Voit Hammer Multı Mekik Sehpası 1Vtkabkq2

5.490 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.250 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Voit Hammer Multı Mekik Sehpası 1Vtkabkq2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YAMAN E TİCARET TARIM LTD.ŞTİ. Satıcı Ünvanı: YAMAN E TİCARET TARIM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0934049454100014 Vergi Kimlik Numarası: 9340494541
    Bu ürün YAMAN E TİCARET TARIM LTD.ŞTİ. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kolay Kurulum
  • Ağırlığı: NET: 13 KG EnXBoyXYükseklik: 160*42*80CM
Geri Bildirim Ver

Voit Hammer 1Vtkabkq2 Multi Mekik Sehpası

Voit mekik sehpası modelleri arasında öne çıkan Hammer, kullanıcı ihtiyaçlarını her açıdan karşılayabilen bir üründür. Farklı egzersiz hareketlerine uyum sağlayabilen ayarlanabilir gövdesi, sporcuların en çok dikkatini çeken detaydır. Tek bir ürün ile pek çok farklı hareketi yapabilmek, kullanıcı için oldukça önemli bir avantajdır. Voit Hammer Multi ayarlanabilir mekik sehpası, katlanabilme özelliği de sunmasından dolayı özellikle ev ortamlarında tercih edilir. Tasarımı ve yapısı ise ürünü profesyonel kullanıma uygun bir hâle getirir. Duruşu ile kalitesini yansıtabilen bu ürün, oldukça sağlam malzemelere ve güçlü bir gövdeye sahiptir. Son derece uzun bir kullanım ömrü bulunur.

  • Maksimum 150 kilograma kadar taşıma kapasitesi vardır.
  • Toplamda 13 kilogram net ağırlığı bulunur.
  • Kurulu hâldeki ölçüleri 160x42x80 cm (ExBxY) şeklindedir.

Voit Hammer Multı Mekik Sehpasının Özellikleri Nelerdir?

Voit Hammer Multı Mekik Sehpasının Özellikleri Nelerdir?

Spora ayrılan zamanın verimli bir şekilde geçirilebilmesi için satın alınabilecek en ideal ürünlerden biri Voit Hammer Multi ayarlanabilir mekik sehpasıdır. Sahip olduğu özelliklerle kullanıcının işlerini kolaylaştıran bu ürün, hem kullanışlı hem de pratiktir. Kolay bir şekilde şekli değiştirilebilen sehpa, üç farklı modele geçiş yaparak fonksiyonellik sunar. Kullanıcılar, klasik mekik hareketinin dışında pek çok farklı egzersizi bu sehpa üzerinde yapabilirler. Voit Hammer Multi mekik sehpası 13 kg net, 15 kg brüt ağırlığa sahiptir. Dolayısıyla ortalama bir sporcu tarafından rahatlıkla yerinden hareket ettirilebilir. Bu da portatif bir kullanımı mümkün kılar. Ürünün en önemli özelliklerinden biri ise yüksek taşıma kapasitesidir. Maksimum 150 kilograma kadar ağırlık taşıyabildiği için güvenli bir şekilde kullanılabilir. Mekik sehpasının bu gücü, yaklaşık 4 mm kalınlığındaki demir profillerinden gelir.

Voit Hammer Multı Mekik Sehpası Kullanışlı mıdır?

Voit Hammer Multı Mekik Sehpası Kullanışlı mıdır?

Voit Hammer Multi ayarlanabilir mekik sehpası, kullanışlı bir ürün olduğu için sporcular tarafından sıklıkla tercih edilir. Tüm özellikleri ile profesyonel bir mekik sehpası olması, spor salonlarında da tercih edilmesini sağlar. Bununla birlikte ev ve kişisel spor alanlarında da verimli bir şekilde kullanılabilir. Antrenman sürecinin en etkili hareketleri, çoğunlukla mekik sehpası üzerinde yapılabildiği için bu üründen faydalanabilmek önemlidir. Voit Hammer Multi, ayarlanabilir bir mekik sehpası olarak kullanıcıya avantaj sağlar. Üç farklı şekle girebilen ürün ile karın kasları etkili bir şekilde çalıştırılabilir. Egzersiz programına eklenen göğüs egzersizleri de bu sehpa üzerinde yapılabilir. Bunlara ek olarak sırt kaslarına yönelik antrenmanlarda da bu ürün rahatlıkla kullanılabilir. Dolayısıyla düzenli bir spor programında faydalanılabilecek bir ürün olduğunu söylemek mümkündür.

Voit Hammer Multı Mekik Sehpası Yer Kaplar mı?

Voit Hammer Multı Mekik Sehpası Yer Kaplar mı?

Spor aktivitelerin ev, garaj ya da özel bir alanda yapmak isteyen sporcular için portatif ürünler her zaman daha avantajlıdır. Voit Hammer Multi ayarlanabilir mekik sehpası da bu ürünler arasında gösterilebilir. Katlanabilme özelliği olduğu için kullanılmadığı zamanlarda çok fazla yer kaplamadan muhafaza edilebilir. Çok ağır olmadığı için ihtiyaç duyulan her yere kolayca taşınabilir. Ürün kurulduğu sırada da çok yer kaplamadığı için spor alanını küçültmez ve yer tasarrufu sağlar. Voit Hammer Multi ayarlanabilir mekik sehpasının kurulu hâldeki en ölçüsü 160 santimetredir. Boyu 42 santimetre olan ürünün yüksekliği ise 80 santimetre şeklindedir. Bu ölçüler dikkate alındığında, ürünün fazla yer kaplamadığını söyleyebilmek mümkündür. Dolayısıyla alan konusunda problem yaşayan kişilerin rahatlıkla tercih edebileceği bir üründür. Kullanım ve yer kaplama konusu ile ilgili daha detaylı bilgiler Voit Hammer Multi mekik sehpası 1vtkabkq2 yorum sayfasından alınabilir. Sehpayı satın alan kullanıcılar, bu sayfada fikirlerini yorum olarak diğer kullanıcılar ile paylaşırlar. Ürünü satın almaya karar verdiğinizde kolaylıkla sipariş oluşturabilirsiniz.