Vivyan 2 Adet Sandık Tipi Hurç Mega - Yastık&yorgan Vb. Hurcu 80x60x40 - Leke Tutmaz Gri Çizgili

Ürün Bilgileri

Vivyan 2 Adet Sandık Tipi Hurç Mega - Yastık&yorgan Vb. Hurcu 80x60x40 - Leke Tutmaz Gri Çizgili

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Mevsim sonu eşyalarını ve diğer aksesuarlarınızı kolayca ve tertemiz saklayabilmeniz için düşünülmüş Sandık Tipi Saklama Hurcu . Sandık Tipi Saklama Hurcu optimum saklama çözümü sunar. Sandık modeli olduğu için kullanımı çok kolaydır. Eşyalarınızın büyüklüğüne göre istediğiniz tip hurcu kullanıp, rahatlıkla saklayabilirsiniz. Sandık Tipi Saklama Hurcu Özellikleri: İki yöne açılabilir fermuar sistemi.
  • Tutma kulbu sayesinde rahat taşınabilir.
  • Makinada yıkanabilir.
  • Hijyenikdir, mikrop barındırmaz.
  • Kumaş hava geçirgen özelliği sayesinde eşyalarınız sararmaz, rututubetten korunur.
  • Uzun ömürlüdür.
  • Paket İçeriği: 2 Adet Sandık Tipi Saklama Hurcu 40 cm x 60 cm x 60 cm.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Vivyan 2 Adet Sandık Tipi Hurç Mega - Yastık&Yorgan Vb. Hurcu 80X60X40 - Leke Tutmaz Gri Çizgili

Ev düzeninde sıklıkla tercih edilen ürünler arasında hurçlar da yer alır. Avantajlı yönleri ve birbirinden farklı özellikleri ile pek çok konuda pratiklik sağlar. Ev düzenini sağlamada kullanımı uygun olan bu ürünlerin en önemli özelliği de dayanıklı olmasıdır. Bu sayede ürün uzun süre boyunca sorunsuz şekilde kullanılabilir. Vivyan 2 adet sandık tipi hurç mega - yastık & yorgan vb. hurcu 80 x 60 x 40 - leke tutmaz gri çizgili PRA-3160768-0061 ürününe kolaylıkla ulaşılabilir. Hurç gerek özellikleri gerekse boyutu bakımından yorgan gibi büyük hacimli ürünleri de kolayca muhafaza edebilir. Bununla birlikte tek forma sahip estetik bir görünüm de elde edilebilir. Düzen sağlamak ve mevcut düzeni korumak amacıyla kolay kullanım imkanı veren sandık tipi hurç modelini seçebilirsiniz.

  • Leke tutmaz
  • Gri çizgili
  • Kumaş kulp

Evdeki Düzenin Adresi Sandık Tipi Yastık-Yorgan Hurcu

Evdeki Düzenin Adresi Sandık Tipi Yastık-Yorgan Hurcu

Ev içinde organizasyon yapmayı pratik hale getiren ürünler, özellikle her an ihtiyaç duyulmayan eşyaları muhafaza etmede oldukça tercih edilir. Bununla birlikte yastık ve yorgan gibi temizliği öncelik arz eden ürünler de hurçların içinde kolaylıkla tutulabilir. Vivyan 2 adet sandık tipi hurç mega - yastık & yorgan vb. hurcu 80 x 60 x 40 - leke tutmaz gri çizgili ürünler, yan kısımlarında yer alan kulplar yardımıyla minimum efor ile istenilen yere taşınabilir. Yastık ve yorganlar, ürünün biçimini alır. Bu sayede dolap içlerinde ya da baza altlarında düzen sağlama avantajı elde edilir. Aynı boyda ve görünümdeki hurçlar sayesinde estetik bir görünüm de beraberinde gelir. Vivyan 2 adet sandık tipi hurç mega boyutuyla müşterilerine çeşitli açılardan fırsat sunar. Bu ürün sayesinde yastık ve yorganlarınızı sorunsuz şekilde konumlandırabilirsiniz.

Sandık Tipi Yastık-Yorgan Hurcu ile Pratik Organizasyon

Sandık Tipi Yastık-Yorgan Hurcu ile Pratik Organizasyon

Eşyaları yerinde ve uygun şekilde bulundurmak genel anlamda pratiklik sağlar. Bu anlamda sandık biçimli ürünler, müşterilerine sağladığı avantajlar sebebiyle pek çok alanda ön plandadır. Kolayca ürün yerleştirilip kapatılabilen bu ürün, gri çizgileri sayesinde hoş bir görünümü de beraberinde getirir. Buna bağlı olarak çeşitli yerlerde kullanıma uygundur. Vivyan 2 adet sandık tipi hurç mega - yastık & yorgan hurcu 80 x 60 x 40 ölçülerin verdiği avantaj ile ağır ve büyük boyuttaki yorganların da etkili şekilde saklanmasına olanak sağlar. Kapak kısmı ve köşe kısımlarının muntazamlığı da Vivyan 2 adet sandık tipi hurç mega - yastık & yorgan vb. hurcu 80 x 60 x 40 - leke tutmaz gri çizgili kullananlar tarafından beğeniyle karşılanır. Büyük boyuttaki ürünlerin sağladığı olanaklardan yararlanmak için hurç modelini kullanabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Sandık Tipi Yastık-Yorgan Hurcu Fiyatları

Bütçenize Uygun Sandık Tipi Yastık-Yorgan Hurcu Fiyatları

Leke tutmayan hurç modeli, büyük saklama alanını müşterilerine sunarken aynı zamanda dış görünüm bakımından da ilgi çekicidir. Leke tutmayan yapısı sayesinde kullanım rahatlığı veren ürün, evdeki alanları daha efektif şekilde değerlendirebilme fırsatı verir. Vivyan 2 adet sandık tipi hurç mega - yastık & yorgan vb. hurcu 80 x 60 x 40 - leke tutmaz gri çizgili yorumları doğrultusunda kumaş yapısı gibi ayrıntılara müşteriler tarafından dikkat edildiği ortaya çıkar. İstenmeyen leke görünümünün kalıcılığını ortadan kaldıran bu ürün, fiyat bakımından farklılık arz eder. Vivyan 2 adet sandık tipi hurç mega - yastık & yorgan vb. hurcu 80 x 60 x 40 - leke tutmaz gri çizgili fiyatları doğrultusunda bütçenize uygun şekilde Trendyol üzerinden alışveriş yapabilir, evinizde ve dolaplarınızda arzu ettiğiniz düzeni elde edebilirsiniz.