Winmau Blade 6 Dart Hedef Tahtası

3.566,90 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Winmau Blade 6 Dart Hedef Tahtası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bora Life Satıcı Ünvanı: AV-KAMP MALZEMELERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0103005054500014 Vergi Kimlik Numarası: 1030050545
    Bu ürün Bora Life tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Winmau Blade 6 Dart Hedef Tahtası Blade Serisi dart bordlarının en son versiyonu olan Blade 6, Winmau’nun Altıncı Nesil dart teknolojisi ile birlikte dart tutkunlarına sıradışı tasarım, yenilikler ve işçilik sunmaktadır. Blade 6 mükemmel bir oynanabilirlik, dayanıklılık ve performans sunmaktadır. Blade’in öncü tel tasarımı optimum lif yoğunluğu ve double (iki katı), treble (üç katı) ve bullseye (merkez) alanlarında gelişmiş dart tutunumu sağlamak için en son “Yoğunluk Kontrol™” teli özelliğinden faydalanmakta ve bu maksimum skor vurabilme gücünü beraberinde getirmektedir. Ultra ince 60° açı verilmiş tel minimum düzeyde geri sekme sağlayarak dartın skor alanına saplanmasını sağlamaktadır. Tamamen sertleştirilmiş olan bullseye (merkez) ve merkezin dışındaki yeşil single bull alanı “Yoğunluk Kontrol ™” teli içermekte olup %25 daha ince imal edilmişlerdir. Kolay ayarlanabilir Rota-Lock(Rotasyon-Kilit) montaj sistemiyle donatılmış Blade 6 her türlü duvara monte edilebilir ve dakikalar içerisinde oynamaya hazır hale getirilebilir. Blade 6 en iddialı oyuncular ve zorlu ortamlar için en iyi Doğu Afrika sisalinden (sisal bordun yüzeyini yapabilmek için kullanılan bitki lifleridir) üretilmiştir.Blade 6, Dünya Dart Federasyonu spesifikasyonlarına uygun olarak üretilmiş olup, Profesyonel Turnuvalar için onaylanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver