Watton En Güçlü Kafa Feneri Çok Fonksiyonlu Ledli Wt-247

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.080,20 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.209,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Watton En Güçlü Kafa Feneri Çok Fonksiyonlu Ledli Wt-247

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AFRUH BİLİŞİM Satıcı Ünvanı: AHMET DÜGER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3210563512
    Bu ürün AFRUH BİLİŞİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Watton En Güçlü Kafa Feneri Çok Fonksiyonlu Ledli Watton Wt-247 Marka :Watton Ürün Kodu :Wt-247 Boyutlar :4 cm 8 cm Işık Özelliği :T6 ve Cree5 , SMD Işık Mesafesi :250 mt - 400 Işık Rengi :Beyaz,Gün Işığı , mavi, karışık Çalışma Süresi :2-4-5 Saat Gövde Malzemesi :Sert Plastik , Alüminyum Metal Kullanım Şekli :Orta Yüksek ve Sellektör , Mavi , Arka Tarafı Toplam 8 Modda Farklı Aydınlatma Kullanım Özellikleri :Kafada ,Oyna Başlık Kolaylığı , Teknik Özellikleri :Şarj Edilebilir 3 x 18650 li-ion Uzun Ömürlü Pil Kutu İçeriği :Ürün Ve Şarj Kablosu Ampül Ömrü :100.000 Saattir Kullanım Yeri :Av, Kamp,Ev, Okul, Araba, Otel, Restorant Tasarruflu Enerji Harcama Özelliği Önemli Uyarılar :Direk Göz İle Temas Ettirmeyiniz Kullanmadığınız Süreçte İçinde Pil Bırakmayınız

Ürün Özellikleri

  • Özellik Şarj edilebilir
  • Renk Standart
Geri Bildirim Ver

Watton Wt-247 En Güçlü Kafa Feneri Çok Fonksiyonlu Ledli

Fener kullanımı günümüzde eski dönemlere göre pek yaygın olmamak ile birlikte, son derece temel bir ihtiyaç olarak kabul edilmektedir. Watton wt 247 baş bölgesine takılarak kullanılan fenerlerin eller serbest halde kullanımı kişilerce beğenilmektedir. Göz seviyesinin üzerinde bir bölüme konumlandırılan ve son derece aydınlatıcı bir ürün olan bu tip fenerler yaygın olarak kullanılmaktadır. Watton wt-247 en güçlü kafa feneri çok fonksiyonlu ledli yorumları beğenilen ürünler son derece aydınlatıcı led ışıklara sahip olmaktadır. Bu ledler sayesinde de görüşü oldukça netleştirmektedir. Gece görüşlerinde netlik oldukça önemli bir detay olması sebebiyle ürünlerin beğenilmesi ve tercih edilmesi ihtiva ettiği led aydınlatıcılarına bağlı olarak değişmektedir. Balıkçılık ve arama – kurtarma ekipleri tarafında ciddi amaçlarla kullanılan söz konusu ürünler hareket alanlarını etkilememektedir.

  • Mükemmel Işık Kalitesi
  • Üstün Kullanım Kolaylığı
  • Pratik Fener Hizmeti

Kullanım Amaçlarına Göre Fonksiyonel Watton Wt-247 En Güçlü Kafa Feneri Çok Fonksiyonlu Ledli

Bazı meslek kollarının genel olarak kullandığı kafa fenerleri en çok madencilikte kullanıldığı bilinmektedir. Ancak, her ev için ideal bir ürün olmaktadır. Pek çok farklı tasarımlar ile üretilen söz konusu ürünlerin göz seviyesinin hemen üst bölgesinde olması sebebiyle, bakılmak istenilen bölgeye dönüldüğünde oldukça aydınlatıcı ve net bir görüş kullanıcılarına sunduğu bilinmektedir. Watton wt-247 en güçlü kafa feneri çok fonksiyonlu ledli modelleri ellerin serbest olmasını sağlıyor olması çoğu kişi için en çok tercih edilme sebebi olarak kabul edilmektedir. Birbirinden çeşitli modelleriyle ve üretim alanlarıyla kullanıcıların tercihlerine sunulan Watton wt-247 en güçlü kafa feneri çok fonksiyonlu ledli içeriği ise bant ve led ışıklardan oluşmaktadır. Kafa feneri kullanımındaki kişilerin kazandığı en önemli avantaj ise, rahat hareket edebilme ve görüş odaklı olmasıdır. Pilleri ise şarj edilebilen piller olması nedeniyle oldukça uzun ömürlü ürünler olacaktır.

Güçlü Işık Kalitesi İle Konforlu Watton Wt-247 En Güçlü Kafa Feneri Çok Fonksiyonlu Ledli

Kullanıcılarına konforlu hizmet alanı sunan bu ürünlerin genel kullanıcıları bulunmaktadır. İtfaiye mensupları, Afad ekipleri olmak üzere acil durum da hareket alanlarını kısıtlamaması nedeniyle sıklıkla tercih edilen ürünler olmaktadır. Watton wt-247 en güçlü kafa feneri çok fonksiyonlu ledli kullanımı balıkçılar ve kamp severler tarafından da beğenilere kullanılmaktadır. Söz konusu ürünler yaşam konforunu arttırıyor olması nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir. Watton wt-247 en güçlü kafa feneri çok fonksiyonlu ledli kullananlar memnun müşteri memnuniyetleri ile geri dönüşler yapmaktadır. Bu nedenle ürün satış oranları ise oldukça yüksektir. Kullanılan fener kafa bölgesine monte edildiğinde daha etkin ve daha net bir görüş sunacaktır. Bu nedenle bazı meslekler kafa fenerlerini zorunlu olarak kullanmaktadırlar. Sorunsuz ve sınırsız görüş netliği sağlayabilmek için kafa fenerleri sıklıkla tercih edilmektedir.

Watton Wt-247 En Güçlü Kafa Feneri Çok Fonksiyonlu Ledli 204709 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Kafa fenerleri ürün kapasiteleri ve içerdikleri özelliklere göre fiyatlandırılmaktadır. Ürünler sıklıkla kullanılan ve hemen herkes için uygun bir kullanım olarak tercihleri süslemektedir. Watton wt-247 en güçlü kafa feneri çok fonksiyonlu ledli fiyatı, özelliklerine ve teknik detaylarına göre değişecektir. Watton wt-247 en güçlü kafa feneri çok fonksiyonlu ledli özellikleri arasında en çok beğenilen uzun ömürlü pillere sahip olması ve hareket kabiliyetini kısıtlamaması. Sizler de Watton en güçlü kafa fenerleri için tüm detaylara Trendyol üzerinden ulaşabilir ve güvenle satın alabilirsiniz.