Wefood Badem Sütü Konsantresi (Şekersiz, %100 Badem) 240 gr

284 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
271,40 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Wefood Badem Sütü Konsantresi (Şekersiz, %100 Badem) 240 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KARAM GIDA Satıcı Ünvanı: BETÜL KARA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1804145621200001 Vergi Kimlik Numarası: 5001076681
    Bu ürün KARAM GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Badem Sütü Konsantresi Nedir? Badem sütü konsantresi, bademlerin öğütülerek birtakım işlemlerden geçirilmesi sonucu elde edilen yoğun formüllü bir sıvı gıda çeşidini oluşturuyor. Katkı maddesi ve koruyucu içermiyor. Pürüzsüz bir kıvama ve hafif karamelimsi bir renge sahip olan bu ürün, su ile karıştırılarak kullanılıyor. Uygun dozda eklendiğinde ise tat ve kıvam olarak sütten farksız bir deneyim sunuyor. Ayrıca badem sütünün kendine özgü lezzeti sayesinde çok daha keyifli bir tüketim sağlıyor. Wefood Badem Sütü Konsantresi Nasıl Yapılır? Wefood Badem Sütü Konsantresi’nin yapımında sadece yerli ve birinci kalite bademler kullanılıyor. Üretimi Muğla-Datça’da gerçekleştirilen ürün, badem sütüne ek olarak yüzde 0,1 oranında deniz tuzu içeriyor. Bu da üretimin ilk safhasında, bademlerin kabuklarından kolayca ayrılabilmesi ve daha canlı bir renge sahip olabilmesi için kullanılıyor. Kabuklarından temizlenen bademler özel bir teknikle püre haline getirilip süzülüyor. Bu işlem sonucunda elde edilen konsantre badem sütü, son aşamada ise hiçbir kimyasal katkı maddesi ve koruyucu eklenmeden hijyenik cam şişelerine dolduruluyor!
Geri Bildirim Ver