Weewell Wym200 Dijital Yoğurt Yapma Makinesi

349,90 TL

Ürün Bilgileri

Weewell Wym200 Dijital Yoğurt Yapma Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MadreNino Satıcı Ünvanı: HASAN GENÇ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0458038179100017 Vergi Kimlik Numarası: 4580381791
    Bu ürün MadreNino tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün özellikleri • Ergonomik tasarımı ile yoğurt kapasitesine göre minimum alan kaplayacak şekilde tasarlanmıştır. • Sabit sıcaklık teknolojisi ile yoğurt yapımı için gereken ideal ısı sağlanır ve sıcaklık sabit tutulur. • Buzdolabına uyumlu 4'lü 180 ml hazneli cam kavanozlar, bebeğiniz ve kendiniz için uygun porsiyonlar sağlar. • Çok düşük enerji tüketimi sayesinde enerji tasarrufu sağlar. • Kolay kullanım yapısına sahiptir. • Işık göstergeli açma/kapama tuşu rahat kullanım sağlar. • Cam kavanozlar bulaşık makinesinde yıkanabilir. • Kendi karışımınızı yapın ! • Weewell yoğurt makinemizin cam kavanozlarına kendi damak tadınıza göre ister tahıl ve yulaf ister bal ve meyve ekleyebilir ve kendi lezzetli karışımlarınızı yapabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Weewell Yoğurt Yapma Makinesi Wym200 TYC00101270183

Marka değeri son derece yüksek olan ve beğenilen ürünlerin oluşturduğu yoğurt makinelerinden gözde ürünleri listesi kullanıcılar ile paylaşılmıyor olsa da kişilerin tercihleri ve müşteri memnuniyeti bulunmaktadır. Weewell yoğurt makinesi wym200 her noktada kişilerin detaylarını ve tariflerini ele almak yerine doğrudan bir şekilde yoğurt yapma tekniklerini anlatıyor olmak daha önemli bir ayrıntıdır. Mutfaklarda yoğurt yapmak biraz hassasiyetle yaklaşılması gereken bir konudur. Süt ısısı, yoğurt mayanız ve bu süreçte kullanılan ürünlerin bile önemi ve ne kadar temiz oldukları önemlidir. Yoğurt yapımında hayatı kolaylaştıran Weewell ürünleriyle mutfakların vazgeçilmezleri arasında ön sıralarda yerini korumaktadır. Weewell yoğurt yapma makinesi wym200 yoğurt yapma konusunda bir devrim yaratan makinaların sayesinde birçok çeşitle ürün gönderilmektedir. Hemen herkes için bir tercih unsuru olan ve son derece beğenilen ürünler satışlara sunuluyor olması ayrıca beğenilen bir durum olarak kabul edilmektedir.

  • Kullanım Kolaylıkları
  • Her Mutfak İle Uyumlu
  • Kişilerin Tercihlerine Göre Uygun

Weewell Yoğurt Yapma Makinesi Wym200 TYC00101270183 ile Keyifle Yapılan Yoğurtlar

Weewell Yoğurt Yapma Makinesi Wym200 TYC00101270183 ile Keyifle Yapılan Yoğurtlar

Günden güne gelişen konular arasında doğal ürünleri oranlarının artmasıyla birlikte gelen yoğurt yapma makinalarıdır. Her mutfakta bulunması gereken ve son derece farklı beğeniler ile değerlendirilen bu ürünler birçok konuda kişilerin tercihlerine ön planda tutulmaktadır. Weewell wym200 yoğurt yapma makinesi kullanımı süt ve maya ile oluşan karışımların uygun ısı ve ortam içinde birleştirilerek makine içinde yerleştirilmedir. Weewell yoğurt yaparken öncelikli olarak ısı ayarını doğru belirlemektedir. Sonrasında cam haznesi ile makine kitlenir ve mayalanma bitene kadar açılması mümkün olmamaktadır. Bu nedenle mayala işlemi garanti gerçekleşmektedir. TYC00101270183 ürünlerin tercihlere göre değerlendirilmesi sonucunda süt ile maya birleştirilerek mayalanma süreci başlatılmaktadır.

Çeşitli Ürünleriyle Weewell Yoğurt Yapma Makinesi Wym200 TYC00101270183

Çeşitli Ürünleriyle Weewell Yoğurt Yapma Makinesi Wym200 TYC00101270183

Günden güne kişilerin doğal ürünleri tercih etmeleri sırasında birçok seçenek ile tercihlerine yön veriyor olması son derece önemli bir durum olmaktadır. Bu nedenle yoğurt yapma makinalarında kişilerin deneyimlediği en önemli ayrıntı süt ısısı ve makinanın tüm ürünleri olarak değerlendirilmektedir. Weewell yoğurt yapma makinesi wym200 kullanımı olarak değerlendirilen ve son derce beğenilerek kullanılan bu ürünlerin birçok noktasında kişilerin tercihleri ve beğenileri bulunmaktadır. Weewell yoğurt yapma makinesi wym200 kullananlar mutfakların gözde ürünleri arasında yer alan ve tercihlerin ön planları olan yoğurt makinaları günden güne gelişen teknolojinin bir parçası olarak değerlendirilmektedir. Bu nedenle kişilerin tercihleri ve bu tercihler doğrultusunda ön plana çıkarttıkları beğeniler bulunur. Son dönemlerde doğal ürünlere duyulan ihtiyaç oldukça artmış ve kişilerin birçok detayları araştırma için de oldukları da bilinmektedir. Bu nedenle teknolojik gelişmelerin mutfaklarda kişilerin kullanımlarına sunulması son derece keyifli bir buluş olma durumudur.

Weewell Yoğurt Yapma Makinesi Wym200 TYC00101270183 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Weewell Yoğurt Yapma Makinesi Wym200 TYC00101270183 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Kişilerin kullanımlarına göre şekillenen ve son derece önemli ayrıntıları bulunan makinelerin hemen her noktada müşteri memnuniyetlerine denk gelmek mümkündür. Weewell yoğurt yapma makinesi wym200 yorumları kapsamında birçok detaylı içeriğin ve yorumlarında bulundukları ürünlerin nitelikleri gözler önüne alınmaktadır. Herkes tarafından beğenilen bir ürün olan Weewell yoğurt yapma makinesi wym200 içeriği sayesinde yoğurtlar tam zamanında ve olması gerektiği gibi mayalanarak kişilerin tercihlerine sunulmaktadır. Fiyatları ortalama maliyetleri de olan makinaların her bütçe ile uyumlu olmaları bir tercihtir. Yüksek bir maliyet ile sektöre giriş yapmayan makinaların herkes için uygun olan seçim tercihleri bulunur. Weewell marka güvencesiyle yoğurt yapımı günümüzde oldukça kolaylaştırılmış durumdadır. Yoğurt makinelerinde tercih edilecek markanın Trendyol güvencesiyle araştırılması ve ürünlerin inceleniyor olması her kullanıcı için oldukça keyifli bir sipariş süreci oluşturmaktadır.