2
Tekstil Maske kategorisinde
en çok ziyaret edilen 2. ürün

wearefang FANG 1 BALAKLAVA

Ürün Bilgileri

wearefang FANG 1 BALAKLAVA

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WEAREFANG Satıcı Ünvanı: SARPER KOÇAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2327229034400001 Vergi Kimlik Numarası: 5730447682
    Bu ürün WEAREFANG tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KIRMIZI FONT / BEYAZ FONT SEÇİMİNİZİ YORUM OLARAK İLETEBİLİRSİNİZ . Hava koşullarının zorlayıcı olduğu anlarda, spor yaparken veya açık hava etkinliklerinde konfor ve koruma önemlidir. İşte bu noktada, spor maskesi olan FANG 1 Balaklava, sizi en iyi şekilde destekleyen bir çözüm sunar. Balaklava'nın spor maskesi, kullanıcısına üstün konfor sağlayan özel bir tasarıma sahiptir. İnce ve hafif malzemelerden üretilmiştir, böylece nefes alabilirlik konusunda mükemmel performans sunar ve terlemeyi en aza indirir. Bu özelliğiyle, yoğun aktivitelerde bile rahat bir deneyim sunar. Ayrıca, Balaklava'nın spor maskesi, yüz hatlarını mükemmel şekilde kavrayarak maksimum koruma sağlar. Soğuk hava, rüzgar, toz ve güneşin zararlı ışınları gibi dış etkenlerden korunmanızı sağlar. Bu sayede, spor yaparken veya açık havada aktif olarak zaman geçirirken kendinizi güvende hissedersiniz. KIRMIZI FONT / BEYAZ FONT SEÇİMİNİZİ YORUM OLARAK İLETEBİLİRSİNİZ .

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni 92% polyester+8% spandex
Geri Bildirim Ver