Wmf Rende

999 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
9.6
2 Adet ve Üzeri %20 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %20 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.059 TL
1.250 TL'ye %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Wmf Rende

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ernshop Satıcı Ünvanı: ERN DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0364029094600014 Vergi Kimlik Numarası: 3640290946
    Bu ürün Ernshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dört farklı kullanım. Dört keskin yüzey, WMF dört yüzlü rendeyi her mutfakta bulunması gereken çok işlevli ve pratik kullanımlı bir gereç haline getirir. Makarna için sert peynir, salata için havuç veya leziz bir komposto için elma mükemmel şekilde rendelenir. Patates veya salatalıklar anında ince dilimlere ayrılırken birçok farklı sebze ve meyve de sayısız farklı tarif için hızlıca rendelenebilir. Sofistike tasarımı sayesinde rendeleme, dilimleme ve kesme işlemleri çok kolaydır ve çok az manuel çaba gerektirir. Teknik Özellikler SKU 3201000118 EAN 4000530547910 Renk Paslanmaz çelik Ağırlık 253 Materyal Cromargan® 18/10 Paslanmaz Çelik

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
Geri Bildirim Ver

Wmf Paslanmaz Çelik Rende

253 gram ağırlığındaki çelik Wmf rende mutfaklarda sağlığınızı korumaya elverişli ham maddelerden üretilir. Kimyasal madde içermeyen ürün sizin ve küçük yaştaki çocukların sağlığını koruyarak herhangi bir yan etki ile karşılaşmanızı önler. Diğer mutfak araç gereçleri ile uyum sağlayarak dolaplarınızın içerisinde şık bir tasarım sunan rende pek çok işleve sahiptir. Günlük kullanıma uygun olan ürün, kolay deforma olmayan malzemeden üretilir. Gıda asitlerine karşı dayanıklı malzemeden elde edilen ürün sayesinde yemeklerinizin lezzetinden hiçbir şey kaybetmeden rahatlıkla kullanabilirsiniz. Birinci sınıf kaliteli ham madde, ürünlerin dayanıklılığı ile öne çıkmasına katkı sağlar. Krom ve argan malzeme çeliklerin kalite değerini artırırken aynı zamanda parlak ve şık bir görünüme kavuşmalarına da yardımcı olur.

  • Cromargan malzeme avantajı
  • Paslanmaz çelik
  • Yok yüzeye sahip keskin bıçaklar

Sağlıklı Malzemesi ile Wmf 644416030 Rende Özellikleri

Sağlıklı Malzemesi ile Wmf 644416030 Rende Özellikleri

Rendelerin keskin bıçaklara sahip olması işlerinizi kısa sürede bitirebilmenize yardımcı olur. Manuel rendelerin yanı sıra Wmf elektrikli rende sayesinde de iş yoğunluğunuzun arasında birçok ürünün rende ve işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ansızın gelen misafirleriniz için hazırlık yapmanız gerekiyorsa üç farklı bıçak özelliği ile kısa süre içerisinde işlerinizi tamamlayabilirsiniz. 9, 5 ve 3 milimetre kalınlığındaki bıçakları ile istediğiniz oranda kesme işlemlerinizi yapabilir, dilediğiniz sebze ve meyvelerin doğrama, parçalama, dilimleme işlerini yerine getirebilirsiniz. Sunumlarınıza özel kesme bıçaklarından yararlanarak salata üstlerine veya çorbaların orta noktalarına bırakabilmeniz için sebzelerden farklı ebatlarda ve şekiller ortaya çıkarabilirsiniz. Paslanmaz çelikten elde edilen manuel rende sayesinde uzun süreli kullanım avantajına sahip olabilirsiniz. Sahip olduğu 4 farklı yüzeyi sayesinde pek çok farklı kesim avantajı sunan manuel rende işlevsellik bakımından öne çıkar.

Uygun Fiyat İmkanı ile Wmf 644416030 Rende Avantajları

Uygun Fiyat İmkanı ile Wmf 644416030 Rende Avantajları

Paslanmaz çelik yüzeyler, mutfaklarda her zaman sağlıklı olması bakımından tercih edilen materyallerin başında gelir. Kolay temizlenebilen ve kararmayan yapısı sayesinde mutfaklarda çok kullanılan materyal çeşitleri arasında yer alır. Makinede yıkanabilme avantajından dolayı tercih edilen Wmf 644416030 rende fiyat bakımından oldukça idealdir. Yüzeylerinin bir bıçak gibi keskin olması tek seferde bütün işlerinizi yerine getirme kolaylığı sağlar. Çorbalar ya da püreler için küçük ezmeler haline getireceğiniz sebzeleri, rendenin farklı başlık kısımlarıyla yapabilir, iri taneli bırakmak istediğiniz durumlarda diğer yüzeylerden tercihte bulunabilirsiniz. Havuç salatalık gibi sert sebzeleri rahatlıkla istediğiniz ebatta dilimleyebilirsiniz. Keskin bıçakları bütün boylarda yapacağınız rendeleme işlerine uygundur İstediğiniz taraftan kesim yaparak salatalarınızın üzerine sunumlar yapabilmeniz için çeşitli şekiller çıkarabilirsiniz. 4 değişik yüzeyi farklı amaçlarla kullanabilir, doğrama kesme, dilimleme ve rendeleme yapabilirsiniz.

Paslanmaz Çelik Wmf 644416030 Rende Fiyatları

Paslanmaz Çelik Wmf 644416030 Rende Fiyatları

Ergonomik bir tutuşa sahip olan Wmf 644416030 rende yüksek performans gösteren bıçakları sayesinde bilek gücünüzü fazla yormaz. Bir elinizle çelik kulpundan tutarak avuç içiniz ile kolay bir şekilde kavrayabilir, diğer elinizle kaydırma işlemlerini tek seferde yapabilirsiniz. Çocukların sebzeleri sevmesi için onlarla beraber sebzeleri şekilli bir şekilde farklı farklı keserek pişirme işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Onların ilgisini çekecek bu şekilli yiyecekler sayesinde ilgilerini sebzelerin üzerine çekebilir, bu sebzeleri yemelerini sağlayabilirsiniz. Peynir ve makarnalarınızı kesebilir, rendeleme işlerinizin yanı sıra patatesleri ince bir şekilde dilimleyerek sunumlarınız üzerinde kullanabilir, isterseniz çocukların hoşlanacağı yiyecekleri fırında sağlıklı şekilde pişirebilirsiniz. Henüz diş gelişim süreçlerini tamamlamamış çocuklar için küçük tırtıklı yüzeyi kullanarak meyvelerden püreler elde edebilirsiniz. Wmf 644416030 rende yorum için Trendyol'dan yararlanabilir ve üstün performanslı ürünün siparişini kolaylıkla oluşturabilirsiniz.