Weewell Whc752 Sıcak Soğuk Buhar Makinesi

3.399 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Weewell Whc752 Sıcak Soğuk Buhar Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İlke Bebe Satıcı Ünvanı: İLKE BEBE GİYİM TURİZM VE GIDA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0473006490100015 Vergi Kimlik Numarası: 4730064901
    Bu ürün İlke Bebe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Weewell WHC752 Sıcak Soğuk Buhar Makinesi Özellikleri
  • İstenilen nem oranını otomatik olarak sağlayan programlanabilir nem ayarlayıcısı Soğuk ya da sıcak buhar üfleme fonksiyonu Sağlığınız için entegre edilmiş Ionizer ünitesi Kireç oluşmasını önleyen gelişmiş filtre teknolojisi 3 farklı buhar ayarı Uzaktan kumanda 12 farklı zaman ayarı (1- 12 saat) Organik cam ön panel Dokunmatik tuşlar Oda sıcaklığı gösterimi Nem oranı gösterimi Su bittiğinde otomatik kapanma ve sesli uyarı sistemi Düşük Enerji Tüketimi 360 derece çevrilebilir nem çıkış ünitesi Estetik ve ergonomik tasarım Sağlıklı Ürün
Geri Bildirim Ver

Weewell WHC752 Sıcak Soğuk Buhar Makinesi

Ortamda bulunan nem miktarının hem rahat nefes alabilmek hem de sağlık açısından önemi büyüktür. Weewell WHC752 sıcak soğuk buhar makinesi ortam nemini dengeleyen işlevsel bir cihazdır. Sahip olduğu akıllı özellikler sayesinde birçok farklı alanda rahatlıkla kullanılabilir. Cihazın işlevsel özellikleri kullanım kolaylığı sağlar. Weewell WHC752 sıcak soğuk buhar makinesi iyonizerli çalışma sistemine sahiptir. Programlanabilir olması sayesinde ortamda olması istenen nem oranı ayarlanabilir. Cihaz, bu doğrultuda gerekli buhar miktarını otomatik olarak ayarlar. Ürünün hem sıcak hem soğuk üfleme fonksiyonu bulunur. Gelişmiş hava temizleme teknolojilerinden olan iyonizer filtre ünitesi sayesinde sağlık açısından olumlu etkiler sağlayan cihaz, son derece kalitelidir. Gelişmiş özellikleri makineye fonksiyonellik katar. Siz de bu akıllı cihaz ile ideal yaşam alanınızı oluşturabilirsiniz.

  • Sıcak soğuk hava üfleme fonksiyonu
  • İyonizer ünite
  • Dokunmatik ekran

Weewell WHC752 Sıcak Soğuk Buhar Makinesi Faydaları

Weewell WHC752 Sıcak Soğuk Buhar Makinesi Faydaları

Weewell buhar makinesi havadaki kiri ve tozu içerisinde yer alan suya hapsederek ortamdaki bakterileri ve virüsleri yok eden son derece kullanışlı bir cihazdır. Hassas vücut yapısına sahip olanlar bulundukları ortamın havasından kolay bir şekilde etkilenirler. Bununla beraber ideal nem oranına sahip olan bir odada zaman geçirmek sağlık açısından önemlidir. Rahat nefes almaya yardımcı olan Weewell WHC752 modeli müşterilere birçok fonksiyon sunar. Havanın temizlenmesine katkı sağlamasının yanı sıra sigara dumanı gibi ortamdaki kötü kokuların giderilmesine de yardımcı olur. Hastalıkları önlemek amacıyla birçok hijyenik alanda tercih edilen ürün koruyucu özellik sunar. Özellikle alerjisi olanlar için içerisinde bulundukları havanın tozlardan arındırılmış olması gerekir. Hastane, klinik gibi yerlerde de sıklıkla tercih edilen cihaz son derece fonksiyoneldir. Siz de bu cihazla temiz bir ortam havası sağlayabilirsiniz.

Weewell WHC752 Sıcak Soğuk Buhar Makinesi Özellikleri

Weewell WHC752 Sıcak Soğuk Buhar Makinesi Özellikleri

Weewell WHC752 sıcak soğuk buhar makinesi kullananlar ürün ile ilgili memnuniyetlerini dile getirir. Makinenin sahip olduğu kaliteli filtre suda bulunan kireci etkili bir biçimde tutarak havaya salınımını engeller. Uzaktan kumandası sayesinde kolay bir şekilde ayarlama yapılabilir. Cihazın 3 farklı buhar ayarı mevcuttur. Bununla beraber 1 ila 12 saat arası 12 farklı zaman ayarı bulunur. Ürünün gelişmiş LED ekranı büyük boyutuyla dikkat çeker. Aynı zamanda dokunmatik ekran özelliğiyle bulunduğu ortama modern bir görünüm kazandırır. Geniş LED ekrandan oda sıcaklığını görmeniz mümkündür. Cihaz, aynı zamanda odanın nem oranını da gösterir. Haznede yer alan su tükendiği zaman otomatik olarak kapanan cihaz sesli uyarı sistemine sahiptir. Gelişmiş donanımı sayesinde düşük enerji tüketimi yapan makine çevre dostudur. Siz de bu gelişmiş özelliklere sahip ürünü seçebilirsiniz.

Weewell WHC752 Sıcak Soğuk Buhar Makines Avantajlı Fiyatı

Weewell WHC752 Sıcak Soğuk Buhar Makines Avantajlı Fiyatı

Makinenin buhar çıkış ünitesi 360° dönebilme özelliğine sahip olduğu için istenilen yöne çevrilebilir. Ürün, son derece estetik bir görünüme sahiptir. Bununla beraber uzaktan kumandası ve dokunmatik tuşlarıyla ergonomik kullanım sunar. Weewell WHC752 sıcak soğuk buhar makinesi fiyatı belirlenirken ürünün gelişmiş fonksiyonları dikkate alınır. Özellikle bebek odalarında bebeklerin hassas cildinin korunması ve rahat bir uyku uyuması için ortam neminin dengelenmesi önemlidir. Sağlıklı bir yaşam alanı için sıklıkla tercih edilen makine havayı etkili biçimde temizler. Sahip olduğu LCD ekran ile son derece kullanışlı olan ürün her alana uyum sağlar. Filtre özellikleri bakımından gelişmiş özelliklere sahip olduğundan kaliteli ve etkileyici bir kullanım sunar. Weewell WHC752 soğuk - sıcak buhar üfleyici yorumlarları ürünü yakından tanımanıza yardımcı olur. Siz de bu kullanışlı cihazı Trendyol’dan satın alabilirsiniz.