Vothoon Fotokapan Kamera 16mp 1080p,3 Sensörlü 90 Derece Doğa Ve Outdoor Gece Görüşlü Fotokapan

1.759,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.199 TL

Ürün Bilgileri

Vothoon Fotokapan Kamera 16mp 1080p,3 Sensörlü 90 Derece Doğa Ve Outdoor Gece Görüşlü Fotokapan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eminönümarketim Satıcı Ünvanı: FARUK BULAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1373403627600013 Vergi Kimlik Numarası: 1880517313
    Bu ürün eminönümarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fotokapan Kamera 16mp 1080p,3 Sensörlü 90 Derece Doğa Ve Outdoor Gece Görüşlü Fotokapan 90 Derece,10 Metre SENSÖR Görüşü Sensör 3 Yönlü Kenarlar 30 Derece ,Orta 40 Dereceyi Görür Full Hd 1080p Kamera 16 Mp Geniş Kullanım Alanı Fotokapan farklı işlevler için tercih edilebilen bir üründür. Depo gözetimi, konut güvenliğini sağlamak, vahşi hayvanları gözetmek gibi işlevleri yerine getirmesi için idealdir. Video dosyalarını taşımak için de kullanılmaktadır. Dilerseniz evde, dilerseniz işte, dilerseniz şantiye ve depo alanlarında fotokapanı kullanabilirsiniz. Muhteşem Çözünürlükte Çalışma Video çözünürlüğü yüksek olan bu ürün ile harika kalitede çekimler yapmaya hazır olun. 12 MP net fotoğraf ve 180 p HD video çözünürlüğü özelliği bulunmaktadır. Harika netlik ve muhteşem kontrast sağlaması ile bilinir. İdeal Açıda Çalışma Özelliği Vothoon 90 derece genişliğinde açı ile çekimler yapabilir. Çekmek istediğiniz ne olursa olsun onunla çekebilirsiniz. Çünkü mükemmel geniş açıda kullanım imkanı sunulmaktadır. Su Geçirmez Tasarıma Sahip Kamera, su geçirmez tasarımı sayesinde ıslak alanlarda da gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Çöl ya da tropikal yağmur ormanı gibi bölgelerde kullanımı mümkündür. Yüksek duyarlı motion sensörü bulunduğundan karanlıkta dahil nefes kesen videolar kayıt etmeniz için harikadır. Tespit Hareketleriyle Çalışma Karanlık gecelerde parlak flaş olmasına gerek olmaksızın LED ve tespit hareketleri ile çalışmaktadır. Çekim mesafesi ise 20 metre olarak belirlenmiştir. 0.8 s tetik hızı bulunmaktadır. Hafif Tasarıma Sahip Haf ederimif tasarıma sahip olması sayesinde sizinle her yere rahatlıkla gelebilir. 15 m PIR mesafesi vardır. Lens genişliği 90 derecedir. 1 kemeri bulunur. Çalışma sıcaklığı eksi 10 dereceden başlar ve artı 70 dereceye kadar çıkar. 160 gr ağırlığı ile kuş tüyü kadar hafif olduğunu kanıtlar. Diğer Outdoor Kameralar modellerini incelemek için Outdoor Kameralar kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver