woodhub 350-450 ml İçi Çelik Ahşap Kamp Bardak & Kuksa Bardak Çelik Kupa / Damla model + Ahşap kaşık hediye

2.225 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: XL
XL

Ürün Bilgileri

woodhub 350-450 ml İçi Çelik Ahşap Kamp Bardak & Kuksa Bardak Çelik Kupa / Damla model + Ahşap kaşık hediye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Woodhub Satıcı Ünvanı: FIRAT YAKUT ALİ KÖRÜKÇÜ ADİ ORTAKLIĞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3861030730
    Bu ürün Woodhub tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçi Çelik Ahşap Kamp Bardak & Kuksa Bardak Çelik Kupa / Damla model + Ahşap kaşık hediyeli İçi Çelik Ahşap Kamp Bardak & Kuksa Bardak Çelik Kupa & Camper Kupa & Kamp vePiknik Bardak Kupa / Damla model + Ahşap kaşık hediyeli Ürün açıklaması: kuksa bardak leonürün özellikleri:·finlandiya'nın geleneksel kuksa bardağı· her türlü içecek için idealdir. ·koruyucu kimyasal madde içermez.· %100 doğaldır.· elde yıkanmaya uygundur. Ahşap Kuksa Bardak & Doğa & Kamp & Doğal Yaşam & Latte Cappuccino Bardağı Tekli Damla model Gönderilecektir. Sıcak ve soğuk içim için uygundur. Bulaşık makinasından yıkanmaz. Doğal Sabunlar ve Sirke gibi doğal ürünler ile rahatça yıkanabilir Temizliği nemli bir bezle yapılıp, isteğe göre yağ ile cilalanır. İlk gün ki görünümüne gelir. Her kullanımdan sonra içi kuru tutulmalıdır. Kullanım ö mrünü uzatmak için belirli aralıklarla doğal yağlar ile bakım yapılmalıdır. İç Kısmındaki paslanmaz çelik ile rahatça yıkanabilir. 330 ml hacim vardır. 13x8x12ölçülerindedir. ÜrünümüzDoğal ağaçtan katkısız üretildiği için ağacın kendi doğal görünümü mevcuttur. Ürün görselinde farklılık olabilir. zeytin yağıyla nemini kaybeden bardağın bakımının yapılarak tekrar canlı bir görünüme kavuşturulması sağlanmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 350-450 ml
  • Materyal Çelik
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver