Volkswagen Anahtar Kumanda Kabı Sustalı Golf Polo Jetta Passat Anahtar

Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Volkswagen Anahtar Kumanda Kabı Sustalı Golf Polo Jetta Passat Anahtar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ayda promosyon Satıcı Ünvanı: UMUT BAYKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1540158082
    Bu ürün ayda promosyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bozulan veya Yıpranan Kumandanızdan Elektronik Devreyi Çıkartıp Olduğu Gibi Yeni Kumandanıza Takabilirsiniz Montaj aşaması Çok basit ve Kolaydır. Anahtar Ucunu İsteğe bağlı olarak Değiştirilebilir veya Yeni Çektirebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Volkswagen Anahtar Kumanda Kabı Sustalı Golf Polo Jetta Passat Anahtar

Hayatınızı kolaylaştıran ve ayağınızı yerden kesen arabalarınızın kapılarını açan otomatik cihazlar oldukça önemlidir. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olan kumandalı ürünlerin kap alternatifleri müşteriler tarafından büyük beğeni toplar. Aynı zamanda cihazı darbelere karşı koruyarak gündelik hayatı kolaylaştıran bu ürün sıklıkla tercih edilir. Teknolojiyi kullanışlı özelliklerle buluşturan yumuşak silikon yapılı anahtar kabı sizi her anlamda memnun eder. Eskimiş ve yıpranmış olan anahtarlarınızın dış kısmını değiştirebilir ve yeni kabı içerisinde uyumlu biçimde kullanmaya devam edebilirsiniz. Volkswagen anahtar kumanda kabı sustalı Golf Polo Jetta Passat anahtar modelinin montaj aşaması oldukça kolaydır. Şık tasarımı ve uygun ölçülere sahip yapısıyla yanınızda kolaylıkla taşıma imkanı sunar. Böylelikle yanınızda taşırken herhangi bir rahatsızlık yaşamadan dilediğiniz her anda yanınızda bulundurabilirsiniz.

  • Darbeye dayanıklı
  • Kolay temizlenebilir yapı
  • Şık ve modern tasarım

Volkswagen Anahtar Kumanda Kabı Özellikleri

Volkswagen Anahtar Kumanda Kabı Özellikleri

Kullanım kolaylığı sağlayan pratik cihazlar her zaman ön plana çıkar. Volkswagen anahtar kabı sayesinde ihtiyaç duyulan her yerde arabanızın anahtarını koruyabilirsiniz. Siyah ve kırmızı gibi farklı renklere sahip olan bu anahtar kaplarından dilediğinizi sipariş edebilir, görseldeki ile birebir aynı ürüne sahip olabilirsiniz. Bu kumandalar orijinal logo ile birlikte gönderilir. Kaliteli özelliklere sahip olan bu ürün ile mevcut anahtarınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Montaj aşamasının çok basit olması müşteriler için bir avantajdır. Bozulmuş ya da yıpranmış kumandanızdan elektronik devresini çıkarıp yeni kumandanıza takabilirsiniz. Aynı zamanda ürün kirlendiği zaman yalnızca su ile kolayca temizlenebilme özelliğine sahiptir. Ürün ilgili modele tam uyum sağlar ve 1 adet ürün kılıfı içerir. Birden fazla avantaja sahip olan şık tasarımlı ergonomik ürüne sahip olarak konforla kullanabilirsiniz.

Volkswagen Golf Polo Jetta Passat Uyumlu Kumanda Yorumları

Volkswagen Golf Polo Jetta Passat Uyumlu Kumanda Yorumları

Sert malzemeden yapılmış dayanıklı ve üstün kaliteli bu anahtar kapları, uzun yıllar ilk günkü gibi kullanım avantajı sağlar. Arabanızın anahtarını tüm darbelere ve şok etkisine karşı koruyarak anahtarınızı daha uzun süre kullanabilme imkanı sağlar. Sustalı modellere uyumlu olarak değerlendirilen bu ürün materyal avantajı sunar. Kolay temizlenebilme ve pratik montaj özellikleriyle sık tercih edilen bu modele sahip olarak yıllarca güvenle kullanabilirsiniz. Volkswagen anahtar kumanda kabı, sustalı Golf, Polo, Jetta, Volkswagen ve Passat arabaların sustalı anahtarlarıyla da uyumludur. Ürün, özenle paketlenmiş şekilde elinize ulaşır. Volkswagen anahtar kumanda kabı sustalı Golf Polo Jetta Passat anahtar yorumları ve ürünü değerlendiren müşterilerin önerileri için incelemeler yapabilir, puanlamalar doğrultusunda karar vererek güvenle satın alabilirsiniz. Siparişinizin anahtar modelinize uyumlu olup olmadığını anlayabilmek için satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.

Volkswagen Kumanda Kabı Golf Polo Jetta Passat Fiyatı

Volkswagen Kumanda Kabı Golf Polo Jetta Passat Fiyatı

Volkswagen anahtar kumanda kabı sustalı Golf Polo Jetta Passat anahtar fiyatı ürünün tüm özellikleri, üretim materyalleri, fonksiyonları, kullanım rahatlığı göz önüne alınarak belirlenir. Şık tasarımı ve ideal boyutları sayesinde her an yanınızda taşıyabileceğiniz bu tasarım dayanıklı materyallerle üretilir ve pratik montaj özelliklerine sahiptir. Sert ve kaliteli malzemeden üretilen bu anahtar her zaman çalışmaya hazır halde bekler. Kolaylıkla açılıp kapanabilme özelliği bulunur. Günlük hayatın koşuşturmacasında kullanım kolaylığı sağlayarak size eşsiz bir deneyim yaşatır. Sustalı tasarımıyla katlanıp gömlek ya da pantolon cebinizde kullanabileceğiniz boyutlara sahiptir. Bu özelliğiyle tercih sebebi olan ürünü hızlı bir şekilde temin ederek konforla değerlendirebilirsiniz. Yıpranmış veya bozulmuş anahtarlarınızı bütçe dostu olan bu kılıf ile yeni bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Teknolojik özelliklere sahip bu kullanışlı ürüne bütçenize uygun olarak Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.