Weewell Whc660 Ultrasonik Buhar Makinesi

3.261 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Weewell Whc660 Ultrasonik Buhar Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: e-babil elektronik Satıcı Ünvanı: BİRSEN BOZYEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1861005922
    Bu ürün e-babil elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Weewell WHC660 Ultrasonik Buhar Makinesi Cinsiyet:unisex Yaş Grubu:unisex

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Weewell WHC660 Ultrasonik Buhar Makinesi

Weewell WHC660 ultrasonik buhar makinesi TYC00223791321 ile odanızın havasını sağlıklı hale getirebilirsiniz. Cihaz, astım ya da alerjisi olan insanların kolay nefes almasını sağlar. Üst solunum yolunda oluşan kuruluğa Weewell ile son verebilirsiniz. Ortamdaki nemin düşük olması özellikle bebeklerde, astım hastası ya da alerji hastası olanlar kişilerde sinüslerde tıkanıklık yapabilir. Bu tarz durumlarda WHC660 ultrasonik buhar makinesi ile gerekli nem oranını karşılayabilirsiniz. Bu ürün ara ara su buharı püskürterek gece boyu odadaki nemi korur ve bu sayede deliksiz uyuyabilmenize olanak tanır. Geniş haznesi sayesinde bir kere doldurarak uzun süre kullanabilirsiniz. Ergonomik tasarımı sayesinde kolayca kullanılabilir. Bebekli ortamlarda tercih edilebilir. İnsan sağlığını koruyan ve kaliteli yaşamı evinize getiren bu ürünü gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

  • Gece lambası
  • 5 litrelik hazne
  • Gece boyu kullanım

WHC660 Ultrasonik Buhar Makinesi Özellikleri

WHC660 Ultrasonik Buhar Makinesi Özellikleri

Weewell WHC660 ultrasonik buhar makinesi 5 litrelik hacmi sayesinde 300 ml’den fazla buhar oluşturur. Bu sayede gün boyu cildinizi ve havayı nemlendirir. Üstün motor gücü sayesinde geniş alana etki eder. Dilerseniz salonunuzda, misafir odanızda, mutfağınızda ya da çocuk odanızda kullanabilirsiniz. Büyük evlerde de gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Sessiz çalışma özelliği sayesinde gece boyu kullanabilirsiniz. Gece uyku esnasında havadaki nem oranını dengeler ve rahat uykunun tadını çıkarmanızı sağlar. Düşük enerji tüketimi özelliği tasarruf yapmanıza yardımcı olur. Düzenli olarak çalıştırdığınızda dahi az enerji kullanarak maksimum verim sağlar. Kısa sürede nemlendirme yapar. Minimal ve ergonomik tasarımı sayesinde yer kaplamaz. Böylelikle dilediğiniz yere koyabilirsiniz. LED ışıklı tasarımı sayesinde yatarken gece lambası olarak da kullanabilirsiniz. Weewell ultrasonik buhar makinesi ile sağlıklı yaşamın avantajlarına sahip olabilirsiniz.

Weewell WHC660 Buhar Makinesi Avantajları

Weewell WHC660 Buhar Makinesi Avantajları

Weewell WHC660 buhar makinesinin kullanışlı tasarımı sayesinde kolayca su koyabilir ve kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Üst kısımdan haznesine su ya da dilerseniz aromaterapi yağları da ekleyebilirsiniz. Sade ve şık tasarımıyla ön plana çıkan ürünü dekoratif eşyalarınızın yanına koyarak evinizde zarif görüntüyü yakalayabilirsiniz. Gündüzleri dekoratif eşya ve buhar makinesi olarak, geceleri ise hem buhar makinesi hem de lamba olarak kullanabilirsiniz. Weewell ile tek bir cihazdan maksimum verim alabilirsiniz. Otomatik su kontrolü özelliği sayesinde azaldığında su ekleyebilirsiniz. Sessiz çalışma özelliği sayesinde çocuk ve bebek odasında gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Hem bebeğinizin odasındaki nemi ayarlar hem de deliksiz bir uykunun rahatlığını yaşatır. Rahat nefes almayı kolaylaştırarak burun ve sinüs tıkanıklarına son verir. Weewell WHC660 ultrasonik buhar makinesi kullananlar avantajlarından yararlanarak sağlıklı bir yaşama sahip olur.

Weewell WHC660 Ultrasonik Buhar Makinesi Fiyatı

Weewell WHC660 Ultrasonik Buhar Makinesi Fiyatı

Weewell WHC660 ultrasonik buhar makinesi fiyatları ürün özelliklerine göre belirlenir. Son teknoloji ile tasarlanan buhar makinesi birçok avantajı evinize getirir. Otomatik kapanma özelliğinden yararlanarak su azaldığında kapanır ve olası tehlikelerin önüne geçer. Otomatik kapanma özelliği sayesinde gece boyu rahat bir şekilde kullanılabilir. Dilerseniz belirli bir zaman aralığına ayarlayarak da kullanabilirsiniz. Suyun yanı sıra aromaterapi yağları ile de çalıştırabilirsiniz. Ortamı rahatlattığını ve sevdiklerinize iyi geleceğini düşündüğünüz kokuları tercih edebilirsiniz. Şık ve sade tasarımı ile evinizin her alanında kullanabilirsiniz. Kolay taşınabilir olması dilediğiniz yere götürebilmeyi sağlar. Nefes darlığı problemleri ya da alerji problemleri yaşıyorsanız uyuduğunuz ortamda konumlandırabilirsiniz. İş ortamında odanızdaki nem oranını korumak için kullanabilirsiniz. Trendyol üzerinden Weewell WHC660 ultrasonik buhar makinesi yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilir ve satın alabilirsiniz.