Winkel Winol Inox Paste 300 gr

505 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Winkel Winol Inox Paste 300 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İŞKUR MAKİNA Satıcı Ünvanı: MELİH KALKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4818751680800017 Vergi Kimlik Numarası: 4930619692
    Bu ürün İŞKUR MAKİNA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tek bir işlemde temizler,bakım yapar. Korur ve parlaklık verir. Yüksek kireç ve yağ çözücü özelliğe sahiptir. Ev ortamı: Mutfak mobilyaları, elektrikli ocak, tencere, emaye, akrilik, paslanmaz çelik, banyo, wc,fayans, krom küvet, lavabo, akrilik, pencere, plastik, ahşap, bahçe mobilyaları, altın ,gümüş, bakır, pirinç, alu-Jantlar.
  • kullanım şekli:Temizlenecek yüzeye ıslatılmış özel süngeriyle ovalamak suretiyle tüm kir, yağ, sararma ve kararma gidene kadar uygulanır. Uygulama sonrası nemli bir bez yardımıyla tüm artıklar alınmalıdır. Bu kaba temizlik işlemi sonrası wınkel paslanmaz bakım sprey kullanılabilir. Ayrıca, yağ ve kireç çözücü özelliği sayesinde lavabo ve fayans temizliğinde, bakır, pirinç, altın, gümüş gibi materyallerden yapılmış ürünlerin temizliğinde de kullanılabilen çok maksatlı bir üründür
Geri Bildirim Ver