Wimbledon Buda Deri Lüks Oto Araç Bagaj Toplayıcı Organizer, Bagaj Çantası - Sarı Örme Desenli

749 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Wimbledon Buda Deri Lüks Oto Araç Bagaj Toplayıcı Organizer, Bagaj Çantası - Sarı Örme Desenli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: budaolsun Satıcı Ünvanı: MİMOZA AYAKKABICILIK TEKSTİL İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621027955700015 Vergi Kimlik Numarası: 6210279557
    Bu ürün budaolsun tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BUDA Lüks Araç Bagaj Organizeri BOYUTLAR Genişlik: 48CM Uzunluk: 31.5CM Boy En Kısa Nokta: 20CM En Uzun Nokta: 30CM BUDA Bagaj Çantası sayesinde aracınızın bagajındaki karmaşa ve dağınıklıktan kurtulun. Geniş hacmi ve bölmeli yapısı sayesinde tüm eşyalarınızı düzenli bir şekilde saklayabilirsiniz. BUDA Deri Bagaj Çantası, oto bakım malzemelerini düzenli ve taşınabilir bir şekilde saklamak için ideal bir çözümdür. Yüksek kaliteli deri ve su geçirmez malzeme , lüks ve şık görünüm sağlarken, dayanıklılığını da artırır. Yanında gönderilen çantanın altına yapıştırılabilir cırtlı bantlar sayesinde, bagajınızın altına sıkıca tutturulabilir ve güvenli bir şekilde yerinde kalır. Bu özelliğiyle, seyahat sırasında çantanızın kaymasını veya düşmesini engeller, oto bakım malzemelerinizin zarar görmesini önler. Bu çanta oto bakım malzemeleri için idealdir. Oto temizlik bezleri, mikrofiber bezler, lastik parlatıcılar, cilalar, torpido parlatıcıları ve diğer benzer ürünleri düzenli bir şekilde taşımanız için uygun bir alan sağlar. Böylece aracınızın bakımını yaparken veya seyahatlerinizde bu malzemelere kolayca erişebilirsiniz. Bu çanta, aracınızın içinde zarif bir görünüm oluşturur ve stilinizi tamamlar. Özenle seçilmiş deri ve renkler, dinamik bir görünüm sağlarken aynı zamanda dikkatleri üzerinize çeker ve otomobilin iç tasarımına mükemmel bir şekilde uyum sağlar. Dayanıklılık, kullanışlılık ve şıklığı bir araya getiren bu çanta, oto bakım malzemelerinizi düzenli tutarak aracınızın bakımını kolaylaştıracaktır. -Bölme parçası çıkarıp takılabilir. -Modüler tasarımı ile katlanabilir yapıdadır. Yüksek kaliteli suni deri ve nakıştan imal edilmiştir. Yüksek kaliteli su geçirmez astar kullanılmıştır. Türkiye’de üretilmiştir.
Geri Bildirim Ver