Weather Forecast Paslanmaz Çelik Ocak Üstü 4 Cup Fincan Moka Pot Espresso Cin285-4

403,99 TL

Ürün Bilgileri

Weather Forecast Paslanmaz Çelik Ocak Üstü 4 Cup Fincan Moka Pot Espresso Cin285-4

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ehediye Satıcı Ünvanı: EHEDİYE BİLİŞİM HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0326057020900001 Vergi Kimlik Numarası: 3260570209
    Bu ürün Ehediye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 4 fincan: 200 ml. kapasite. Ana malzeme: paslanmaz çelik. Renk: gümüş. Paket içeriği : 1 adet kahve makinesi. Ergonomik tasarım, rahat kavrama. Kaliteli malzeme: paslanmaz çelik malzemeden yapılmış (huni ve filtre plakası gibi iç parçalar dahil), ergonomik, ısıya dayanıklı sap ve kapak, gıdaya uygun ve malzemesi ve toksik olmayan maddedir, siz ve aileniz için güvenlidir. Uyumluluk: bu öğe , elektrikli ısıtma sobası, gaz sobası, alkol soba, seramik soba ile uyumludur. Temizlemesi kolay: paslanmaz çelik espresso potu el yıkayınız. Yıkadıktan sonra bir havlu ile iyice kurulayın. Uygunluk: lütfen çaylar, kakao tozu, çözünebilir kahve veya ince öğütülmüş kahve gibi kahve dışında başka içerikler kullanmayın , filtre plakasını tıkayacaktır. Kullanım şekli: 1. Öncelikle, alt hazneyi (valfin hemen altındaki kısmı ) soğuk suyla doldurun. 2. Sonra, huniyi takın ve öğütülmüş kahve ile doldurun. Üst kısmını tabanına sıkıca vidalayın. 3. Su kaynamaya başlar ve kahve üst kısıma dolmaya başlar. 4. Tencerenin üst kısmı kahve dolu olduğunda, ürünü ocaktan kaldırın. İpuçları: 1. pottan kahveniz yanmış bir kahve tadı şeklinde çıkıyorsa ısı çok yüksek olabilir. Isıyı düşürmeyi deneyin. 2. Lütfen bulaşık makinesinde yıkamayın. 3. Lütfen ilk kullanımdan önce en az üç kez kaynamış su ile temizleyin. 4. Içinde su olmadığında kaynatmayın. 5. Lütfen alevin pot tabanından daha büyük olmadığından emin olun. 6. Soğumadan önce kahve makinesini çıkarmayın ve temizlemeyin. 6. Ürünü çarpmadan kaçının, hasar gördüğünde, yalıtım performansı düşebilir veya su sızdırabilir. 7. Çok dolu olması fulling yalıtım performansını etkiler, % 80 su ile doldurun. 8. Yumuşak bez veya sünger ile yıkayın. Dizayn italy. Made in çin.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Hacim 200 + ml
Geri Bildirim Ver