Wella Oil Reflections Saçı Pürüssüzleştirici Besleyici Bakım Yağı 100ml-55454smajhmlk

4.000 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Wella Oil Reflections Saçı Pürüssüzleştirici Besleyici Bakım Yağı 100ml-55454smajhmlk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Beauty Bar Satıcı Ünvanı: GÖKHAN ÖZER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6880384316
    Bu ürün Beauty Bar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikler makademya yağı, avokado yağı ve yoğun e vitamini katkısıyla saçı onarır ve besler. Doğal antioksidan etkisiyle parlak canlı ve sağlıklı görünümde saçlar oluşturur. Saç yüzeyinde yumuşak bir his oluşturur ve pürüzsüz bir görünüm sağlar. Muhteşem kokusu gün boyu size canlılık katar. Özel renk koruyucu yapısı, boyanın saçta %86'ya varan oranda tutunmasını sağlar. Saçın nem seviyesini kontrol ederek aşırı yağlanmasını ve kurumasını engeller. Ağırlık yapmayan yapısı, saçta yağlı bir görünüm oluşturmaz. Saçın kontrol edilebilirliğini arttırarak daha formda saçlar oluşturur. Istenmeyen elektriklenme ve kabarmaları engeller. Saçın mükemmel parlaklıkta sağlıkla ışıldamasını sağlar. Içerik makademya yağı saçı oksidasyona dirençli hale getiren doymamış yağlar bakımından oldukça zengindir. Saçın su ihtiyacını karşılar. Saç derisindeki sebum üretimini dengeleyerek doğal yağlarını koruma altına alır. Saçı korur ve kayganlaşmasını sağlar. Avokado yağı saçın kendi koruma sistemini canlandırır ve yıpranmış olan saçları onarır. Hücre yenilenmesini destekleyerek daha sağlıklı canlı saçlar oluşturur. Hassas, kuru saçı nemlendirir ve parlaklık katar. Hindistan cevizi yağı saçı temizler ve nemlendirir. Kökleri güçlendirir. Saçın kaybettiği nem dengesini kurar. E vitamini katkısı yüksek antioksidan etkisiyle saçı korur ve besler. Kullanım yumuşak bir his ve pürüzsüz bir yapı için nemli saçın boy ve uçlarına uygulayın. Ekstra parlaklık ve kontrol için kuru, şekil verilmiş saça son dokunuş olarak uygulayın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 100 - 249 ml
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver