Wimbledon Kızaklı Bardaklıklı Lüks Kolçak - Siyah

470 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Wimbledon Kızaklı Bardaklıklı Lüks Kolçak - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tuningpazar Satıcı Ünvanı: ERDEMLER OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0346001263100017 Vergi Kimlik Numarası: 3460012631
    Bu ürün Tuningpazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Universal Kolçak Kol Dayama Her Araca Uygun İleri Geri Ayarlanabilir Kayan Tip Deri Kolçak Siyah ön iki koltuk arasına göre aracınıza uyumlu şekilde tasarlanmıştır. Araca özel Deri Kolçak boşta kalan kolunuzu sürüş esnasında dayayarak rahat bir şekilde araç sürmenizi sağlar. Araca özel Deri Kolçak ileri-geri kayma özelliği sayesinde kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Araca özel Deri Kolçak şık bir ürün tasarımına sahip olması ile ön iki koltuk arasındaki bu boş bölgeyi doldurarak estetik bir görünüm kazandırır. Siyah deri kaplama dış yüzey görünümü ile aracınızın içine estetik bir görünüm kazandırır. Ergonomik tasarımı sayesinde geriye katlanma özelliğine sahiptir. Sürekli seyahat edenler gün içerisinde trafikte olanlar için ideal bir üründür. Universal Yapıya Sahip Olduğu Araca Özel Bir Ürün Değildir. Birebir Değildir !
Geri Bildirim Ver