White Art Smile Studio Çift Led Işık Teknolojisi Ile Diş Beyazlatma Kiti / Fda Onaylı

890 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

White Art Smile Studio Çift Led Işık Teknolojisi Ile Diş Beyazlatma Kiti / Fda Onaylı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Well-Be Co. Satıcı Ünvanı: EZGİ IŞIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4660510620
    Bu ürün Well-Be Co. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • WA teknolojisi ile yepyeni bir Diş Beyazlatma deneyimi artık Türkiye’de! 32 LED aktivatör ile gü ç lü beyazlatma ! 16 dakikada dişleri beyazlatan, parlatan, güçlendiren ve bunu yaparken hassasiyetini koruyan Diş Beyazlatma Kiti. Benzersiz bir beyazlatma formülü ve süreci daha önce hiç olmadığı kadar hızlı ve güvenli hale getiren bir teknoloji. Gelişmiş Diş Beyazlatma formülü Sadece 16 dakikada! Sonuç Acı veya hassasiyete karşı koruma. Dişlerinizi daha beyaz, daha parlak ve daha güçlü hale getirdiği bilimsel olarak kanıtlanmış olan Led Işıkla Beyazlatma teknolojisi. Gü nde sadece 16 dakika ayırarak mükemmel bir # filtresizgülüş ‘e kavuşabilirsiniz!
  • Ürünümüzden daha hızlı sonuç almak için kalemlerin sırasını değiştirerek 3 gün A kalemini sonraki 3 gün C kalemini ve en son 3 gün B kalemini kullanabilirsiniz. Sonuca göre uygulama 3 gün daha uzatılabilir. Birer gün yine aynı sıra ile A,C,B olmak üzere toplamda 3 gün daha kullanarak işlemi tamamlayabilirsiniz.
  • Sonuç: mükemmel beyazlık ve güçlü dişler!
  • Amerikan FDA, CE ve GMP onaylıdır. 2 yıl garantili.
  • Kolay ve Etkili Formül! Hızlı ve Konforlu Beyazlık Kablosuz LED Teknolojisi dişleri sadece 16 dakikada beyazlatmak için tasarlanmıştır.
  • Cihaz, LED mavi ışık ile beyazlatma partiküllerini aktive ederken kırmızı ışık aktivatörleri beyazlatma sırasında dişlerdeki hassasiyeti önler.
  • -> Mavi Led ışık Beyazlatma jellerini aktive eder ve Beyazlatma işlemini güçlendirir. 16 dakikalık Beyazlatma işlemi süresince kullanabilirsiniz.
  • -> Kırmızı Led ışık hassasiyet önleme amaçlıdır. işlem sonrasında hassasiyet hissedersiniz, ağzınızı ve ağız aparatınızı temizledikten sonra 5 dakika boyunca kullanabilirsiniz.
  • -> Mavi/Kırmızı LED ışık (32 led işik) Beyazlatma jellerini aktive eder ve hassasiyet Önler. Hassas yapıda dişlere sahipseniz 16 dakikalık beyazlatma işlemi süresince kullanabilirsiniz.
  • Kutu içerisinde:
  • • 3 adet diş beyazlatıcı jel kalem, • 1 adet led ışıklı ağız aparatı, • USB girişli şarj kablosu, renk tonu skalası bulunmaktadır. - - - A Curve That Sets Everything Straight.

Ürün Özellikleri

  • Form Beyazlatma Seti
Geri Bildirim Ver

White Art Smile Studio Diş Beyazlatma Kiti ile Beyaz Gülüşler

Kendinizi iyi hissederek çevrenizi stilinizi iyi bir şekilde yansıtabilmeniz amacıyla özel olarak tasarlanmış bir bakım ürünü modelidir. White art smile studio çift led ışık teknolojisi ile diş beyazlatma kiti gün içinde beslenme gereksinimine bağlı olarak oluşan dişlerde sararma, lekelenme gibi durumların pratik olarak üstesinden gelmeyi amaçlar. Dişler rutin fırçalama düzenine uyulduğu takdirde çoğu zaman beyazlığını korur. Fakat eskiden gelen veya süregelen bir fırçalama rutininiz yoksa dişlerinizin orijinal rengi lekeler sonucu kaybetmesi söz konusu olabilir. Bu durumda stilinizi iyi yansıtabilmeniz, çevrenizden çekinmeden ışıltılı bir gülüş saçabilmeniz konusunda çoğu zaman çekimser davranabilirsiniz. Diş beyazlatma seti led ışıklı + jel son teknoloji seti evde bakım fırsatı sayesinde pratik olarak ışıltılı gülüşe ulaşıp özgüveninizi yeniden kazanmanıza güçlü formülü vasıtasıyla aracılık eder.

