Vivyan 4 Adet Pencereli Yastık Ve Yorgan Hurcu Beyaz Çizgili 40 Cm X 40 Cm X 75 Cm

Ürün Bilgileri

Vivyan 4 Adet Pencereli Yastık Ve Yorgan Hurcu Beyaz Çizgili 40 Cm X 40 Cm X 75 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Mega Boy Pencereli Hurç Çok Amaçlı Düzenleyici Saklama Kutusu Mevsim sonu eşyalerını ve diğer aksesuarlarınızı kolayca ve tertemiz saklayabilmeniz için düşünülmüş pencereli saklama hurcu
  • Sandık modeli olduğu için kullanımı çok kolaydır
  • Eşyalarınızın büyüklüğüne göre istediğiniz tip hurcu kullanıp rahatlıkla eşyalarınızı saklayabilirsiniz
  • Kaliteli fermuar tipi
  • Tutma kulpu sayesinde rahat taşınabilir
  • Makinada yıkanabilir
  • Hijyeniktir
  • Mikrop barındırmaz
  • Kumaş hava geçirgen özelliği sayesinde eşyalarınız saramaz ve rutubetten korunur
  • Ürün Ölçüleri: 40 x 40 x 75 cm
  • Paket İçeriği: 4 Adet Mega Boy Hurç

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Vivyan 4 Adet Pencereli Yastık ve Yorgan Hurcu Beyaz Çizgili 40 Cm X 40 Cm X 75 Cm

Hurçlar, düzenli alanlara sahip olmak ve aranan her şeyi anında bulabilmek için büyük kolaylık sağlar. Birçok alanda düzen gerektiren durumlar vardır. Kişisel eşyaların çoğunlukta olduğu bölgeler için belli bir düzenin olması gerekir. Bu noktada çeşitli şekillerde düzenleme yapılabilir. Hurçlar ise eşyaları kategori halinde ayırmaya olanak sağlar. Büyük boyuttaki malzemeleri veya ağır eşyaları hurçlar ile düzenli bir hale getirmek mümkündür. Vivyan yastık ve yorgan hurcu da bu ve benzeri ihtiyaçlar için rahatlıkla tercih edilebilir. Geniş iç hacmi ve kaliteli yapısı, yastıkların yanı sıra büyük hacme sahip yorganlar için de kullanıma uygundur. Orta kısmı görünebilir olduğundan dolayı içindekileri kolaylıkla görebilir ve ihtiyacınız olan eşyaya daha pratik şekilde ulaşabilirsiniz.

  • Pencereli orta kısım
  • Gri çizgili tasarım
  • Kumaş kulp yapısı

Vivyan Yastık ve Yorgan Hurcu Avantajlı Kullanım

Vivyan Yastık ve Yorgan Hurcu Avantajlı Kullanım

Ev içinde gerekli düzeni sağlamak için bazen dolaplar tek başına yeterli olmayabilir. Çok sayıda ve kullanımı yoğun olmayan çeşitli materyallerin fazla yer kaplamaması için tercih edilen yöntemlerden biri de hurçlardır. Yorgan gibi büyük ve ağır ürünleri de kolaylıkla alabilen Vivyan yorgan hurcu, dolapları karışık görünümden kurtarır. Sağlam kumaş yapısı ve köşe kısımlarının kaliteli olması sebebiyle yorganları düzenli şekilde tutmayı kolaylaştırır. Orta kısmı açık olan bu ürün, hurcun içerisinde ne olduğunu görmeyi kolaylaştırdığı için oldukça kullanışlıdır. Yorgan gibi sürekli olarak kullanılmayan yastıklar için de tercih edilen Vivyan yastık hurcu gerek baza altlarını gerekse dolap içlerini karışıklıktan uzaklaştırarak ferah bir görünüm sunar. Eşyalarınızı düzenli bir hale getirip alandan tasarruf etmek isterseniz bu ürünleri rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Vivyan Yastık ve Yorgan Hurcu ile Düzenli Alanlar

Vivyan Yastık ve Yorgan Hurcu ile Düzenli Alanlar

Yastık ve yorgan gibi yedek olarak evde bulundurulan ürünler, çeşitli şekillerde düzenlenebilir. Bunlardan bir tanesi de hem ürünlerin temiz hem de korunaklı olabilmesi açısından tercih edilen hurçlardır. Vivyan 4 adet pencereli yastık ve yorgan hurcu beyaz çizgili 40 cm x 40 cm x 75 cm ölçüleriyle rahatlıkla kullanılabilecek alanları müşterilerine sunar. Yan taraflarında yer alan kumaş kulplar, hurcun daha kolay şekilde yerleştirilmesine yardımcı olur. Sağlam ve bir o kadar da gerekli bu kulplar hurcun rengi ile aynıdır. Gri renkli Vivyan 4 adet pencereli yastık ve yorgan hurcu beyaz çizgili kullananlar için büyük kolaylık sağlayan bu ürünler, estetik duruşu ve kolay kullanımı ile beğeni toplar. Siz de düzenli alanlara sahip olabilmek için ürünü tercih edebilir, uzun zaman boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Vivyan Yastık ve Yorgan Hurcunun Kullanışlı Özellikleri

Vivyan Yastık ve Yorgan Hurcunun Kullanışlı Özellikleri

Hurçlar, farklı ürünleri gerektiği şekilde muhafaza edebilmek adına ihtiyaç duyulan materyaller arasında yer alır. Hafif ve ağır ürünler için kullanımı uygundur. Taban ve dikiş kısımlarının sağlamlığı, hurç içerisinde yorganların da bulundurulabilmesine olanak sağlar. Vivyan 4 adet pencereli yastık ve yorgan hurcu beyaz çizgili yorumları ile ürünün müşteriler tarafından beğeni topladığı görülür. Kısa sürede etkili sonuç alabilmek ve mevcut düzenin korunabilmesi açısından hurçlardan yardım almak önemlidir. Vivyan 4 adet pencereli yastık ve yorgan hurcu beyaz çizgili 40 cm x 40 cm x 75 cm fiyat aralığı özelliklere bağlı olarak belirlenir. Model, uzun zaman boyunca kullanılabilen dayanıklı bir üründür. Gerek rengi gerekse yapısı bakımından ilgi çekici olan bu ürüne Trendyol üzerinden sahip olabilir, sunulan fırsatları kolaylıkla değerlendirebilirsiniz.

</divp*