Vivyan 2 Adet Pencereli Yastık Ve Yorgan Hurcu Beyaz Çizgili 40 Cm X 40 Cm X 75 Cm

Ürün Bilgileri

Vivyan 2 Adet Pencereli Yastık Ve Yorgan Hurcu Beyaz Çizgili 40 Cm X 40 Cm X 75 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • vivyan 2 ADET Pencereli Yastık Ve Yorgan Hurcu Beyaz Çizgili 40 Cm X 40 Cm X 75 Cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Vivyan 2 Adet Pencereli Yastık ve Yorgan Hurcu Beyaz Çizgili 40 Cm X 40 Cm X 75 Cm

Teknolojinin gelişmesi tekstil alanına da birçok yenilik sunar. Hayatı kolaylaştırarak yaşam alanına rahatlık sunan tekstil ürünleri müşteriler tarafından sıkça tercih edilir. Hurçlar da eşyalarınızı düzenli biçimde saklayarak kullanım konforu yaratır. Hurçlar kumaşlardan üretildiği için hafif ve esnek yapıdadır. Farklı boyutlarda, modeller ve renklerdeki organizerler arasında dikkat çeken Vivyan 2 adet pencereli yastık ve yorgan hurcu beyaz çizgili 40 cm x 40 cm x 75 cm PRA-3160816-1095, avantaj sağlayan özellikler sunar. Modelin boyutları yastık ve yorgan saklamak için idealdir. Kumaş yüzeyi basit şekilde temizlenir ve hızlı kurur. Hava alan yapısı yastık ve yorganları nemden korur. Evinizde alan sorunu yaratmayacak ürün sayesinde yastık ve yorganlarınızı yıpranmadan saklayabilirsiniz.

  • Hacimli eşyaları saklama imkanı
  • Konfor yaratan hafif ve esnek tasarım
  • Şeffaf pencere ile pratik kullanım

Vivyan 2 Adet Pencereli Yastık ve Yorgan Hurcu Özellikleri

Vivyan 2 Adet Pencereli Yastık ve Yorgan Hurcu Özellikleri

Vivyan 2 adet pencereli yastık ve yorgan hurcu beyaz çizgili ürün, çok amaçlı kullanım için geniş ölçülerle üretilir. Şeffaf pencere özelliği sunan hurç 40 cm x 40 cm x 75 cm ebatlarına sahiptir. Kolay temizlenmesini sağlamak için naylon kumaştan üretilen model nemli bir bezle basit biçimde silinebilir ve kısa sürede kurur. Esnek yapıya sahip olduğu için yorganlarınızı rahatlıkla sığdırabilirsiniz. Eşyalarınızı düzenli bir şekilde saklayan model aynı zamanda tozdan korur. Vivyan pencereli yorgan hurcu uzun süreli kullanım için uygun olan fermuarlı yapısıyla pratiktir. Marka, müşterilere üründen iki adet göndererek kullanım ve fiyat avantajı sağlar. Beyaz ve gri çizgili tasarımıyla dekoratif görünümlüdür. Evinizde alan rahatlığı sağlayacak modern saklama hurcunu gerekli olmadığı zaman katlayarak kaldırabilir ve dilediğiniz zaman yeniden açarak kullanabilirsiniz.

Vivyan Yastık ve Yorgan Hurcu Avantajları

Vivyan Yastık ve Yorgan Hurcu Avantajları

Çok amaçlı saklama hurçları, alan rahatlığı yaratmak ve eşyalarını düzenli şekilde saklamak isteyen kişiler tarafından sıklıkla tercih edilir. Vivyan 2 adet pencereli yastık ve yorgan hurcu beyaz çizgili 40 cm x 40 cm x 75 cm ürün, birçok eşyanızı temiz ve düzenli şekilde muhafaza etmenizi sağlar. Hava geçiren kumaş yapısı eşyalarınızı nemden koruyarak güvenle saklamanıza destek olur. Ürünü temizlemek için hafif ıslak bezle silmeniz yeterlidir. Hurcun ortasında bulunan şeffaf pencere sayesinde hangi ürünü nereye koyduğunuzu zorlanmadan görebilirsiniz. Vivyan 2 adet pencereli yastık ve yorgan hurcu beyaz çizgili 40 cm x 40 cm x 75 cm kullananlar, ürünün esnek yapıdaki kumaş özelliğinden ve kullanım rahatlığı sunan boyutlarından memnun kalır. Vivyan marka yastık ve yorgan hurcunu tercih ederek eşyalarınızı istediğiniz düzende saklayabilirsiniz.

Vivyan Pencereli Yastık ve Yorgan Hurcu Fiyatları

Vivyan Pencereli Yastık ve Yorgan Hurcu Fiyatları

Vivyan 2 adet pencereli yastık ve yorgan hurcu beyaz çizgili 40 cm x 40 cm x 75 cm fiyatları, ürünün konfor sağlayan boyutları ve tasarım malzemesi göz önüne alınarak belirlenir. Yastık ve yorganları rahatlıkla saklamayı sağlayan boyutları müşterilere ihtiyaçları doğrultusunda kullanım avantajı sunar. Genişlik ve uzunluğu standart yastık ve yorgan hurcu ölçü aralığındadır. Gardırop içlerine rahatlıkla sığdırabileceğiniz bu ürünle yazlık ya da kışlık kıyafetlerinizi de organize edebilir, tozdan ve kirden koruyabilirsiniz. Vivyan 2 adet pencereli yastık ve yorgan hurcu beyaz çizgili 40 cm x 40 cm x 75 cm yorumları kısmından müşterilerin değerlendirmelerini incelemeniz mümkündür. Bu sayede markanın şeffaf detaylı çizgili yastık yorgan hurç modelini tercih eden kişilerin farklı görüşlerini okuyarak güvenle alışveriş yapabilir ve Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.