Watsons Black Pearl Pürüzsüzleştirici Maske

50 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Watsons Black Pearl Pürüzsüzleştirici Maske

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: REKEL TİCARET Satıcı Ünvanı: MİKAİL ZORLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1490918035000001 Vergi Kimlik Numarası: 9990573602
    Bu ürün REKEL TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • haftada 3 kez kullanılması önerilir.
Geri Bildirim Ver

Watsons Black Pearl Pürüzsüzleştirici Maske

Maskeler cilde gerekli bakımın kolay yapılmasını sağlayan önemli bakım ürünlerinden biridir. Özellikle düzenli kullanımda ciltte etkisini görebileceğiniz maskeler evde kolayca bakım yapılabilmesini ve cilt sağlığını koruyabilmenizi sağlamayı hedefler. Maske seçimi ise oldukça önemlidir. Çünkü cilde uygun olmayan, yanlış maske kullanımı ters etki yaratarak istenmeyen sonuçların oluşmasına sebebiyet verebilmektedir.

 
  • Watsons Black Pearl maske düzenli kullanımda çok daha etkili bir maskedir.
  • Black Pearl maske Watsons markasının kendi ürünüdür.
  • Watsons Black Pearl maske ciltte pürüsüz bir etki yaratarak cildin yumuşaklığını arttırmak amacı ile geliştirilmiş bir maskedir.

Watsons Black Pearl Pürüzsüzleştirici Maske Özellikleri

Watsons Black Pearl Pürüzsüzleştirici Maske Özellikleri

Watsons Black Pearl pürüsüzleştirici maske, içerik bakımından oldukça zengindir. İçeriğinde cilde nem vererek yumuşatmasını sağlayacak temiz maddeler bulunmaktadır. Black Pearl maske içeriğinde bulunan siyah inci sayesinde cildin pürüzsüz bir görünüme ulaşmasını sağlamayı amaçlar. Black Pearl pürüzsüzleştirici maske siyah incinin yanı sıra içerisinde hyaluronik asit de bulundurmaktadır. Black Pearl maskesi hyaluronik asit sayesinde cilde yoğun bir nemlendirme sağlar. Böylece cildin nem seviyesi artarak cilt kuruluğu önlenmiş olur. Cildin nemlendirilmesinin yanı sıra cildin elastikiyeti de önemlidir. Watsons maske içeriğinde bulunan Jeju kayak suyu ile cilt elastikiyetini sağlanması açısından oldukça önemli bir rol oynar. Jeju kaynak suyu Kore’nin Güney kısmında bulunan bir ada olan ve temiz doğası ile bilinen Jeju adasından gelen doğal bir su çeşididir. Watsons Black Pearl maske dermotolojik olarak bütün testlerden geçmiştir. Watsons Black Pearl maskenin içinde paraben, silikon, alkol, renklendirici ve silikon gibi cilde zararlı maddeler bulunmamaktadır.

 

Watsons Black Pearl Pürüzsüzleştirici Maske Kullanımı

Watsons Black Pearl Pürüzsüzleştirici Maske Kullanımı

Watsons Black Pearl maskenin kullanımı oldukça pratiktir. Öncelikli olarak maskeyi kullanmadan önce cildinizin temiz olduğundan emin olun. Maskeyi yapmadan önce cildinizde herhangi bir makyaj ürünü bulunmamalıdır. Black Pearl maskeyi yapmadan önce cildinizi her zaman kullandığınız, cilt tipine uygun ve memnun olduğundan emin olduğunuz cilt temizleme ürünleri ile temizleyerek cildinizi maskeye hazırlayabilirsiniz. Tonik ile de güzelce temizlediğiniz cildiniz tam olarak maske yapmaya hazır hale gelmiştir denilebilir. Çünkü tonikten sonra herhangi bir nemlendirici krem sürerseniz yapacağınız maskenin de içerisinde nemlendirme özelliği olduğu için bu nem oranı cilde fazla gelebilir. Bu yüzden tonikten sonra cildinizi nemlendirmenize ihtiyaç olmamaktadır. Daha sonra Watsons Black Pearl maskeyi paketinden çıkararak uygulayabilirsiniz. Paketten çıkan maskeyi kolayca yüzünüze yerleştirerek Black Pearl maskeyi kolayca kullanabilirsiniz. Paketin üstünde Black Pearl maskenin yüzünüzde kalması gereken minimum ve maksimum seviye yazmaktadır. Bu sürelerden az veya çok olmayacak şekilde istediğiniz kadar maskeyi yüzünüzde tutabilirsiniz.

 

Watsons Black Pearl Pürüzsüzleştirici Maske Fiyatı ve Yorumları

Watsons Black Pearl Pürüzsüzleştirici Maske Fiyatı ve Yorumları

Watsons Black Pearl maske, kuru bir cildi olan kişiler için oldukça uygun bir seçenektir. Ciltlerinin nem oranını arttırmak isteyen kişiler ve kuru ciltten şikayetçi olan kişiler içeriğinde nemlendirici maddelerin bulunduğu Black Pearl maskeyi düzenli olarak kullanılırsa etkilerini daha uzun süre görebilirler. Düzenli kullanıma ek olarak Black Pearl maskenin etkilerinin daha kalıcı bir hale gelmesi için de önemlidir. Watsons Black Pearl maskeyi kullanan kişilerin, maskenin cilt tiplerine uyup uymadığını dikkat etmeleri maskenin daha olumlu ve doğru sonuç vermesi açısından önem taşır. Ciltleri halihazırda zaten çok yüksek derecede nemli olan kişiler daha farklı içerikleri sahip maskelerden kullanmayı tercih edebilirler. Black Pearl maskeyi kullanmadan önce cildin temiz olmasına dikkat edilmelidir. Watsons Black Pearl pürüzsüzleştirici maske yorum kısmına bakarak yorumları ve değerlendirmelerine okuyabilirsiniz. Watsons Black Pearl pürüsüzleştirici maske fiyatı ve detaylı bilgisine Trendyol’dan bütün detayları ile görüntüleyebilir ve satın alabilirsiniz.