Wster Ws-858 Karaoke Mikrofon Bluetooth Hoparlör Aux Usb Mikro Sd Kart Girişli

Ürün Bilgileri

Wster Ws-858 Karaoke Mikrofon Bluetooth Hoparlör Aux Usb Mikro Sd Kart Girişli

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Wster Ws-858 Karaoke Mikrofon Bluetooth Hoparlör Aux Usb Mikro Sd Kart Girişli
  • Ürün Özellikleri: Ws-858 Karaoke Mikrofon Bluetooth Sd Kart Girişi Telefon Görüşmesi Ses Değiştirme Bass Tizz Ses Eko Ayarı - Kablosuz Müzik Akışı İçin Gelişmiş Audio Dağıtım Profili (A2Dp). - Arama İçin Eller Serbes T Profili (Hfp). - 33Ft'E Kadar Mesafe(10M). - Bluetooth 2.0 Ve Üstü Berrak Dijital Ses Sinyal Teknolojisi - 40Mm Hoparlör Ünitesi İle Mükemmel Ses Kalitesi Sunar, - Usb Voltajı: Dc5V, Mikro Usb Kablosu İle Rahat Şarj Edilebilme, - Bluetooth Çekim Alanı: 10M Mikro Sd Kart Ve Usb Girişi İle Dileğiniz Müziği Rahatlıkla Dinleyebilirsiniz. Usb Ve Aux Girişi İle Harici Hoparlör Olarak Da Kullanabilirsiniz. Panelinde Yer Alan Fonksiyon Tuşlarıyla Dilediğiniz Gibi Yönlendirebilirsiniz. Bu Teknoloji Harikası Ürünün Çıkardığı Sese Kulaklarınız İnanamayacak... Ürün Boyutu: 280 Mm X 100 Mm X 90 Mm Ürün Kodu: Ws-858

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Bluetooth
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Model Hoparlörlü
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Wster Ws-858 Karaoke Bluetooth Hoparlör Aux USB Mikro SD Kart Girişli Türkçe İçerikli Mavi Mikrofon

Eskiden sadece karaoke salonlarında ya da internetten açtığımız şarkılara eşlik ederek yapabildiğimiz bu aktivite karaoke mikrofonlarının hayatımıza girmesiyle farklı bir boyut kazandı. Artık sokak müzisyenlerin de kullandığı karoke mikrofonlarıyla eğlenceli karaoke akşamları geçirmek mümkün. İsterseniz tek başınıza isterseniz arkadaşlarınızla beraber kullanabileceğiniz Wster karaoke mikrofon bluetooth hoparlör micro sd Türkçe içerikli mavi seçeneğiyle listeden şarkınızı seçebilir ve anında, istediğiniz yerde şarkınızı söylemeye başlayabilirsiniz. Üstelik şarkılarınızı söylerken bu özel mikrofon sayesinde ses kaydı alarak sonra tekrar dinleyebilmeniz de mümkün. Wster karaoke mikrofon bluetooth hoparlör aux usb Türkçe içerikli mavi yorumlarını incelediğinizde kullanıcıların bu ürünle ne kadar keyifli vakitler geçirdiklerini görebilirsiniz.

  • Yüksek ses kalitesine sahip.
  • Ses kaydı ve ses değiştirme özelliği mevcut.
  • Kablo olmadan şarjlı olarak çalışıyor.

Wster Karaoke Mikrofon Bluetooth Hoparlörün Özellikleri Nelerdir?

Wster Karaoke Mikrofon Bluetooth Hoparlörün Özellikleri Nelerdir?

Wster karaoke mikrofon bluetooth hoparlör aux usb Türkçe içerikli mavi ürünün birbirinden farklı birçok işlevi bünyesinde barındırıyor. Mikrofon üzerinde bulunan dahili hoparlörler sayesinde yüksek kalitede ses çıkışı imkanı sağlıyor. Aynı zamanda gene mikrofon üzerinde bulunan ve dilerseniz flash belleğinizi takarak bellek içerisindeki şarkıları oynatabileceğiniz USB girişi bulunmakta. Karaoke için bekleyebileceğiniz ses yüksekliğinin ayarlanması, sesin değiştirilmesi, kayıt özelliğinin kullanılması ve kaydedilen seslerin dinlenebilmesi için gereken tüm tuşlar mikrofon üzerinde bulunuyor. Ayrıca dilerseniz mikrofonu telefonunuza bluetooth yardımıyla bağlayarak istediğiniz şarkıları telefonunuzdan açabilmeniz de mümkün. Mikrofon üzerinde bulunan TF girişi ise hafıza kartı takılabilmesi için tasarıma eklenmiş bir özelliktir. Hafıza kartına atılan şarkıların da mikrofon üzerinden dinlenebilmesi ve üzerine karaoke yapılabilmesini imkan tanımaktadır.

Wster Karaoke Aux Usb Mikrofon Bluetooth Hoparlör Nasıl Kullanılır?

Wster Karaoke Aux Usb Mikrofon Bluetooth Hoparlör Nasıl Kullanılır?

Wster karaoke mikrofon bluetooth hoparlör aux usb Türkçe içerikli mavi ürününün kullanımı oldukça kolaydır. Mikrofon üzerinde bulunan açma kapama tuşundan mikrofonunuzu açarak anında kendi sesinizi duymaya başlayabilirsiniz. Kendi sesinize melodilerin eşlik etmesini ve böylece tam bir karaoke havasını yakalamak isterseniz kullanıcıların çoğu tarafından tercih edildiği gibi telefonunuzu mikrofona bluetooth yoluyla bağlayarak siz de telefonunuzu şarkıya eşlik edebilirsiniz. Eğer yaptığınız karaokeleri kaydederek sonrasında dinlemek isterseniz mikrofon üzerindeki “REC” tuşuna basmanız yeterlidir. Kayıt işlemi bittikten sonra aynı tuşla kaydı durdurabilirsiniz. Kaydettiğiniz bu sesleri daha sonra dinlemek isterseniz “SCAN” tuşuna basarak kaydedilen seslere ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda mikrofonda ses değiştirme fonksiyonu da bulunmaktadır. Gene üzerinde bulunan tuş ile sesinizi değiştirerek eğlenceli zamanlar geçirmeniz mümkün.

Wster Karaoke Mikrofon Bluetooth Hoparlör Fonksiyonel midir?

Wster karaoke mikrofon bluetooth hoparlör aux usb Türkçe içerikli mavi fiyatına oranla kullanıcılarına birçok fonksiyon sunmaktadır. Kullanıcılar tarafından sadece bir mikrofon olarak değil aynı zamanda bir bluetooth hoparlör olarak kullanmak amacıyla da sıklıkla tercih edilir. Mikrofonun en fonksiyonel özelliklerinden biri farklı bir çok şekilde ses kaynağının kullanabilmesidir. İçinde istediğiniz şarkıların olduğu bir USB belleği takabilirsiniz. Wster karaoke mikrofon bluetooth hoparlör Türkçe içerikli mavi micro sd kartlar ile uyumlu olarak çalışması nedeniyle bir micro sd kartı da mikrofonunuza takabilirsiniz ya da bluetooth ile bir cihaz bağlayabilirsiniz. Mikrofonun çok ses çıkarıp çıkarmadığı konusu bazı kullanıcılar tarafında endişeye neden olabilmekte ancak mikrofon üzerinde bulunan kulaklık girişiyle bu durumun önüne tamamen geçebilmek mümkün. Kulaklığınızı takarak çalan şarkıyı sadece sizin duymanızı sağlayabilirsiniz. Wster karaoke mikrofon bluetooth hoparlör aux usb mavi karaoke eğlencenizi üst düzeye çıkarabilmek için sizleri bekliyor.