WINBLOCK Orta Boy (60X100 CM) - Çocuklar Için Pencere Çelik Güvenlik Ağı – Yeni Nesil Korkuluk - Beyaz Profil

Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

WINBLOCK Orta Boy (60X100 CM) - Çocuklar Için Pencere Çelik Güvenlik Ağı – Yeni Nesil Korkuluk - Beyaz Profil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WINBLOCK PENCERE GÜVENLİK SİSTEMLERİ Satıcı Ünvanı: WINSTOP PENCERE GÜVENLİK SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0811099036800001 Vergi Kimlik Numarası: 8110990368
    Bu ürün WINBLOCK PENCERE GÜVENLİK SİSTEMLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Tip Koruyucu File
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

WINBLOCK Orta Boy 60x100 cm Çocuklar için Pencere Çelik Güvenlik Ağı – Yeni Nesil Korkuluk

Winblock çocukların evlerde ya da balkonlarda özgürce ve güvenli bir şekilde oynayabilmesini sağlayan bir güvenlik ağıdır. Sadece evlerde değil işyeri, okul, kreş ya da diğer yaşam alanlarında yeni nesil korkuluk sistemi sayesinde gönül rahatlığı ile camları açabilirsiniz. Çocukların balkon ya da pencerelerden sarkmasını, düşmesini engelleyen ve onları koruyan Winblock yeni nesil korkuluk yüksek güvenlikli bir sisteme sahiptir. Winblock yapısı örülerek gücü ve kaliteli artırılan bir çelik ağ sistemidir. Çelik üründen üretilmesi yüksek dayanıklılığı ve taşıma kapasitesini de vurgulamaktadır. Çelik bağlantı ekipmanları ve paslanmaz, kırılmaz yapıdaki dayanıklı çelik halatı sayesinde her alanda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Pencere ölçülerine göre üretilerek her alanda kullanıma uygun olan Winblock güvenlik ağının genel ölçüsü 60 cm x 100 cm dir. Pencere ölçünüze göre şekillendirme yapabileceğiniz Winblock güvenlik ağının kurulumu da oldukça kolaydır.

 
  • Çocukların düşmesini engelleyen yüksek güvenlik önlemi sunmaktadır.
  • Çok fazla ağırlık taşıma kapasitesine sahiptir.
  • Güneş, yağmur ve rüzgar gibi hava koşullarına rağmen üstün dayanıklılık özelliği bulunmaktadır.

WINBLOCK Pencere Çelik Güvenlik Ağı Kurulumu Nasıldır?

WINBLOCK Pencere Çelik Güvenlik Ağı Kurulumu Nasıldır?

WINBLOCK çocuklar için pencere çelik güvenlik ağı 60 x 100 cm ebatlarında olup hemen hemen her pencere için uygundur. Kutu içerisinde montaj için gerekli olan tüm parçalar yer aldığından kurulumu oldukça basittir. Kurulum için ihtiyacınız olan şey bir matkaptır. Eğer matkap kullanmayı bilmiyor iseniz sizlere yardımcı olması için genel bayiliklerden yardım talebinde bulunabilirsiniz. Kendiniz de kolayca monte edebileceğiniz yüksek güvenlikli yeni nesil korkuluk montajı için kutu içerisinde vida, demir aparatlar, güçlü halat sistemi yer almaktadır. Çocuklar için uygun olan 11x11 kare ölçülerinde örülmüş çelik ağlardır. Kutu içerisindeki ürün ölçülerine uygun olacak pencereniz yok ise aynı ürün ile kendi pencere ölçülerinize göre düzenleme yapabilirsiniz. Kutu içerisindeki montajının detaylı anlatımını inceleyerek çok rahat bir şekilde kurulumu gerçekleştirebilirsiniz. Hem farklı boyutlardaki pencereler için hem de balkon ya da fransız balkon kapıları için uygun ölçülerde Winblock pencere güvenlik ağı vardır.

 

WINBLOCK Pencere Çelik Güvenlik Ağı Özellikleri ve Yorumları

WINBLOCK Pencere Çelik Güvenlik Ağı Özellikleri ve Yorumları

Winblock güvenlik ağını taktığınızda pencere ya da kapılarınızda kapanmaya engel olacak bir durum oluşmaz. İsterseniz ahşap pencerelerde isterseniz de alüminyum malzemeden yapılan balkonlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. WINBLOCK orta boy 60x100 cm çocuklar için pencere çelik güvenlik ağı her ebatta ve özellikteki alanlar için uygundur. Hem klasik korkuluklara göre daha üstün koruma ve dayanıklılığa sahip olan hem de estetik tasarımıyla şık bir görüntü oluşturan winblock sistemlerini evinizin her alanında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürün PVC pencere modeline göre tasarlanmış olup her marka için uygundur. Güvenliğinin taşıma kapasitesinin yüksek olması için çelik malzemeden örülmüş olan halatlar çocukların el ya da ayaklarına zarar vermemesi için PVC kaplanarak korunaklı hale getirilmiştir. Yağmur, sıcaklık, rüzgar ya da diğer etkenlerden zarar görmemesi için yapımında paslanmaz özellikli ürünler kullanılmıştır. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların WINBLOCK Pencere Çelik Güvenlik Ağı yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

 

WINBLOCK Pencere Çelik Güvenlik Ağı Kullanımı Kolay mı?

WINBLOCK Pencere Çelik Güvenlik Ağı Kullanımı Kolay mı?

WINBLOCK orta boy çocuklar için pencere çelik güvenlik ağı üstün koruma sağlarken dekoratif bir yapıda olması ve ince halatlardan oluşması bakımından kötü bir görüntü oluşturmaz. Kurulumunun kolay olması bakımından da avantajlıdır. Pencere kanatlarında takılı olan Winblock güvenlik ağını temizlik zamanlarında çıkararak camlarınızın genel temizliğini devam ettirebilirsiniz. Ayrıca nemli bir bez yardımı ile de Winblock halatlarının üzerinde bulunan tozları rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Çocukların kol ve ayaklarının rahatlıkla girebileceği kutucuklara sahip olduğundan çocukların tırmanma ihtimaline karşı ağırlık taşıma kapasitesi güçlüdür. Winblock yeni nesil korkuluklar 250 kilogram ağırlığa kadar taşıma kapasitesine sahiptir. Bazı evlerin tercihi olan sineklik ile de son derece uyumludur. Bu sayede hem üstün güvenlik sağlarken hem de haşerelerden korunmaya devam edebilirsiniz. Halatlar çelik olduğundan kesici aletlerle kesilmesi mümkün değildir. WINBLOCK çocuklar için pencere güvenlik ağı fiyatı ve değerlendirmelerini inceleyerek Trendyol sayfasından pratik ve hızlı bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz.