Vodaseal Iz Bırakmadan Sökülebilen Resim Çerçeve Tablo Asma Bandı

73,50 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
75,50 TL
Kurumsal Fatura
105,35 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Vodaseal Iz Bırakmadan Sökülebilen Resim Çerçeve Tablo Asma Bandı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AHİ MAĞAZA Satıcı Ünvanı: MUSTAFA İLHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4130895369800001 Vergi Kimlik Numarası: 4720223611
    Bu ürün AHİ MAĞAZA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Iz bırakmadan sökülebilen resim çerçeve tablo asma bandı 1- Yüzeyin temiz, kuru ve tozdan arınmış olduğundan emin olunuz.2- Bir çift resim & çerçeve asma bandını hizalayın ve birbirine sıkıca bastırın.3- Bir tarafın arkalama kağıdını sökün ( yapışkana kesinlikle dokunmayın ) ve pozisyonunu ayarlayarak sıkıca bastırın.4- Diğer taraftaki arkalama kağıdını sökün, hizalayın ve duvara doğru sıkıca bastırın. not · yüzey sıcaklığı 40°c üzerindeki uygulamalar için uygun değildir.· yüzey sıcaklığı 10°c nin altındaki uygulamalarda, bantı ve yüzeyi kurutma makinası ile bir miktar ısıtın ve ısıtılmışşekilde uygulayın.· duvar kağıtları, antika ve diğer değerli eşyalarınız üzerinde uygulamayınız. bandı sökme işlemi· bandın üzerindeki sökme ucunu kaldırıp, parmaklarınızla sıkıca tutunuz.· bir elinizle bandı tutunuz ve sökme ucunu yavaşca aşağıya doğru çekiniz (sökme ucunu duvara olabildiğince yakın ve duvara paralel bir şekilde çekiniz)

Ürün Özellikleri

  • Yapıştırıcı Tipi Hızlı Yapıştırıcı
Geri Bildirim Ver

Vodaseal 00712 Iz Bırakmadan Sökülebilen Resim Çerçeve Tablo Asma Bandı

Vodaseal resim çerçeve asma bandı, duvarlara çeşitli görsellerin tutturulmasına yardımcı olur. Ürün, güçlü ve dayanıklı materyaller kullanılarak imal edilir. Bu da söz konusu yapışkanların uzun süre sağlam kalmasına imkân verir. Vodaseal resim tablo asma bandı, duvar ve benzeri yüzeylerde yüksek performans sağlar. Resimlerin, afişlerin, fotoğrafların ve tabloların sıkıca duvara tutunmasına yardımcı olan bu ürün, oldukça kalitelidir. Vodaseal iz bırakmayan resim çerçeve asma bandı, geniş kullanım alanına sahiptir. Bu asma bandıyla metal ve plastik yüzeylerde de tutturma işlemini gerçekleştirebilmeniz mümkündür. Farklı düzeylerde kullanılabiliyor olması yapışkanı daha da nitelikli kılar. Ürün her detayıyla Vodaseal kalitesini yansıtır.

  • Set İçerisinde Bulunan Bant Sayısı: 4
  • Bantların Taşıma Kapasitesi: 6 kg
  • Ürün Özelliği: İz Bırakmaz

Vodaseal Resim Çerçeve Asma Bandının Özellikleri Nedir?

Vodaseal Resim Çerçeve Asma Bandının Özellikleri Nedir?

Vodaseal resim çerçeve asma bandı, farklı boyutlardaki görsellerin asılmasına yardımcı olacak bir üründür. Söz konusu bantlar; çerçeve, duvar, ahşap, seramik, sunta ve metal yüzeyler üzerine tutunabilir. Ürünün yapıştırılacağı zeminin sıcaklığı 40°’yi aşmamalıdır. Ayrıca 10°’nin altındaki sıcaklıklarda da zeminin ısıtılması önerilir. Vodaseal iz bırakmayan resim çerçeve asma bandı, kullanımı kolay bir üründür. Bu şık bantlar, çerçevelerin arka kısmına denk geleceği için dışarıdan görünmez. Ürün, yapıştığı zeminde iz bırakmaz. Güçlü ve dayanıklı materyallerle imal edilen bu bantlar, 6 kg ağırlığındaki görselleri taşıyabilecek kapasitededir. Ürünün özellikle antika ve nadir bulunacak görseller üzerinde kullanılmaması tavsiye edilir.

Vodaseal Resim Çerçeve Asma Bandı Kaliteli midir?

Vodaseal Resim Çerçeve Asma Bandı Kaliteli midir?

Vodaseal resim tablo asma bandı, son derece kaliteli bir üründür. Güçlü yapısı sayesinde en ağır çerçevelerinin bile duvarda muntazam bir şekilde durmasına olanak sağlar. Ürünü kaliteli kılan bir diğer detay ise ince ve estetik tasarımıdır. Vodaseal resim çerçeve asma bandı, kullanıldığı zemine zarar vermez. Doğru bir şekilde söküldüğü taktirde hem tabloların hem de duvarın formunu bozmaz. Söz konusu bantlar, boya ve sıvaların dökülmesini engeller. Vodaseal resim çerçeve asma bandı, tablo veya görsel asmak için zeminlerin delinmesine engel olan işlevsel bir üründür. Paket içeriğinde dört adet bant bulunur. Tüketiciler ihtiyaçlarına göre bu bantların tamamından ya da bir kısmından yararlanabilir. Son derece sağlam ve kaliteli olan Vodaseal resim çerçeve asma bandı fiyatı ve performansıyla kullanıcıları memnun eder.

Vodaseal Resim Çerçeve Asma Bandının Kullanımı Nasıldır?

Vodaseal Resim Çerçeve Asma Bandının Kullanımı Nasıldır?

Vodaseal iz bırakmayan resim çerçeve asma bandı, kullanılmadan önce yapıştırılacak yüzeyin temiz ve kuru olmasına dikkat etmek gerekir. Özellikle duvarlar, nemden ve tozdan arındırılmış olmalıdır. Kullanım sırasında bandın çerçeveye temas edeceği noktalar doğru belirlenmelidir. Ardından ürün, bu alanlara yapıştırılarak sıkınca bastırılır. Daha sonra bant üzerinde bulunan küçük kağıt sökülür. Kullanıcılar bu aşamada yapışkana kesinlikle dokunmamalıdır. Yapıştırma işlemi için ürünü duvara doğru bir şekilde hizalamak gerekir. Bu noktada da çerçevenin düz ve estetik görünmesine dikkat etmek lazımdır. Daha sonra bant kısımları zemine sıkıca bastırılır. Öylece çerçevenin yapıştırılma işlemi gerçekleştirilmiş olur. Bantlar iklim farklılıklarından etkilenmez. Ürün içerisindeki parçalar bir kez kullanılmak üzere imal edilmiştir. Bir bant ile birden fazla kez yapıştırma işlemi yapılmamalıdır. Ürünün duvar kağıtları, antikalar ve değerli eşyalar üzerinde kullanılmaması önerilir. Vodaseal resim çerçeve asma bandı yorumlarında sizden önce ürünü deneyimleyen kullanıcıların geri dönüşlerini keşfedebilirsiniz. Trendyol güvenilir altyapısı sayesinde bu işlevsel bantları birkaç tıklamayla kapınıza kadar ulaştırır.