WİSENT 3'lü El Aleti Çanta Seti

3.990 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

WİSENT 3'lü El Aleti Çanta Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evinizin_Atölyesi Satıcı Ünvanı: ALPER BİRKAN BAYIRBAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1530686533
    Bu ürün Evinizin_Atölyesi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wisent'in üç parçalı alet kutusu seti, iki küçük kutuyu büyük kutuya yerleştirerek kolayca istiflenebilir, ve taşınması çok kolaydır. Daha fazla stabilite için, kutuların köşeleri plastikle güçlendirilmiştir. İç cepler ile çok fonksiyonlu olup, hafiftir ve kilitlenebilir. • İçerik:3 Parça • Malzeme:Alüminyum, plastik • Kilit:Var • Ağırlık (net):5,134 kg Ürün Ölçüleri: • Küçük: 330 x 210 x 90 mm • Orta: 380 x 260 x 120 mm • Büyük:460 x 330 x 160 mm
Geri Bildirim Ver

WİSENT 3'lü El Aleti Çanta Seti bbs87654717

Genellikle, profesyonel teknik ürünler için tercih edilir. Herhangi bir dış etmenden etkilenmeden içinde yer alan ürünü tam bir koruma ile korumaktadır. El aleti çantası boyutları ve çeşitleri bulunan tercihlere göre satın alınan bir üründür. Tesisat ya da montaj için değerli cihazları rahatlıkla taşıyabilmek için tasarlanan çantalar standart boy çanta ya da alet çantalarına göre biraz daha hacimli ve dış yüzeyi sert bir madde ile örtülüdür. Bu tip çantaların içeriğindeki bölümleri ve ne için satın alındığı net olarak bilinmelidir. Bu netlik ile çanta fonksiyonel olarak kullanılabilecektir. Wisent el aleti çantası birçok marka ile benzer modelleri tasarlayarak ürün niteliklerine göre kullanım konforu ile müşterilerine hizmet sunmaktadır. Teknik ürünlerin maddi değerleri oldukça yüksek olması sebebiyle özel bir koruma ile seyahat ettirilmelidir.

  • Fonksiyonel Çantalar
  • Güvenli Taşınma
  • Teknik Donanım

Teknik Ekipman Transferlerinde WİSENT 3'lü El Aleti Çanta Seti ve Önemi

Profesyonel anlamda kişilerin ürünleri için tercih ettikleri çantalar dış yalıtım konusunda oldukça iyi şekilde tasarlanmış ürünlerdir. Wisent 3'lü el aleti çanta seti yorumları arasında çantaların modelleri yer alır. Günümüzde söz konusu çantaların modelleri birbirleri içinde son derece yaygın bir ağa sahiptir. Kişileri taleplerine ve tercihlerine göre değerlendirerek ürünleri seçimlendirmektedir. Bu tip çantaların en küçük boy olanları genellikle ev tamir setleri için kullanılan çanta boylarıdır. Wisent 3'lü el aleti çanta seti genel olarak üç ya da dört boy ile satışlara sunulur. Tüketicilerin tercihleri ise daha çok kullanım kapasiteleri ve kullanım alanlarına yönelik olmaktadır. Hemen her konuda kişilerin tercihlerine yönelik üretimler yapan firmalar alet çantalarında özel iç tasarımlar ile de dikkatleri çekmeyi başarmaktadır.

Farklı Tasarımları ve Modelleriyle WİSENT 3'lü El Aleti Çanta Seti

Tamir için kullanılan ürünlerin maliyetleri oldukça fazladır. Bu nedenle transfer halinde bir yerden başka bir yere nakil olma durumunda kişilerin bu işlemi titizlik ile yapıyor olması gerekir. Wisent 3'lü el aleti çanta seti kullananlar genel olarak son derece itina ile bu işlemi yaparlar. Yaşam alanlarındaki tesisat sorunları için düşünüldüğünde son derece pratik ürünlerin gerekli olduğu düşünülür. Fakat bu ürünlerin maliyeti ve temini pahalı ve zordur. Bu sebeple tesisatçılar için özellikle koruyucu çantalara ihtiyaç günden güne artış göstermektedir. Wisent 3'lü el aleti çanta seti kullanımı müşteri memnuniyeti olarak dönüşler sağlamaktadır. İçeriğinde bazen kesici aletlerinde barındığı el alet çantası özel bölümleri olan ve korumalı bir sistem tasarlanarak üretilmiştir.

WİSENT 3'lü El Aleti Çanta Seti bbs87654717 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Çantaların nitelikli olarak üretilme ve tercih edilme sebebi dış etkenlere karşı içeriğindeki ürünleri maximum oran ile korumasıdır. Ürünlerin marka ve fiyat aralıkları özelliklerine göre değişmektedir. Üretim aşamasında güçlü bir malzemeden yapılıyor olması önemlidir. Wisent 3'lü el aleti çanta seti içeriği metal bir yüzey olarak görünen ama oldukça sağlam malzemelerden üretilen bir bölümdür. Bu çantaların genel olarak büyük olanları çok daha kullanışlıdır. Küçük büyük tüm ürünleri toparlayabilen önemli bir üründür. Wisent 3'lü el aleti çanta seti özellikleri içinde çanta içlerinde bulunan çok amaçlı gözler ve bölümler ön sırada yer alır. Söz konusu ürünlerin çanta içine sabitlenmesi şarttır. Ağır ya da hafif ürünlerin birbirlerine çarparak zarar verebiliyor olması düşünülerek bölümler halinde üretimleri yapılmıştır. Sizler de Wisent 3’lü el aleti çanta seti modellerini merak ediyorsanız, Trendyol üzerinden detaylı bilgileri ve görselleri bulabilir, güvenle satın alabilirsiniz.