Wmf PERFECT 6.5 LİTRE DÜDÜKLÜ TENCERE

8.999 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.999 TL

Ürün Bilgileri

Wmf PERFECT 6.5 LİTRE DÜDÜKLÜ TENCERE

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKDENİZ ZÜCCACİYE 1979 Satıcı Ünvanı: AKDENİZ ZÜCCACİYE TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0021007012900013 Vergi Kimlik Numarası: 0210070129
    Bu ürün AKDENİZ ZÜCCACİYE 1979 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • WMF Perfect Düdüklü Tencere : Kısa sürede sağlıklı pişirme Düdüklü tencerede pişirmek modern, hızlı ve sağlıklı bir pişirme yöntemidir. Yüksek basınç ve yüksek sıcaklıklar geleneksel pişirme zamanını %70’e kadar düşürür ve yaklaşık %50 enerji tasarrufu sağlar. Hassas pişirme vitaminleri, mineralleri ve besin maddelerini koruyarak yemeğin lezzetli ve besleyici olmasını sağlar. Pratik: düdüklü tencereler sebzelerden et ve balığa, tahıllar ve bakliyatlardan çorba ve yahnilere tüm yemek türlerini hazırlamak için idealdir. Özel diyet yemekleri ve bebek mamaları bile ideal şekilde pişer. Düdüklü tencere ayrıca kolay kullanımı ve güvenlik özellikleri ile öne çıkar. Özet olarak her açıdan mükemmel ve vazgeçilmezdir. Düdüklü tencereler arasında WMF Perfect serisi bir klasiktir. WMF serisinin yıllardır ayrılmaz bir parçası olmuştur. Klasik tasarımı zamansızdır, işlevselliği ise en gelişmiş seviyededir. Diğer tüm WMF düdüklü tencereleri gibi Cromargan® paslanmaz çelikten üretilmiştir, bu sayede paslanmaz, bakımı kolaydır ve bozulmaz. Büyük pişirme göstergesi sayesinde kolay kullanılır, iç ölçeği kesin ölçüme olanak verir. Temizliği çok kolaydır, sadece sapını tek hareketle kapaktan çıkarın ve suyun altından geçirin, kapağı ve tencereyi bulaşık makinesine yerleştirin. Bütün bunlara ek olarak TransTherm® tabanı sayesinde indüksiyon dahil tüm ocak tiplerinde kullanıma uygundur. 4 farklı boyutu ve 2 parça setleri bulunur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Hacim 6 L
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Parça Sayısı 1
  • Özellik İndüksiyon Ocakta kullanılabilir
Geri Bildirim Ver