 10x cam temizleme sabunu 32 ml özellikleri genellikle tüm çeşitleri için geçerlidir. Cam temizleme sabunu çeşitleri arasında çoğunlukla ürün miktarları ile ilgili farklılıklar bulunur. Adet sayılarında farklılıklar ortaya çıkabilir. Bu durum da oldukça avantajlıdır. Bunun sebebi ise ihtiyaca yönelik alışverişe imkân tanımasıdır. Würth 10x cam temizleme sabunu miktarı ve adedi ile ihtiyaçları karşılamak için oldukça yeterlidir. Sizler de sorunsuz, parlak cam görünümleri için ürün arıyorsanız Trendyol'u tercih edebilir, Würth 10x cam temizleme sabunu 32 ml yorumları ve detaylı bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.