Wella Koleston Kit Saç Boyası Uzman Röfle Seti

333 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
333,12 TL

Ürün Bilgileri

Wella Koleston Kit Saç Boyası Uzman Röfle Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Güneysu Grup Satıcı Ünvanı: GÜNEYSU AMBALAJ TEMİZLİK MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0435005640700015 Vergi Kimlik Numarası: 4350056407
    Bu ürün Güneysu Grup tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
  • Renk Beyaz
  • Özellik Amonyaklı
  • İçerik Oksidanlı
  • Kalıcılık Kalıcı
  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Koleston Kit Saç Boyası 20 Röfle Seti

Koleston kit saç boyası 20 röfle seti, sarı saç seven müşteriler için tasarlanır. Koleston, 20 yıl aradan sonra ilk kez formülünü değiştirerek ürünlerini yeniler. Yeni patentli formülü sayesinde farklı renklerle oluşturduğu koleksiyon ile yeniliği seven müşterilere de seslenir. Yeni yoğun krem boya içeriğinde yeni nemlendirici yağa sahiptir. Üründe %100 yoğun renk bulunur. Ayrıca yıpranmış tellerin 7 etkisiyle savaşır. Ürün, tüm aşamalarında saça nem sağlar. Bu seçeneği tercih eden müşteriler 8 haftaya kadar kit sayesinde kalıcılık sağlar. Yenilenen ve bakım veren kit sayesinde saçı nemlendirip bakım yapar. Ürün sayesinde göz alıcı ve parlak renklere kavuşabilirsiniz. Benzersiz özelliği sayesinde 15. günde kullanılan aktifleştirici krem sayesinde boyamadan ilk gün boyanmış gibi kullanabilirsiniz.

  • Bakım etkisi
  • %100 nem bakımı
  • Yıpranmış saçlara etkili çözüm

Kaliteli Koleston Kit Saç Boyası 20 Röfle Seti Özellikleri

Kaliteli Koleston Kit Saç Boyası 20 Röfle Seti Özellikleri

Koleston kit saç boyası, tüp formunda satılır. Uygulaması ve sıkması hem kolay hem de pratiktir. Kalıcı bir renk sağlayan boya ile 2 aya kadar saçlarınızı boyamadan parlaklığını ve canlılığını koruyabilirsiniz. Ürünün tüp içinde bulunan rengi beyaz olup, alerjik bünyeler için antialerjen yapıdadır. Ürün sayesinde profesyonel kuaförden çıkmış gibi röfleli saçlara sahip olabilirsiniz. Su koruma faktörü sayesinde rengin akıp gitmesi engellenir. Ürünün set içeriğinde krem boya ve oksidasyon kremi bulunur. Ayrıca 2 adet yoğun parlaklık veren bakım kürü yer alır. Koleston röfle seti saçı hafif olarak açıp dalgalı bir görünüm sağlar. Koleston 20 yıl aradan sonra yepyeni bir formülle piyasaya yeni renklerini sürer. Kalıcılığı ve profesyonel anlamda sağladığı set ile uzman ellerden çıkmış gibi saçlara sahip olabilirsiniz.

Kalıcı Koleston Kit Saç Boyası 20 Röfle Seti Kullanımı

Kalıcı Koleston Kit Saç Boyası 20 Röfle Seti Kullanımı

Kırılmış, yıpranmış ve cansız tellere bakım yapıp renk değişikliği ile imajınızda gözle görülür bir değişime yardımcı olan seti tercih edebilirsiniz. Son zamanlarda artan kuaför fiyatlarına alternatif olarak kendiniz yapabileceğiniz röfle seti ile büyük avantaj sağlayabilirsiniz. Hem kuaför kalitesi hem de profesyonel bakım imkanı veren renk kiti sayesinde saçlarınıza parlaklık ve canlılık kazandırabilirsiniz. Koleston kit saç boyası 20 röfle seti yorumları ürünün kalitesi ve kalıcılığına dikkat çeker. Ürünle röfle yaptıktan sonra tekrar boyamadan ara işlemle rengi koruyabilirsiniz. Tellerde oluşan 7 farklı etki ile savaşarak bakım yapar. Kutunun içinden çıkan aparat ile saçlarınızı eşit şekilde ayırabilirsiniz. Sonrasında karışımı sürerek istenilen tonu yakalamak için 20 ile 50 dakika arasında saçlarınızı bekletebilirsiniz. Saçlarınızı boneyle beraber durulayarak boya işlemini tamamlayabilirsiniz.

Avantajlı Koleston Kit Saç Boyası 20 Röfle Seti Fiyatları

Avantajlı Koleston Kit Saç Boyası 20 Röfle Seti Fiyatları

Krem boya içeriği ve kolay uygulaması ile Koleston yeni nesil boya sayesinde hem saçlarınızı hem de dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. 20 numara olan röfle seti ile belli bir süre bekleterek dilediğiniz tonda saç rengine ulaşabilirsiniz. Ürün yenileyip bakım yapar. Aynı zamanda nem verip parlaklık da sağlar. İçinde nemlendirici yağ bulunur. Yeni seri ve yeni formülle yepyeni saçlara kavuşabilirsiniz. Ürünü uyguladıktan 2 hafta sonra boyamadan sadece bakım kürü ile tekrar parlaklık sağlayabilirsiniz. 8 hafta kalıcılık sağlayan boya ile parlaklığı koruyabilirsiniz. Alerjik bünyeler için de uygun olan boya kiti kaşındırmadan uygulanır. Koleston kit saç boyası 20 röfle seti fiyatı farklı müşteri gruplarına hitap eder. Kalite performans ürünü olan boya ile profesyonel bir uygulama yapabilirsiniz. Kaliteli, kalıcı ve yoğun nem sağlayan ürüne Trendyol’un cazip fiyat avantajından yararlanabilirsiniz.