Wmf Perfect Plus Düdüklü Tencere Seti 6,5 3lt

13.299 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.499 TL13.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.333 TL
2 Adet ve Üzeri %20 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
16.499 TL14.999 TL

Ürün Bilgileri

Wmf Perfect Plus Düdüklü Tencere Seti 6,5 3lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İHTİYAÇ MESELESİ Satıcı Ünvanı: ESRA ADİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0081327152
    Bu ürün İHTİYAÇ MESELESİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • WMF Perfect Plus Düdüklü Tencere Seti 6,5+3Lt

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Hacim 3 - 5 L
  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

WMF Perfect Plus Düdüklü Tencere 6,5 + 3 lt

Düdüklü tencere çeşitleri mutfakta yemek yaparken işinizi kolaylaştıran oldukça pratik ürünlerdir. WMF Perfect Plus düdüklü tencere 6,5+3 lt beklentilerinizi karşılayabilecek geniş hacimli yapısı ve etkileyici tasarımı ile dikkatleri çeken bir modeldir. Set şeklinde size ulaştırılan bu ürün içerisinde 1 adet 6,5 litre hacminde ve 1 adet 3 litre hacminde tencere bulunur. Her iki tencerenin kapağı olarak kullanılabilen toplam 1 adet kapak bulunur. Farklı boyutlarda olan tencereler sayesinde ürünleri kişisel ihtiyaçlarınıza göre dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Güvenli kullanıma olanak sağlayan özel kapak tasarımı sayesinde hem tam kıvamında lezzetli yemekler hazırlayabilir hem de mutfakta işlerinizi güvenle tamamlayabilirsiniz. Şık bir tasarıma sahip olan bu ürün aynı zamanda görünümü sayesinde de oldukça fazla rağbet görür.

  • Geniş hacim
  • Pratik kullanım
  • Şık tasarım

Kullanışlı WMF Perfect Plus Düdüklü Tencere Fiyatı

Kullanışlı WMF Perfect Plus Düdüklü Tencere Fiyatı

Kaliteli materyallerden üretilen WMF düdüklü, uzun yıllar kullanıma uygun olacak şekilde özel olarak tasarlanır. WMF Perfect Plus düdüklü tencere 6,5+3 lt fiyatı belirlenirken ürünün dayanıklı ve kaliteli yapısı göz önünde bulundurulur. Basınç ile pişirme işlemini hızlandıran bu özel tencerelerin kapaklarının güvenli olması kullanım sırasında güvende olmanız için önemlidir. Sizin güvenliğiniz düşünülerek tasarlanan kapaklar sayesinde siz de gönül rahatlığı ile yemek hazırlayabilirsiniz. Set içerisinde bulunan 2 farklı tencere sahip oldukları değişik hacimler ile kullanımı sırasında size birden fazla seçenek sunarak işinizi kolaylaştırabilir. Tavuktan fasulyeye pek çok farklı özellikteki yemeği pişirilmesini sağlayan tencereler sayesinde siz de lezzetli yemekler hazırlayabilirsiniz. Kısa sürede tam kıvamında yemekler hazırlayabilmek istiyorsanız siz de bu uygun fiyatlı ve avantajlı setten edinebilir ve yemeklerinizi hızlıca hazırlayabilirsiniz.

Pratik Düdüklü Tencere Yorumları

Pratik Düdüklü Tencere Yorumları

WMF Perfect Plus düdüklü tencere 6,5+3 Lt yorumları genellikle set içerisinde bulunan farklı boyutlardaki tencerelerin pratik kullanımına odaklanır. Kısa sürede fasulye, nohut gibi katı baklagillerin ideal kıvama gelmesini sağlayan ürünler pek çok kişi tarafından tercih edilir. Özel kapak sistemi sayesinde dışarıya hava kaçırmayan modeller kısa sürede pişirme işlemini tamamlayabilir. Etkileyici bir kapak tasarımına sahip olan tencereler aynı zamanda şık tasarımları sebebiyle de sık sık tercih edilir. 22 cm çapa sahip olan iki tencere de ideal boyutları sayesinde her daim rahatlıkla kullanılabilir. Tencere içerisinde konan yemeğin miktarını ölçmeyi kolaylaştıran iç göstergeler, kullanım sırasında size büyük kolaylık sağlar. Renk kodu kullanılarak tasarlanan pişirme göstergesi sayesinde yemeğinizi ideal kıvamda kolayca pişirebilirsiniz. 3 yıl garantisi bulunan ürünün 2 adet pişirme ayarı vardır.

WMF Perfect Plus Düdüklü Özellikleri

WMF Perfect Plus Düdüklü Özellikleri

WMF Perfect Plus düdüklü tencere, 110 ve 119 derece olmak üzere 2 farklı pişirme ayarına sahiptir. Pişirdiğiniz yemeğe ve kullanım kılavuzundaki yönergelere uygun olarak bu 2 seçenek arasında size uygun olanı kullanabilirsiniz. Hepsi bir arada döndürülebilen sapı sayesinde pişirme işlemini kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Kapak sapı pratik bir şekilde çıkarılabilir bir yapıda tasarlandığınından ürünün temizliğini oldukça kısa bir sürede kolaylıkla tamamlayabilirsiniz. Temizliği de oldukça kolay olan bu ürünler, paslanmaz çelik kullanılarak üretilir. Paslanmaz çelik, sağlık için kullanıma uygun bir maddedir ve uzun süreli kullanıma da dayanıklıdır. Sızdırmazlık contası da bulunan WMF düdüklü tencere sayesinde yemeklerinizi hızlıca hazırlayabilirsiniz. WMF avantajlı düdüklü tencere setine Trendyol’dan kolay bir şekilde siz de ulaşabilir ve zamandan tasarruf etmenizi sağlayan ürüne sahip olabilirsiniz.