Weider 2 li Set Hydro Whey Protein tozu + Pro BCAA

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Weider 2 li Set Hydro Whey Protein tozu + Pro BCAA

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Weider Premium Hydro Whey Protein Tozu 2300 Gr Nedir? Weider Almanya ARGE grubunun 2020 yılı sonlarında geliştirdiği Weider Premium Hydro Whey protein tozu
  • ileri üretim teknolojilerine sahip tesislerde, patentli %100 hidrolize whey protein ham maddesi kullanılarak üretilmiştir. Weider Premium Hydro Whey’in servis başına sunduğu 24 gr protein, çok hızlı ve yüksek emilime sahip Optipep ham maddesi ile formüle edilmiştir (BV=104). İrlanda’nın ödüllü süt ürünleri üreticilerinden Carbery markasına ait olan bu ham madde, otla beslenen sığırların sütünden elde edilmiş %80 hidrolize whey protein içerir. Bu da Weider Hydro Whey’i yüksek biyolojik değerlere sahip bir whey protein tozu takviyesi haline getirir. Standart whey proteinlerden farklı olarak tadı doğrudan sporcuların deneyimleriyle test edilen Optipep, yüksek kalitesinin yanı sıra keyifli bir tüketim de sunar. Ürün içeriğinde bulunan proteinin %47,8’i, Esansiyel Amino Asitler (EAA)’den oluşur. EAA’ler, sadece besinler yoluyla vücuda kazandırılabilen, bu nedenle düzenli olarak vücuda takviye edilmesi gereken bileşenlerdir. Yüksek EAA oranına sahip olan Weider Hydro Whey protein tozu, servis başına sunduğu 6.7 gr BCAA ile birlikte vücudun amino asit ihtiyacını karşılamak adına oldukça güçlü bir destektir.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Karışık
  • Gramaj 2001-2499 gr
  • Servis 65
Geri Bildirim Ver