WEBER Summit S-670 Gbs Gazlı Mangal Paslanmaz Çelik Mangal

399.000 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

WEBER Summit S-670 Gbs Gazlı Mangal Paslanmaz Çelik Mangal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Deneysel Ev Aletleri - Beşiktaş Satıcı Ünvanı: DENEYSEL DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0290067422300001 Vergi Kimlik Numarası: 2900674223
    Bu ürün Deneysel Ev Aletleri - Beşiktaş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Summit s-670 gbs weber tarafından sunulan hiçbir arzuyu açıkta bırakmayan ultimatif açık hava mutfağıdır. En yeni teknik ve modern, zarif dizayn summit s-670 modelini iddialı ambiyansı ile dikkat çekici kılar. Maksimum ızgara yüzeyi 6 ana brülör tarafından ısıtılır. Elektro döner şiş, snap-Jet ateşleme sistemi, yan pişiriciler ve tütsüleme brülörü gibi bir çok özelliğinin yanında gbs ızgarasıyla sonsuz çeşitlilik sunar. Doğrudan ve dolaylı ızgara yöntemlerinde en iyi sıcaklık ayarı için snap-Jet ateşleme sistemli 6 adet birbirinden ayrı ve kademesiz ayarlanabilir paslanmaz çelik brülörkapağın açılması ile otomatik olarak devreye girerek yanan 2 adet grill out sap aydınlatmasıpaslanmaz çelik gbs ızgarabrülörleri akan ızgara sularından, yağlardan ve ızgara edilen malzemeyi alev almaktan koruyan ve mükemmel lezzet veren paslanmaz çelik aroma raylarısos ve eklerin eş zamanlı hazırlanması için 3,5 kw nominal kapasiteli yan pişirici, ayrıca kapatılmış şekli ile çalışma alanı olarakta kullanılabiliralüminyum devreli paslanmaz çelik kumanda alanıgüçlü elektrik motorlu döner şişeşit ve en iyi şekilde ızgara için 2,8 kw döner şiş kızılötesi brülörmükemmel mühürlü biftekler için sear istasyonutütsü lezzetine bayılan gurmeler için 2 kw nominal güçlü kademesiz ayarlanabilir tütsüleme brülörü2 paslanmaz çelik işlem yüzeyi6 aksesuar askılığı2'si durdurma fonksiyonlu 4 hareket tekerleğikoruyucu kapaklı yan brülöryeni ışıklandırılmış kontrol düğmeleripaslanmaz çelik kapılarpaslanmaz çelik kapakkapak termometresikutu içerisinden 12 kg'lık tombul tüplere uygun dedantör çıkmaktadır. Renk : Paslanmaz çelik ızgara yüzeyi : 80 x 49 cm. yükseklik (kapak kapalı) :130 cm genişlik : 189 cm derinlik : 68 cm ağırlık : 136 kgkutu içerisinden 12 kg'lık valfli ev tüplerine uygun dedantör çıkmaktadır. Tüpü yan bölümde saklamak için aygaz valfli 12 kg'lık dar uzun ev tipi tüpü uygundur. Usa 'de üretilmiştir. Her bileşen için 10 yıl garanti. Doğal yıpranma ve kullanma hataları hariç. Ürün orijinal ambalajında demonte teslim edilmektedir. Ürün içerisinden çıkan görselli kurulum şeması ile kendiniz montajını yapabilirsiniz. Ürünü doğal etkenlerden korumak için iç ve dış yüzeyin düzenli temizlenmesi tavsiye edilir. Doğal yıpranma sürecine karşı koruma kılıfı ile korunması tavsiye edilir. ( ayrıca satılmaktadır uyumlu ürün kodları 7104 )
Geri Bildirim Ver