WINBEST 550 ml Aroma Difüzörü Buhar Ultrasonik 7 Renk Led Işıklı Aromatik Oda Kokusu Hava Nemlendirici

599 TL

Ürün Bilgileri

WINBEST 550 ml Aroma Difüzörü Buhar Ultrasonik 7 Renk Led Işıklı Aromatik Oda Kokusu Hava Nemlendirici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wınbest & Meditasyon Satıcı Ünvanı: MELİKE USTA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5900664625
    Bu ürün Wınbest & Meditasyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • WINBEST soğuk buhar makinesi, 35 metrekareye kadar etki göstererek ortamı nemlendirir.
  • Soğuk oda buhar makineleri, doğal aromatik esanslar ile beraber kullanıma uygundur. Bu şekilde kullanıldığı takdirde ortamı nemlendirmenin yanı sıra hoş koku da yayar.
  • Ultrasonik hava nemlendirici modeli, statik elektriği ortadan kaldırarak telefon ve bilgisayarlardan meydana gelen radyasyonu azaltmaya yardımcı olur.
  • Aroma difüzörü ve hava nemlendirici, havayı tazeleyerek daha ferah bir ortam sağlar.
  • Nemlendirici
  • 1, 3 ve 6 saat zaman aralığıyla otomatik kapanma özelliğine sahiptir.
  • Işıklı buhar makinesi, sessiz çalışma özelliği sayesinde uyku esnasında bile rahat kullanım imkanı sunar.
  • 7 farklı renk değişimi bulunan ahşap buhar makinesi, dinlendirici ve yatıştırıcı özelliğe sahiptir.
  • USB hava nemlendirici modelinin uzaktan kumanda fonksiyonu mevcuttur.
  • Soğuk buhar hava nemlendirici gece lambası, güvenle kullanım sağlanabilir olan 1. sınıf ABS plastik malzemeden üretilir.
  • Sessiz hava nemlendirici modelinin tasarımı koyu ahşap rengine sahiptir. Değişken renkleri sayesinde gece lambası olarak da kullanılabilir.
  • Hafif ve yoğun ışık ayarı mevcut olan elektrikli hava nemlendirici tasarımı, istenilen renk seçeneğine sabitlenerek kullanılabilir.
  • Uzaktan kumandalı hava nemlendirici
  • sürekli çalışma, aralıklı çalışma ve ışık gibi birçok kolaylık sağlayan fonksiyona sahiptir.
  • WINBEST zaman ayarlı hava nemlendirici modeli, elektrik olan her alanda kullanıma uygundur. Prize takılarak kullanılır.
  • Portatif hava nemlendirici modelinin ölçüleri 17x16.5 cm şeklindedir. Ağırlığı da 450 gramdır.
  • Soğuk buhar hava nemlendiricisi 550 ml kapasiteye sahiptir. Bu sayede ortamın havası gün boyu nemli kalır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Kakusan Aroma Difüzörü Buhar Ultrasonik 7 Renk Led Işıklı Aromatik Oda Kokusu Hava Nemlendirici 550 ml Siyah Buhar Makinası Esansiyel Aromatik

Güzel kokuların rahatlatıcı ve yatıştırıcı etkisi pek çok kişiyi mutlu eder. Kakusan aroma difüzörü buhar ultrasonik 7 renk LED ışıklı aromatik oda kokusu, hava nemlendirici 550 ml siyah buhar makinası, esansiyel aromatik, havayı nemlendiren bir modeldir. Priz kullanımı ile çalıştırılan bu model, kişilere zamandan bağımsız bir deneyim yaşatır. Zaman ayarlı otomatik kapanma özelliği ile istediğiniz şekilde nemlendiriciyi kapatabilirsiniz. Dinlendirici LED ışıklı olarak tasarlanan bu ürün, son derece zarif bir yapıya sahiptir. Gelişmiş ultrasonik teknolojisi sayesinde oldukça sessiz bir çalışmayı mümkün kılar. Geceleri yatak odanızda kullanırken sessiz çalışması sayesinde uykunuzu bölmez. Çeşitli aromatik yağlarla uyumlu bir şekilde çalışır. Havayı nemlendirirken odanın kokusunu tazeler. Kakusan aroma difüzörünün uzaktan kumandası ile açma, kapama, renk ve duman ayarlarını yapabilirsiniz.

  • Uzaktan kumandalı
  • 7 renk LED ışıklı
  • Priz ile çalışma

Kakusan Aroma Difüzörü Avantajlı Fiyatları

Kakusan Aroma Difüzörü Avantajlı Fiyatları

Kakusan aroma difüzörü buhar ultrasonik 7 renk LED ışıklı aromatik oda kokusu hava nemlendirici 550 ml fiyatları, ürünün malzemeleri ve pratik kullanımı göz önüne alınarak belirlenir. Model, toplamda 7 adet farklı renk seçeneğine sahiptir. Kullandığınız odanızın renk tonuna göre hava nemlendiricisinin dinlendirici LED ışıklarını değiştirebilirsiniz. Uzaktan kumandanın üzerindeki tuşlardan ışıkların hafif veya yoğun oluşunu kontrol edebilirsiniz. İstenildiği taktirde LED ışıklar arasında sabitleme yapabilirsiniz. Koyu ahşap renginde tasarlanan aroma difüzörü, kullanıldığı her alana uyum sağlar. Şık bir yapıya sahip olan bu seçenek; yoga ve meditasyon salonlarında, ofislerde, otellerde ya da evlerde rahatça kullanılabilir. Kakusan aroma difüzörü buhar ultrasonik 7 renk LED ışıklı aromatik oda kokusu hava nemlendirici 550 ml yorumları ile model hakkında detaylı bir şekilde bilgi alabilirsiniz.

Kakusan Ultrasonik Aroma Difüzörü Fonksiyonel Özellikleri

Kakusan Ultrasonik Aroma Difüzörü Fonksiyonel Özellikleri

Kullanıldığı her kapalı alanı hoş kokuyla saran ultrasonik aroma difüzörü, 35 metrakare alana kadar etkilidir. Büyük kapalı alanlarda birden fazla bu modeli kullanarak istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz. Priz kullanımı tercih edilerek tasarlanan bu hava nemlendiricisi, kaliteli yapısı ile beğeni kazanır. Kakusan aroma difüzörü buhar ultrasonik 7 renk LED ışıklı aromatik oda kokusu hava nemlendirici 550 ml modeli, sadece fişini prize takarak rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. İstediğiniz herhangi bir aromatik esansı 550 mililitrelik deposuna su ile birlikte koyabilirsiniz. Ürün, havayı nemlendirerek ortamdaki bakterileri temizler. Hava kalitesini arttırarak nefes alışverişinizi kolaylaştırır. 3 farklı zaman ayarlı otomatik kapanma özelliğine sahiptir. 1, 3 ve 6 saatlik zamanlara uzakta kumanda yardımıyla ayarlayabilirsiniz. Otomatik kapanma özelliğine sahip Kakusan ultrasonik aroma difüzörünün güvenle satın alabilirsiniz.

Kaliteli Kakusan Aroma Difüzörü Kullananlar

Kaliteli Kakusan Aroma Difüzörü Kullananlar

Beğeni kazanan bu model, kaliteli yapısı ile uzun süreli kullanım sunar. Havayı nemlendirirken cihazdan çıkan duman ayarını, uzaktan kumanda aracıyla gerçekleştirebilirsiniz. Modeli, hafif ve yoğun duman ayarlarıyla tercihinize göre istediğiniz ortamda kullanabilirsiniz. Bu modelin dış kalıbı birinci sınıf ABS plastik malzemeden ve iç su tankı ise PP malzemeden üretilir. Güvenilir ve sağlığa zarar vermeyen materyallerden üretilen bu modeli, konforlu biçimde kullanabilirsiniz. Kullanıldığı bölgede var olan statik elektriği ortadan kaldırır. Bilgisayar ve telefonlardan kaynaklanan radyasyonları ise azaltarak sağlığınızı olumlu yönde etkiler. Kakusan aroma difüzörü buhar ultrasonik 7 renk LED ışıklı aromatik oda kokusu hava nemlendirici 550 ml kullananlar, ürünün sunduğu tüm avantajlardan faydalanırlar. Güvenli, rahat ve pratik kullanım sunan bu modele Trendyol güvencesiyle hem kolay hem de hızlı şekilde sahip olabilirsiniz.