wline Yüksek Korumalı Spf 50+ Yüz Ve Vücut Güneş Kremi 125ml+125ml 4 Mevsim Güneş Kremi

329 TL

Ürün Bilgileri

wline Yüksek Korumalı Spf 50+ Yüz Ve Vücut Güneş Kremi 125ml+125ml 4 Mevsim Güneş Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wline cosmetics Satıcı Ünvanı: AYLA ERKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Niğde Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3600598584
    Bu ürün Wline cosmetics tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • WLİNEGÜNEŞ KREMİ YÜZ & VÜCUT SPF50 Güneş ışınlarının, korunmasız ciltletemasında birçok olumsuz durum ortaya çıkabilir. Bu olumsuz durumlara, cildinyaşlanma etkisini hızlandırması, kırışıklık oluşumunu tetiklemesi, lekeoluşumuna yol açması, cildin nem seviyesini düşürmesi gibi örneklersayılabilir. Wline Güneş kremi yüz & vücut spf50, cildi bu zararlıetkilerden korumak için geliştirilmiş tüm vücuda uygulanan bir cilt bakımürünüdür. Güneş koruma özelliğinin yanı sıra yüksek emilim özelliği sayesindeciltte yağlı bir his bırakmadan yumuşaklık ve pürüzsüzlük kazandırmayıamaçlamaktadır. NASILKULLANILIR? Suya dayanıklı ve tüm cilt tipine uygunyapısıyla güneş kremini, güneşe çıkmadan 20-25 dakika önce cildinizeuygulamalısınız. Ayaklar ve bacak arkaları gibi gözden kaçacak yerleri atlamayınız.Cilt üzerindeki dayanıklılık süresine bağlı kalmaksızın kreminizi 2 ile 3saatte bir yenileyin. Terleme ve ıslanma sıklığına göre bu süreyi daha dakısaltabilirsiniz. Güneş kremi sürerken doğru miktarda uygulamak da çok önemli.Güneş kremini, yüz ve boyun bölgenize yeterli miktarında sürmelisiniz. Göğüsbölgesi, sırt, kollar ve bacaklara ise ayrı ayrı biraz daha yoğun miktarındauygulamalısınız. Eğer güneş kremini gereğinden az sürerseniz faydalarındanyararlanma oranınız düşecektir. Yaz kış kullanılmasını tavsiye ediyoruz.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Set İçerik Adeti 2
Geri Bildirim Ver