Winkel Winol Glanz (metal Parlatıcı) 150ml

180 TL

Ürün Bilgileri

Winkel Winol Glanz (metal Parlatıcı) 150ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TeknikMarketim Satıcı Ünvanı: DOST MAKİNA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310005823400017 Vergi Kimlik Numarası: 3100058234
    Bu ürün TeknikMarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Winol glanz tüm saf metalleri temizler, bakım yapar, korur ve parlatır (eloksal metaller için uygun değildir): Altın, gümüş, bakır, bronz, pirinç, kalay, alüminyum, krom, paslanmaz çelik, magnezyum ve nikel, aynı zamanda fiberglas, boyalı yüzeyler ve yıpranmış otomotiv kaplamalarda kullanılır. Bir hobi cilacısı iseniz, winol glanz ile mat gölgeleri parlatabilir (otomobil), böylece boya yüzeyinde, yüzeyin geri kalanına geçişi görmezsiniz. Winol glanz toksik değildir, cilde zarar vermez ve metallerin lekelenmesini geciktiren özel bir korozyon koruması içerir.
  • kullanım şekli: Uygulama basittir - Sonuç ikna edicidir: Kuru veya nemli bir bezle uygulayınız, kısa bir süre bekletiniz ve sonra yüksek parlak verecek şekilde parlatınız. Sadece metal bakımdan daha fazlasıdır: Winol glanz değerini korur, metalleri tekrar parlatır ve evin, bahçenin, arabanın, teknenin vb. Şimdiye kadar kullandığınız maddelerin yerine geçer.
Geri Bildirim Ver