2
Bitki ve Tohum kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Wefood Siyah Chia 300 gr

128,50 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
500 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
5 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
179,90 TL
Kurumsal Fatura
179,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Wefood Siyah Chia 300 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wefood Satıcı Ünvanı: DOĞAVERA GIDA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0308101257300001 Vergi Kimlik Numarası: 3081012573
    Bu ürün Wefood tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Siyah Chia Tohumu Nasıl Kullanılır? Tariflere Nasıl Dahil Edilebilir? Çorbalarınızın kıvamını ve lezzetini artırmak amacıyla kullanabilirsiniz. Hamur işi yaparken, harcın bağlayıcılığını artırmak ve daha yumuşak bir kıvam sağlamak adına tercih edebilirsiniz. Böylece daha zengin görünümlü ve lezzetli tarifler de hazırlayabilirsiniz. Suya ilave ederek takviye edici gıda amacıyla tüketebilirsiniz. Sütün içerisine tercih ettiğiniz tatlandırıcılarla birlikte ekleyerek, pişirilmeyen hafif pudingler yapabilirsiniz. (4-6 saat bekletilmeli) Hem yoğunlaştırmak hem de faydasını artırmak amacıyla milkshake ve smoothie’lerinize ekleyebilirsiniz. Meyve sularına ekleyerek doğal jöleler elde edebilirsiniz. (4-6 saat bekletilmeli) Ayran, yoğurt, kahvaltılık gevrek, meyve salatası, müsli, granola vb. gıdalara ilave ederek tüketebilirsiniz...
Geri Bildirim Ver

Wefood Siyah Chia 400 gr ile Lezzetlendiren Dokunuşlar

Chia tohumları, önemli mineral ve besin maddelerinin yüksek konsantrasyonu nedeniyle sağlık için oldukça yararlıdır. Kilo kaybını desteklemedeki, kemik sağlığını iyileştirmedeki ve kalp sağlığına verdiği katkılarıyla öne çıkmaktadır. Chia tohumu karbonhidrat bakımından yüksek değere sahiptir. Wefood chia tohumu oldukça besleyici bir besindir. Tohumların küçük siyah görünümü hiçbir şeye benzemeyebilir, ancak lifler, proteinler, omega-3 yağ asitleri, antioksidan ve magnezyumla doludur. Kilo vermeye yardımcı olur ve sindirim sağlığını iyileştirmeye destek sağlar. Antioksidanlar açısından zengin olan chia tohumları, mükemmel bir omega 3 yağ asitleri kaynağıdır. Yüksek besin yoğunluğu sayesinde ağız sağlığına iyi gelebilir. Kemik sağlığını destekler. Bu aynı zamanda şeker seviyelerinde ani bir artışı önlemeye yardımcı olabilir. Kabızlığı giderdiği de bilinmektedir. Wefood chia tohumları lif açısından zengin olduğu ve iltihabı azalttığı için sağlıklı bir bağırsak yapısını destekleyebilir.

  • Gelişime Katkılı
  • Sindirim Sağlığına Destekli
  • Omega 3 İçerikli

Wefood Siyah Chia Özellikleri

Wefood Siyah Chia Özellikleri

Chia tohumları, çok hafif ve aromatik bir tada sahip olduklarından, tatlı veya tuzlu aperatiflere sorunsuzca eklenebilir. Bazı kullanıcılar onları kendi başına yemeyi de tercih edebilir. Chia bitkisinin üzerinde açan çiçeklerin rengine göre chia tohumları beyaz ve siyah olmak üzere iki renkte gelir. Wefood siyah chia 400 gr, siyah chia olarak kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Ürün kan basıncını, manganez, fosfor ve kalsiyumu düzenlemeye yardımcı olan lif içerir. Chia tohumları, faydalarının benzersizliği nedeniyle süper gıdalar olarak adlandırılır. Chia tohumları çok fazla kalsiyum içerdikleri için kemikleri güçlendirmeye yardımcı olabilir. Chia tohumları çok fazla vitamin içermemektedir, ancak mükemmel bir kalsiyum kaynağı ve sağlıklı metabolik işlevi desteklemektedir. Wefood siyah chia tohumlarının kullanımı basittir ve günlük öğünlerinize ve atıştırmalıklarınıza dahil etmeniz oldukça kolaydır. Chia tohumunu yemeğinizi zenginleştiren başka bir bileşen olarak kullanabilirsiniz. Geleneksel tariflere göre hazırlanan yemeklere doğrudan ekleyebilirsiniz.

Wefood Siyah Chia Faydaları

Wefood Siyah Chia Faydaları

Chia tohumları lezzetli ve tohumları çok tatlı olduğu için her tarifte yer alabilir. Krep, kek ve hamur işleri gibi şekerli yiyeceklere ekleyerek besleyiciliğini artırabilirsiniz. Aroması, eşit derecede lezzetli kalmasına yardımcı olur. Chia tohumları yüksek protein içerdiğinden, vejetaryenler arasındaki bu eksiklikleri bir dereceye kadar telafi edebilirler. Yulaf ezmesine chia tohumları eklemek çok kolaydır. Yoğurdunuza ekleyerek chia tohumlarını yoğurtla yiyebilir, sindirim sisteminize gerçek bir rahatlık getirebilirsiniz. Wefood siyah chia 400 gr faydaları arasında proteinler ve lif açısından zengin besin değerine sahip olmasından dolayı kilo vermeyi desteklemesi yer alır. Kilo verme diyetinin önemli bir parçası olabilen besin açısından zengin bir tohumdur. Bu özelliğini kullanarak chia tohum ile zayıflama sürecinize başlayabilirsiniz. Ayrıca bu tohum iştahınızı frenlemeye yardımcı olan başka bir besin olan iyi bir protein değeri sağlamaktadır.

Wefood Siyah Chia Yorum ve Fiyatı

Wefood Siyah Chia Yorum ve Fiyatı

Kilo verme yolculuğunuzun bir parçası olarak sağlıklı bir yaşam tarzı için chia tohumlarını diyetinize dahil edebilirsiniz. Özellikle cilt hücreleri üzerindeki etkisi ile chia tohumları cilt için faydaları açıkça kanıtlanmış bir üründür. Organik Wefood siyah chia 400 gr içeriği omega 3 yağ asitleri açısından zengin aralığa sahiptir. Bundan dolayı kan basıncını düşürmeye yardımcı olarak kalp hastalıklarını kontrol edebilir ve önleyebilir. Ayrıca karaciğerdeki yağı azaltabilir, kemik sağlığına katkıda bulunabilir, cildin erken yaşlanmasına engel olabilir ve uyku kalitesini artırma konusunda etkili olabilir. Chia tohumlarının dünya çapında bu kadar popüler olmasının nedenlerinden biri, yüksek besin yoğunluklarıdır. Bu üründeki kalsiyumlar dişi güçlendirir ve ağız sağlığına katkıda bulunur. Dilerseniz Wefood siyah chia 400 gr yorumları ve değerlendirmelerine göz atarak diğer tüketicilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Sonrasında istek ve ihtiyacınızı karşılıyorsa ürünü Trendyol’dan 8681749104253 ürün kodu ile hemen sipariş verebilirsiniz.