  • Kanıtlanmış LED Işıkla Beyazlatma Teknolojisi
  • Günde 16 Dakikada Işıltılı Dişlere Adım
  • Acı ve Hassasiyete Karşı Ekstra Koruma

White Art Smile Studio Çift Led Işık Teknolojisi ile Diş Beyazlatma Kiti Özellikleri

White Art Smile Studio Çift Led Işık Teknolojisi ile Diş Beyazlatma Kiti Özellikleri

WAS125442, diş beyazlatma deneyimini birebir kendi evinizde, yaşam alanınızda, gerçekleştirmenizi mümkün kılar. Bu sayede beyazlatma için bir diş hekimine başvurarak ayrıyeten masrafa girmenizin önüne geçmeyi amaçlar. Onun pratik uygulanabilir yapısı sayesinde yalnızca birkaç dakikanızı ayırarak kapınızı dahi açmadan hiç leke almamış gibi parlayan dişlere ulaşmanız mümkündür. Güçlü formülü sayesinde diş beyazlatma kiti yalnızca 16 dakika içinde başarılı sonuç almanızı olanaklı hale getirir. Uygulanışı sırasında yalnızca beyazlatıcı etki ile yetinmez. Aynı zamanda formülü dişlerin yapısını da güçlendirerek diş hastalıklarının önüne geçmeye katkıda bulunabilir. Daha önce yapılan işlemlerden çok daha hızlı sonuç veren bu modern tasarım kit, özgün formülü sayesinde daima güçlü sonuçlara ulaştırır. Kullanım serüveni sırasında dişte hassasiyet ve acıya karşı ekstra önlemler içerir. Bu sayede beyazlatma deneyimini üst düzey konforda gerçekleştirir.

White Art Smile Studio Çift Led Işık Teknolojisi ile Diş Beyazlatma Kiti Çeşitleri

White Art Smile Studio Çift Led Işık Teknolojisi ile Diş Beyazlatma Kiti Çeşitleri

WA teknolojiyle ledli diş beyazlatma kiti, yenilikçi niteliklerden ilham alınan tasarımı sayesinde yepyeni bir macerayı sizlere sunar. LED ışıkla beyazlatma teknolojisi dişte farklı işlemlerin bir arada gerçekleşebilmesini olanaklı hale getirir. 3 farklı ışık sayesinde işlem sırasında dişler için 3 üst düzey özellik vaat eder. Kitin içinde yer alan ışık seçenekleri şu şekilde sıralanır: mavi, kırmızı ve mavi/kırmızı. Mavi LED ışık işlem sırasında beyazlatma jellerini aktif duruma getirir. Jel pratik olarak 16 dakika boyunca aktif olarak kit sayesinde sizle buluşabilir. Kırmızı LED ışık işlem sırasında dişlerde görülebilecek olası diş hassasiyetinin önüne geçmeyi amaçlar. White art smile studio çift led ışık teknolojisi ile diş beyazlatma kiti özellikleri arasında mavi/kırmızı ışık ise hem jelleri etkinleştirme hem de hassasiyete katkıda bulunur.

White Art Smile Studio Çift Led Işık Teknolojisi ile Diş Beyazlatma Kiti Fiyatları

White Art Smile Studio Çift Led Işık Teknolojisi ile Diş Beyazlatma Kiti Fiyatları

Mükemmel beyazlıkla güçlü dişlerin anahtarı olan White art smile studio çift led ışık teknolojisi ile diş beyazlatma kiti içeriği FDA, CE ve GMP kuruluşlarının onayıyla yüzde yüz sağlıklı ve güvenli olarak sizlerle buluşur. Daima hızlı ve konforlu deneyim vaat eden kit; geniş kapasiteye sahip set olarak size sunulur. Set içeriği oldukça geniş durumdadır. Beyazlatma deneyiminiz sırasında kullanabileceğiniz 3 adet kalem, 1 adet ledli ağız aparatı temel olarak işlem sırasında kullanabilmeniz amacıyla size sunulur. Set içindeki kalemleri 3 gün aralıklarla farklı şekilde kullanmak White art smile studio çift led ışık teknolojisi ile diş beyazlatma kiti yorumları çerçevesinde iyi bir tercihtir. Set içinde ek olarak size sunulan kiti şarj etme aleti ve renk skalası da kullanım serüveninizi şenlendirir. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.