WOODBOOK Sehpalı Doğal Ağaç Lambader

419 TL

Ürün Bilgileri

WOODBOOK Sehpalı Doğal Ağaç Lambader

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WOODBOOK Satıcı Ünvanı: ARTKON ORGANİZASYON VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ LTD. ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Vergi Kimlik Numarası: 0850405213
    Bu ürün WOODBOOK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Günümüz modasına ayak uydurmak ve yaşam alanının daha şık olmasını sağlamak isteyenlerin tercih ettikleri özel yapım ağaç lambader ve abajur modelleri sayesinde, mükemmel bir dekorasyona kavuşmanız mümkün olacaktır. Evinizin, ofisinizin ve çalışma alanlarınızın ışıklandırılmasıyla elde edeceğiniz tasarım ve mobilyalarınıza uyumuyla yakalayabileceğiniz kaliteli ışıklandırmadan ziyade, romantik ve eşsiz bir görüntüye sahip olacaksınız. Ürünlerimizde Zeytin Ağacı kullanılmaktadır. Diğer ağaçlara göre daha zor temin edilmesi ve işlenmesine rağmen zeytin ağacı daha dayanıklı ve uzun ömürlüdür. WOODBOOK markasının özel el imalat ürünlerimizden sipariş vererek satın alabileceğiniz farklı modellerle, sizler de bulunduğunuz ortamı güzelleştirebilirsiniz. Evinizde doğallığa yer açın… Yaşam alanlarınızı daha çok zaman geçirebileceğiniz, doğal ve işlevsel dokunuşlar yapmanın tam zamanı! Yüzyıllardır kadim topluluklarca kutsanmış zeytin ağacının en doğal ve sağlıklı haliyle uzun ömürlü ve şık çözümleri sektörün öncüsü WOODBOOK markasıyla 2015’ten beri binlerce mutlu müşteriyle buluşturduk. Özenle seçilmiş asırlık zeytin ağaçlarımızı, eviniz en güzel köşesi için özel olarak el emeğiyle sizler için üretiyoruz. Kaliteden asla ödün vermeyen misyonumuzla hem satış esnasında hem de satış sonrası yüzde yüz müşteri memnuniyeti vizyonumuzla eviniz ve ofisiniz için
  • doğal, güvenilir ve uzun ömürlü tasarımlarımızı sizlerin beğenisine sunuyoruz. Yaşam alanlarınızı aydınlatırken, şık bir stil isterseniz WOODBOOK tasarımları sizler için doğru tercih! Birbirinden farklı şık tasarımlarıyla ortaya çıkan eşsiz ürünlerimize en uygun fiyatlarla mağazamızdan ulaşabilirsiniz. Ürünümüzün tüm elektrik aksamları CE belgeli malzemeden imal edilmiştir. E27 duy kullanılmıştır. Ürün Ölçüleri Yükseklik:160-170 cm Şapka fiyata dahildir. Ampul fiyata dahil değildir. ?*Ürünlerimizde doğal ağaç malzeme kullanıldığından zaman içerisinde çatlaklar oluşabilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
  • Model Sehpalı
  • Renk Kahverengi
  • Duy Tipi E27
Geri Bildirim Ver