WOW Skin Science Aloe Vera Soyulabilir Jel Maske-hyaluronik Asit Ve Pro Vitamin B5 Ile 100 ml

Ürün Bilgileri

WOW Skin Science Aloe Vera Soyulabilir Jel Maske-hyaluronik Asit Ve Pro Vitamin B5 Ile 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WOW Skin Science-Türkiye Satıcı Ünvanı: FESTİVAL TEMİZLİK KOZMETİK VE GIDA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385068669300015 Vergi Kimlik Numarası: 3850686693
    Bu ürün WOW Skin Science-Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ALOE VERA SOYULABİLENJEL MASKE WOWSkin Science Aloe Vera Soyulabilen Jel Maske ile cildinize değerli bir arınmahediyesi verin. Hafif jel formülasyonu cildi detoksifiye eder, temizler,nemlendirir ve aydınlatır. Eşit şekilde yayılır ve hızla kurur. Doğalbileşenlerle zenginleştirilmiş jel ölü hücrelerin ve safsızlıkların pul puldökülmesini, siyah noktaların temizlenmesini ve açık gözeneklerin sıkılaşmasınısağlar. Gözle görülür şekilde daha iyi bir cilt için sağlıklı nem sağlar.Cildin esnekliğini artırır ve ışıltıyı geri getirir. Sonuçlar kullanımşeklinize ve cildinizin durumuna göre değişiklik gösterebilir. AloeBarbadensis Yaprağı Ekstresi: Sağlıklı amino asitler ve mineraller açısından zengindir. HiyalüronikAsit: Kalıcı ciltdolgunlaştırma etkisi için ağırlığının 1000 katı kadar su tutar. Pro-VitaminB5: Nemi artırır,cildin lipid bariyerini korur. NASILKULLANILIR: Yüzünüzütemizledikten sonra yeteri miktarda jeli göz ve ağız çevresinden kaçınarak tümyüzünüze ve boynunuza eşit şekilde uygulayın. 15-20 dakika kurumaya bırakın.Çeneden başlayarak ve yukarı doğru hareket ederek nazikçe soyun. Bol sade suile durulayın. Uygulamadan sonra mutlaka cilt kremi ile yüzünüzü nemlendirin. Eniyi sonuçlar için haftada 1 veya 2 kez düzenli olarak kullanın. İÇİNDEKİLER: Arıtılmış Su, PolivinilAlkol, Polivinilpirolidon, Aloe Barbadensis Yaprağı Ekstraktı, Gliserin(Bitkisel Türevli), Sodyum PCA, D Panthenol (Pro Vitamin B5), Koku, SodyumHiyalüronat (Hiyalüronik Asit), Sodyum Benzoat, Potasyum Sorbat, Fenoksietanol,Ksantan Sakızı ve Sitrik Asit. Tüm cilttipleri için uygundur. Amerika'daformüle edilmiştir. %100 Vegandır. Paraben, sülfat,renk veya silikon içermez. Hayvanlarüzerinde test edilmemiştir. Dermatolojikolarak test edilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Dengeleyici
  • Ek Özellik Paraben İçermeyen
  • Form Jel
  • İçerik Hyalüronik Asit
  • Tip Tüp
Geri Bildirim Ver