4
Dart Malzemeleri kategorisinde
en çok satılan 4. ürün

Winmau 6905-115 Rhino Ekstra Kalın Kanat Seti

75,15 TL

Ürün Bilgileri

Winmau 6905-115 Rhino Ekstra Kalın Kanat Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bora Life Satıcı Ünvanı: AV-KAMP MALZEMELERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0103005054500014 Vergi Kimlik Numarası: 1030050545
    Bu ürün Bora Life tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Winmau rhino serisi ekstra kalın kanatlar. Düz siyah renkte 1 set. Poly metronic plastik 25 daha kalın, ekstra sağlam ve güçlü Standart kanat tipi 100 mikron. Ekstra kalın. Siyah Standart kanatlardan daha uzun süre dayanacak şekilde üretildi. 1 set (3 adet) Kanat seçimi Tıpkı bir uçak gibi dart okları da uçabilmek için hıza ve kanatlara ihtiyaç duyarlar. Flight da denilen dart kanatlarının büyüklüğü, okun süzülme hızını, dolayısıyla havada geçirdiği süreyi, ayrıca tahtaya saplanma açısını etkiler.Bazı kanatların üstüne sürtünmeyi arttırması amacıyla nervürler oyulmuştur.Unutmamak gerekir ki kanadın büyüklüğü dart tahtası üstünde belli bir alanı bloke eder, sonraki atışlarda zorluk çıkarabilir. Atış hızınız, okunuzun ağırlığı, şaftınızın uzunluğu ve zamanla geliştireceğiniz oyun stilinize göre kanat seçmelisiniz. Kanat çeşitleri Kanadın yüzey alanıyla uçuş süresi doğru orantılıdır. Slim, dxm, kite, shield, xtra ve fin olarak bilinen kanatlar hızlıdır. Sert atış yapan ya da hafif oklar kullanan oyunculara uygundur. Elektronik dart okları için de bu tarz hızlı kanatlar iyidir. Standart (plus) tüm dünyada ve büyük oyuncular tarafından da en çok tercih edilen modeldir. Daha ağır oklara uygundur. Sürtünme alanı fazla olduğu için uzun ve stabil bir uçuş sağlar. Okları bir arada tutar. Büyük kanatlar (big wing) çok daha yavaş ve stabildir. Ayrıca tahta üstünde çok yer kaplar.Kanatların mikron olarak kalınlıkları bellidir. Genelde 75 ve 100 nadiren 125 mikronluk kanatlar oyuncular tarafından tercih edilir. Kanat kalınlığı arttıkça okun ağırlık merkezi arkaya doğru kayarken, hızı ve tahtaya saplanma açısı değişir. Farklı dart markaları ürettikleri benzer kanat şekillerine farklı isimler takmış olabilirler. Örneğin unicornun dxm adını verdiği modele başka markalar kite demektedir. Iyi bir dart oyuncusu olmak için markaların isimlerinden ziyade kanatların şekillerini ve oka etkilerini öğrenmeniz gerekir. Bakım-Onarım Kanatlar ve şaftlar dart oyuncularının sarf malzemesidir. Zamanla eskiyecek ve yenisini almanız gerekecek. Acemi oyuncular okları daha çok yere düşürebilirler. Tahtanın altına yumuşak bir şeyler sermek işe yarayabilir. Kanatları direkt güneş ışığından ve ısıtıcılardan uzak tutun. Oyununuz bittiğinde oktan çıkartın. Mümkünse kanat kılıfı ya da dart cüzdanında muhafaza edin ve ömrünü uzatın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver