Wahl Moser 8490 Icon Profesyonel Saç Kesme Makinesi

3.499 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Wahl Moser 8490 Icon Profesyonel Saç Kesme Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ACAR DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI Satıcı Ünvanı: RAMAZAN ACAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0040256793
    Bu ürün ACAR DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wahl 8490 ıcon kablolu saç sakal kesme makinesimaksimumgüçwahlürün portföyünde yer alan en güçlü kablolu tıraş makinesidir. Sürekli kullanımiçin uygundur.profesyonelüstünperformanslı v9000 motor takılı bu makine, daha serin bir çalışma ve herzamankinden daha fazla kesim gücü sağlamak üzere tasarlanmıştır. krom bıçakkromkaplama hassas bıçak seti. Kullanışlı parmakla hareket ettirilen kol ile bıçakdeğiştirmeye gerek kalmaksızın başlık ve bıçaklar kolaylıkla ayarlanabilir. 1 -3.5 mm içindekiler4metal takviyeli ek tarak içerir.tekniközelliklermotor:professional v9000 motor, 6000devir/dakikaelektrikprizine takılı çalışma süresi : Sürekli çalışmabıçakseti: Bıçak ayar kollu sabit krom bıçak .kesimuzunluğu: 1-3.5 mmkesimgenişliği: 40mmkablouzunluğu: 2.4mağırlık:620g kullanım*elektrikfişini prize takın.*açma/kapamaşalteriyle cihazı açın.*kullandıktansonra, açma/kapama şalteriyle cihazı kapatın ve elektrik fişini çekin. temizlik vebakım*hertürlü bakım ve temizleme işlerinden önce fişi prizden çıkarınız.*cihazısuya batırmayın.*temizlikfırçasını kullanarak saç artıklarını cihazın kesme takımından temizleyin.*cihazısadece yumuşak, gerekirse hafif nemli bir bezle silin, çözücü ve ovucu maddelerkullanmayın.*cihazınkesme performansının iyi ve kalıcı olması için kesme takımının sık sıkyağlayın.*kesmetakımına yetersiz bakım yapılırsa, çalışma süresi ciddi oranda kısalabilir. güvenlik*kullandıktansonra muhakkak açma/kapama şalteriyle cihazı kapatın ve elektrik fişini çekin.*suveya diğer sıvılarla temastan mutlaka kaçının.*saçkesme makinesini sadece kapalı iken dalgalı akım (ac) prizine takınız.*hertürlü bakım ve temizleme işlerinden önce fişi prizden çıkarınız.*elektrikkablosunu cihazın etrafına sarmayın.*herkullanım sonrası kesme takımındaki kılları temizleme fırçası yardımıylatemizleyin.*cihazısadece yumuşak, gerekirse hafif nemli bir bezle silin, çözücü ve ovucu maddelerkullanmayın.*aletiçocukların ulaşamayacağı şekilde muhafaza edin.*cihaz,koruyucu izolâsyon ve parazit giderici tertibata sahiptir.*cihazı0°c altında veya +40°c üstündeki sıcaklıklara uzun süre maruz bırakmayın.direkt güneş ışınlarından kaçının.*cihaz,2004/108/eg sayılı elektromanyetik uyumluluk ab yönetmeliği ve 2006/95/egsayılı alçak gerilim yönetmeliğinin istemlerini karşılar. resimlertemsili değildir ürünlerin orijinal resimleridir.moser,wahl, ermila tıraş makineleri ithalatçı firma ve türkiye distribütörü itimat lüks hırdavat san. Ve tic. A.Ş tarafından 2 yıl süre ile garanti kapsamındadır. fonexve itimat a.Ş olarak türkiye'deki tek distribütörü olduğumuz markamız moser'infarklı internet sitelerinde yan sanayi ve kaçak yollarla getirilen ürünlerintürkiye'de satışı yapıldığını tespit ettik. alacağınızürünlerin orijinal mi yan sanayi mi olup olmadığını anlamak için
  • *ürününüzerinde, kutusunda ve garanti belgesinde fonex veya fnx hologramları olmalı veseri numaraları aynı olmalı.*ithalatçıfirma ve türkiye distribütörü itimat lüks hırdavat san. Ve tic. A.Ş yazmalıdır.*hologramseri numarası her ürün için farklı olmalı.*kutuiçinde türkçe kullanma kılavuzu bulunmalı.

Ürün Özellikleri

  • Tip Kablolu
  • Kullanım Kuru
  • Renk Siyah
  • Tıraş Bölgesi Saç
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver