Watsons Honey Repairing Treatment Wax 500 Ml 4894532462957

249 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
33.000 TL'ye 3.000 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
405,56 TL

Ürün Bilgileri

Watsons Honey Repairing Treatment Wax 500 Ml 4894532462957

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: REKEL TİCARET Satıcı Ünvanı: MİKAİL ZORLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1490918035000001 Vergi Kimlik Numarası: 9990573602
    Bu ürün REKEL TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Islak Saça Bol Miktarda Treatment Wax İle Masaj Yaparak Uygulayın
  • 5-10 Dakika Bekletin Ve İyice Durulayın
  • En İyi Sonuçlar İçin, Watsons Honey Repairing Treatment Şampuanını Kullanın
  • Çocukların Erişemeyeceği Yerlerde Saklayın
Geri Bildirim Ver

Watsons Honey Repairing Treatment Wax 500 Ml

Günlük hayatta karşılaşılan ve oldukça rahatsızlık verici konulardan biri de saç yıpranmasıdır. Etraftaki tozdan veya kullanılan yanlış bakım ürünlerinden dolayı saçlarda sertlik ve kopmalar oluşabilir. Yıpranan ve permalı saçlar neme ihtiyaç duyar. Perma işleminin oluşturduğu hasarı azaltma yollarından biri de saçı düzenli olarak nemlendirmektir. Bu noktada doğru bakım ürününü kullanmanın önemi son derece yüksektir. Watsons Honey Repairing Treatment Wax 500 ml, ile istenilen nem miktarını uygulamanız mümkündür. Islak saça bol miktarda uygulayarak masaj yapmanız yeterlidir. 5-10 dakika kadar bekledikten sonra durulama işleminizi yapabilirsiniz. Watsons Repairing Treatment Wax onarmaya ve canlandırmaya yardımcı olan ideal bir seçenektir. Kısa sürede etkisi fark edilir. Biotin içeriği sayesinde sağlıklı ve bakımlı saçlara sahip olabilirsiniz.

  • Güçlü ve gür saçlar
  • Etkili yumuşaklık
  • Onarıcı ve parlatıcı

Besleyici Watsons Honey Repairing Wax Özellikleri

Besleyici Watsons Honey Repairing Wax Özellikleri

Watsons Honey Repairing Treatment Wax tedavi edici ve onarıcı özelliğe sahiptir. Havasız kalan sertleşmiş saçlara ihtiyacı olan nemi sağlar. Duş sırasında saçlarınız ıslakken masaj yaparak uygulamanız tavsiye edilir. Hoş kokusu sayesinde ferah parfüm etkisi bırakır. İçerisinde biotin bulunur. Bilinen saç vitaminlerinden biotin eksikliği sonucunda saçlarda dökülme ve yapısında incelme, kırılma gibi sorunlar ortaya çıkar. Ayrıca saç rengi matlaşabilir ve beyazlama görülebilir. Watsons Repairing Treatment Wax Honeyin biotin içeriği sayesinde hücre büyümesinde etkileri sebebiyle sağlıklı saçların uzamasına yardımcı olur. Bu bakım ürününü, çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklamanız önerilir. Her saç tipine uygundur. Sertlik ve ağırlık oluşturmaz. Aksine mumsu yapısı sayesinde nazikçe doğal nem ve hacim bırakır. Bu kremi düzenli bir şekilde kullanarak güçlü ve canlı saçlara sahip olabilir ve yumuşak doku bırakabilirsiniz.

Watsons Honey Treatment Wax 500 Ml Yorumları

Watsons Honey Treatment Wax 500 Ml Yorumları

Sürekli boyanan saçlardan dolayı kırık ve incelme şikayetine sahipseniz bu ürünü tercih edebilirsiniz. Etkisini merak ediyorsanız daha önce kullanan müşterilerin paylaştığı Watsons Honey Repairing Treatment Wax 500 ml yorumlarını okuyarak daha fazla bilgi alabilirsiniz. Dilerseniz siz de kullandıktan sonra deneyimlerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Watsons Honey Repairing Treatment Wax 500 ml kullananlar üründen oldukça memnun olduğunu belirtir. Özellikle bıraktığı yumuşaklık hissiyatı öne çıkan detaylardandır. İncelen ve doğal hacmini kaybeden saçlardan şikayetçi olan kadınlar için ideal bir tercihtir. Yapısı ve içeriği son derece fayda sağlar. İçindeki bileşenlerden biri olan biotin doku oluşumuna ve saç için temel protein olan keratin üretilmesine yardımcı olur. Saçın kalitesinde artış sağladığı gibi uzamasına da destek olur. Ürünü düzenli kullanarak biotin vitamininden faydalanıp var olan şikayetlere son verebilirsiniz.

Watsons Honey Repairing Wax 500 Ml Fiyatı

Watsons Honey Repairing Wax 500 Ml Fiyatı

İçerisinde bulunan bileşenler son teknoloji laboratuvarlarda uzman kişilerden tarafından özenle bir araya getirilir. Ayrıca sağlığa zararlı maddelerden arındırılarak dermatolojik olarak test edilir. Bundan dolayı bakım ürünlerinin fiyatını etkileyen faktörler arasında markanın kalite güvencesi de yer alır. Watsons Honey Repairing Treatment Wax 500 ml fiyatının performansına göre uygunluğu müşterilerin ilgisini toplar. Kendiniz için tercih edeceğiniz bu krem tüm saç tiplerine uygundur. Bal özü içeriğine ve hoş bir kokuya sahiptir. Nem verici ve yumuşak doku bırakıcı özelliği sayesinde beğeni kazanır. Siz de bu ürüne sahip olarak avantajlarından faydalanabilirsiniz. Watsons honey Repairing Treatment Wax 500 ml satın alarak kırılgan ve incelmiş saçlara canlılık verebilir ve güçlü duran sağlıklı saçlara sahip olabilirsiniz. Dilerseniz Trendyol üzerinden satın alma işleminizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.