WEDZE Çocuk Pembe Kayak Kaskı H100

469,95 TL
Beden:
53-56
L-48-52

Ürün Bilgileri

WEDZE Çocuk Pembe Kayak Kaskı H100

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HUHULOGY Satıcı Ünvanı: MURAT ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7940350677
    Bu ürün HUHULOGY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Boy seçimi * çocuğun kafasının çevresini cm olarak ölçün (alından başlayıp, kulakların üzerinden geçerek) * sonra bedeninize uygun boyu seçin. Örnek: Çocuğunuzun baş çevresi 49 cm ise 48 - 52 cm arasında bir ürün seçin. Hobi amaçlı kayan genç kayakçılar için tasarlandı. Çocukların güven içerisinde kayak sporunu keşfedebilmeleri için kullanımı kolay ve dayanıklıdır. Bu çocuk kaskı başın etrafında bir ayarlama tokasına, dayanıklılık sağlaması için de abs dış yüzeye sahiptir. Ürün faydaları Kullanım kolaylığı 2 tokası sayesinde kolayca takılır, çıkarılır. Bakım kolaylığı Iç süngerler çıkarılabilir ve makinede 30°c'de yıkanabilir. Teknik bilgiler Uyumluluk Wedze kasklar ve maskeler birlikte kullanıma uygun tasarlandı. Sıkma mekanizması Ayarlama tokası çocuk kaskının sağladığı kavrama özelliği için vazgeçilmez bir unsurdur. Bu sistem, kayak eldivenleriyle bile kullanılabilen sıkma mekanizması sayesinde her an kolay ve hassas ayar yapmaya olanak sağlar. Size kullanım rahatlığı ve maksimum güvenlik sunar. Sıkma mekanizmasını sıkmak için sağa, açmak için sola çevirebilirsiniz. Abs yapısı Bu yapı güçlü darbelere karşı dayanıklı olabilmesi amacıyla abs bileşenli dış kabuğa enjekte edilerek uygulanan bir kalıptır. Bu sayede çarpmalarda ve düşmelerde dayanıklılık ve sağlamlık sunar. Eps bileşenli iç kabuğu darbe sırasında oluşan şokları emer. Kaskınızı, zamanla önemli bir darbe almadığı takdirde, en geç 5 yılda bir değiştirmenizi öneriyoruz. En 1077 standardı En 1077, kayak veya snowboard yaparken kafatasınızın desteklenmesi amacıyla kullanılan tüm kasklar için geçerli olan bir avrupa standardıdır. Bu standart, darbeleri emme kapasitesi ve sızıntılara karşı dayanıklılığı üzerine yapılan testlerle belirlenmiştir. 2 kategoriye ayrılır: - a sınıfı: Kulakları koruduğu gibi başın üstünü, arkasını ve yanlarını korur. - b sınıfı: Başın üstünü ve arkasını korur, kulakları korumaz. Kask ayarlaması Antrenman boyunca kayak kaskı iyi ayarlanmış ve başa oturmuş olmalı: * doğru boy seçilmeli. * baş çevresi sıkma mekanizmasıyla ayarlanmalı. * ayarlama sistemi doğru ayarlanmalı. Tıpkı trafikteki araç kemeri gibidir: Bol olursa işlevini yerine getiremez ve çocuğu yeterince koruyamaz Güvenlik Başın korunmasının önüne geçeceğinden çocuğun kaskın altında kalın bir bone giymesini engelleyin. Kaskın altına giyilmek üzere güvenliği tehlikeye atmayacak ince bir bone seçin. Sıcaklık sağladığı için kaskla birlikte kullanılmak üzere ek bir katmana ihtiyaç yoktur. Güvenliği zayıflatacağından kask üzerine kamera yerleştirmeyin. Standart kaska eklenecek diğer nesneleri kapsamaz. Bileşenler / tavsiyeler Bileşenler Köpük 100% genleştirilmiş polistiren Dış katman 100% akrilonitril bütadien stiren Saklama önerisi Nemli bir yerde, bir ısı kaynağının veya uv ışınlarının yakınında saklamayın. Kuruduktan sonra tercihen kumaştan bir kask kılıfının içine yerleştirin. Uyarılar Darbe almış kasklar değiştirilmelidir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver